Őszinte vallomás: Igazán mélyen vagyunk

Győr - Újra elkapná a ritmust Czank Tímea, aki számára a bajnokság fontosabb, mint a nemzetközi kupa.
 
 
 
 
 

Őszinte vallomás: Igazán mélyen vagyunk

Győr - Újra elkapná a ritmust Czank Tímea, aki számára a bajnokság fontosabb, mint a nemzetközi kupa.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Nincs túl jó formában a CMB Cargo UNI Győr női csapata, amely vasárnap zsinórban az ötödik bajnoki vereségét szenvedte el hazai pályán a DVTK ellen. A győriek rutinos irányítója, Czank Tímea a BB1.hu-nak értékelte a miskolciak elleni vereséget.

- Mindenki küzdött a pályán és nagyon apró dolgok döntöttek a DVTK javára. A miskolciak ritmusban vannak, mi azonban nem vagyunk formában, és a kulcspillanatokban nem tudtunk kosarat szerezni. Rengeteg hibával játszottunk. A két csapat közötti forma döntött, sajnos mi elég nagy gödörben vagyunk. Bár nem győztünk, de az összképe talán jobb volt ennek a meccsnek, mint a korábbiaknak - kezdte Czank Tímea, akit a gyenge szereplés okairól is faggattunk.

- Nagyon sok összetevőből álló probléma, ami miatt itt tartunk, de mindannyian abban bízunk, hogy minél előbb megoldódik a helyzetünk - folytatta a 32 éves irányító. - Eléggé rosszul érezzük magunkat az eredmények miatt. Sajnos mondhatom, hogy igazán mélyen vagyunk.

Kemény hét vár a nemzetközi porondon 1-1-es mutatóval álló Győrre: az Európa-Kupában csütörtökön a spanyol Girona, szombaton a Szekszárd vendégeként kell bizonyítani.

- Jó lenne nyerni, de a Girona a csoport legerősebb csapata. Szeretnénk már jól játszani és jó lenne már elkapni a ritmust. Ez az első számú szempontunk Spanyolországba. Az biztos, hogy a Szekszárd elleni hétvégi sokkal fontosabb számunkra, mint az Európa-Kupa. A magyar bajnokságban nem állunk túl fényesen, úgyhogy inkább arra a meccsre fogunk koncentrálni a héten - mondta Czank Tímea.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!