Felújítanák a körmendi csarnokot

Körmend – 2000 ülőhelyesre tervezik a "Szentélyt", további cél egy szertár kialakítása is.
 
 
 
 
 

Felújítanák a körmendi csarnokot

Körmend – 2000 ülőhelyesre tervezik a "Szentélyt", további cél egy szertár kialakítása is.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Körmenden hosszú évek óta téma a csarnokfejlesztés, amely most úgy tűnik, belátható időn belül meg is valósulhat. A kormend.hu oldal beszámolója szerint ugyanis a város képviselő testülete megszavazta a létesítmény korszerűsítésére vonatkozó pályázatot.

A BASKETBALL Körmend Sport Korlátolt Felelősségű Társaság a Társasági adó terhére történő látvány-csapatsportágak támogatása (TAO) keretében jogosulttá vált a sportcsarnok fejlesztését célzó pályázat benyújtására. A pályázattal elérni kívánt cél az, hogy a sportcsarnok befogadóképessége növekedjék, és biztosítsa legalább 2000 fő ülőhelyét az épület. További cél egy szertár kialakítása is. A pályázat értelmében az épület tulajdonosának, Körmend Város Önkormányzatának nyilatkoznia kell arról, hogy támogatja-e a projektcélt, valamint arról, hogy jelzálogjog feljegyzéshez tulajdonosként hozzájárulását adja-e.

A képviselők már 10 éve határoztak a sportcsarnok felújításáról, melynek célja a többfunkciós épület megteremtése volt. Az akkor kitűzött célok megvalósultak a felújítások megtörténtek. Most újabb lehetőség van arra, hogy tovább korszerűsödjön az épület, még inkább megfelelve a sport, és a kultúra területén betöltött többféle szerepének. A képviselő-testület ennek megfelelően tulajdonosként egyetért a pályázati céllal, támogatta benyújtását, s egyben hozzájárult a Magyar Állam javára az ingatlanra történő jelzálogjog bejegyzéshez, mely kötelező nyilatkozata a pályázatnak - áll a kormend.hu oldalon.

 
 

 

 
 • 6bujbuj2013július11.13:51ÚjVálasz
  Idézet: sopron99
  na végre..tényleg meérdemlik Körmenden a csarnokot, legalább lesz látnivaló a városban:)
  ...

  csak az a ház ne lenne vele szemben :D

   
 • 5sopron992013július10.18:54ÚjVálasz

  na végre..tényleg meérdemlik Körmenden a csarnokot, legalább lesz látnivaló a városban:)

   
 • 4s-k-c2013július10.08:37ÚjVálasz

  Az első osztály leggyengébb vendégszektora található itt. WC nincs, a hazai szurkolók meg egy köpésre(néha sajnos szó szerint) vannak. Csoda, hogy eddig tűrték ezt a balkáni állapotot.

   
 • 3colos2013július09.20:54ÚjVálasz

  Szertár? Eddig hol tároltátok? A fáskamrában? :D
  Nagy magyar kosárvalóság. MÉg az is csoda, hogy egyáltalán van nemzeti bajnokság, meg csapat. :))

   
 • 2Kuvasz2013július09.16:29ÚjVálasz

  Meg az is jó lenne ha nem kellene egy sörre negyed órát várni. :)

   
 • 1vesszentrianon2013július09.16:04ÚjVálasz

  Helyes döntés. Körmenden megérdemlik, hogy legyen egy pöpec csarnokuk.

  Hajrá ZETE!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!