EC: Alba Fehérvár - FC Porto

Székesfehérvár - Bebiztosíthatja továbbjutását az Alba.
 
 
 
 
 

EC: Alba Fehérvár - FC Porto

Székesfehérvár - Bebiztosíthatja továbbjutását az Alba.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Kedden este 18:00-kor az Alba Fehérvár az FC Portót látja vendégül a FIBA Europe Cup F-csoportjának negyedik fordulójában. Braniszlav Dzunics együttese egyelőre hibátlan a nemzetközi porondon, 3-0-s mérleggel vezeti a tabellát. A fehérváriak előbb idegenben 96-92-re győzték le a Portót, majd hazai pályán a Rilski Sportist ellen aratott 84-80-as siker után a Varese sem tudta megállítani őket (85-77).

A Porto 1-2-es mutatóval áll, jelenleg a harmadik a kvartettben.

Braniszlav Dzunics, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Már korábban is mondtam, hogy a Porto, a Rilski Sportist és mi nagyjából egyforma játékerőt képviselünk. Portóban a végjátékban sikerült olyan dolgokat csinálnunk, amiket sokszor nem. Úgy gondolom, hogy ebből a meccsből nem szabad kiindulnunk. A Porto nyerni tudott Bulgáriában, a továbbjutás szempontjából ez egy kulcsmeccs lesz számára, mint ahogy számunkra is, hiszen egy esetleges győzelemmel biztosan a következő körbe jutnánk. Komplett csapat az ellenfelünk, tizenegy emberrel játszik, teljes a rotációja. Van egy amerikaijuk, aki képes extrát játszani. Olyan energiával kell felmennünk a pályára, mint az utóbbi időben, ebben az esetben lesz esélyünk. Védekezésben és támadásban is azt a szervezettséget kell tanúsítanunk, mint a mögöttünk hagyott találkozókon. Egyelőre úgy néz ki, hogy nem lesz hiányzónk.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!