AAK: Zalakerámia ZTE KK - BK Klosterneuburg Dukes

Zalaegerszeg - Lehet, hogy Agafonov kihagyja a találkozót.
 
 
 
 
 

AAK: Zalakerámia ZTE KK - BK Klosterneuburg Dukes

Zalaegerszeg - Lehet, hogy Agafonov kihagyja a találkozót.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Szerdán este a Zalakerámia ZTE KK a BK Klosterneuburg Dukes együttesét látja vendégül az Alpok Adria Kupa C-csoportjának harmadik fordulójában. Bencze Tamás csapata 1-1-es mérleggel a kvartett harmadik helyén áll. Az osztrákok is két találkozón vannak túl, s a mérlegük is ugyanaz, mint a zalaiaké.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Ha szeretnénk továbbjutni a csoportból, akkor a holnapi meccset mindenképpen meg kell nyernünk. Az eredeti célunk az volt, hogy a fiatalok több lehetőséget kapjanak, ha sikerülne a következő körbe lépnünk, az még több lehetőséget biztosítana. Hazai pályán győznünk kell a Klosterneuburg ellen, amelynek van három légiósa, három osztrák válogatott játékosa és fiataljai. Ha a saját játékunkat tudjuk játszani, akkor fogunk tudni nyerni. Stabilan kell védekeznünk, és kontrollált, gyors játékra lesz szükségünk. Ezt azért mondom, mert az osztrákok is gyorsan játszanak, de nagyon sok túlvállalásuk van. Ha betalálnak, akkor komoly gondban is lehetünk. A gyorsindításaikat le kell redukálnunk, mert ha szett támadásra kényszerítjük őket, akkor abban jobbak leszünk. Agafonovnak van egy kisebb sérülése, nem tudom, hogy játszik-e, vagy nem.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!