EK: Az új edzővel sem ment a Győrnek

Girona - Húsz ponttal kaptak ki Spanyolországban Raksányiék.
 
 
 
 
 

EK: Az új edzővel sem ment a Győrnek

Girona - Húsz ponttal kaptak ki Spanyolországban Raksányiék.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Már Laklóth Anna nélkül utazott el Spanyolországba az edzőváltáson átesett Győr. Milos Pavlovic nem volt irigylésre méltó helyzetben, hiszen a Girona ellen debütált a kispadon. Ráadásul Gray is betegeskedett, ezért ma a szokásosnál kevesebbet játszott.

12-12-ig fej-fej mellett haladt a két csapat, aztán egy 5-0-ás hazai rohamot követően Pavlovic kikérte első idejét. Az etap két spanyol triplával zárult (23-17).

A folytatásban hamar tíz pont körüli lett a különbség, ellépett a Girona, amely kihasználta a győriek szellős védekezését, a 14. percben, 34-20-nál jött is az újabb vendég időkérés. Már tizenhét is volt közte, a szünetre csökkent a differencia (43-29).

Nem történt csoda a szünet után sem, sőt, húszpontos lett a különbség. Hiába próbálkozott a Győr, nem jutott közelebb. A zárófelvonás előtt 57-40 volt az állás.

Az utolsó tíz perc elején két hármast is beemeltek a spanyolok, ezzel végleg eldőlt a mérkőzés. Végül kereken húsz pont lett a csapatok között.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!