AAK: BK Armex Decín - Egis Körmend

Decín - Constantinides szerint a szezon egyik legnehezebb idegenbeli mérkőzése előtt áll csapata.
 
 
 
 
 

AAK: BK Armex Decín - Egis Körmend

Decín - Constantinides szerint a szezon egyik legnehezebb idegenbeli mérkőzése előtt áll csapata.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Szerdán este 18:00-kor a BK Armex Decín vendégeként lép pályára az Egis Körmend az Alpok Adria Kupában. A vasiak eddig egy mérkőzést játszottak le a sorozatban, a Graz vendégeként 84-71-es győzelmet arattak. A Decín két találkozón van túl, 95-67-re kikapott a Léva vendégeként, de hazai pályán legyőzte a szlovák együttest (77-70).

A cseh együttes keretét böngészve egy ismerős névvel is találkozhatunk, Lamb Autrey ugyanis tavaly a Sopron KC játékosa volt.

Antonis Constantinides, az Egis Körmend vezetőedzője: A Decín egy sokkal erősebb, minőségibb együttes, mint az előző szezonban. Van két amerikai játékosa, akik hatalmas energiát adnak a csapatnak. A cseh bajnokság nagyon jó, általánosságban véve a szezon egyik legnehezebb idegenbeli mérkőzése előtt állunk. Tisztában vagyunk vele, hogyha sikerülne megnyernünk a találkozót, elég valószínű, hogy továbbjutnánk a következő körbe. Nehéz meccsre számítok, de a legjobb tudásunk szerint próbáltunk felkészülni az összecsapásra.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!