Pitts: Hisznek bennem a csapattársaim

Jászberény - Csorvási boldog, hogy a Körmend ismét nyert idegenben.
 
 
 
 
 

Pitts: Hisznek bennem a csapattársaim

Jászberény - Csorvási boldog, hogy a Körmend ismét nyert idegenben.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Tegnap este az Egis Körmend 90-88-as győzelmet aratott idegenben a JP Auto-Jászberényi KSE ellen, a vasiak nyolc hónap után nyertek újra idegenben.

A JKSE új irányítója, Damier Pitts 24/9-es pontmutatót, 5 lepattanót és 4 gólpasszt produkált első bajnokiján.

- Hisznek bennem a csapattársaim és az edző, és ez nagyon sokat segített nekem. Korábban hallottam már a magyar ligáról, de nem tudtam, milyen itt a játék. Az első mérkőzésen nagyon jól éreztem magam, de sokat kell még együtt dolgoznunk, hogy eredményesek legyünk.

Csorvási Milán, a Körmend centere 7 pontot és 3 lepattanót jegyzett.

- Az utóbbi két bajnokink nagyon szoros volt, egy, illetve két ponttal nyertünk. Itt Jászberényben három negyeden át uraltuk a játékot, de a negyedik tízpercben nagyon magunkra húztuk a berényieket. Nagy öröm számomra és a csapat számára is, hogy hosszú hónapok után ismét tudtunk idegenben mérkőzést nyerni.

Forrás: kosarsport.hu

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!