A BKG-t is megverte a Veszprém, a MAFC-é az OSE elleni rangadó

B-csoport – Egy végén behulló tripla döntött Miskolcon, az újonc győzte le az eddig veretlen Baját.
 
 
 
 
 

A BKG-t is megverte a Veszprém, a MAFC-é az OSE elleni rangadó

B-csoport – Egy végén behulló tripla döntött Miskolcon, az újonc győzte le az eddig veretlen Baját.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A hatodik forduló küzdelmeivel folytatódott a legutóbbi hétvégén a B-csoport.

A másodosztály felsőházában két rangadót is rendeztek: az OSE a MAFC ellen szenvedett vereséget odahaza, míg a Veszprém a BKG ellen őrizte meg hibátlan mérlegét. A Bonyhád vendégeként nyert a Vasas, a Nagykőrös otthonából távozott győztesen a Nyíregyháza, a Honvéd is idegenben nyert a Békés ellen, a MEAFC és a PVSK viszont otthon tartotta a két pontot – előbbi az MTK-t, utóbbi hosszabbítás után a Budafokot győzte le.

Az alsóházban is teljes fordulót rendeztek. Megyei rangadón aratott sikerrel folytatta a Győr, majd némi meglepetésre elveszítette veretlenségét a Baja: az újonc Újpest idegenben kapta el. A Vásárhely elleni sikerével zárkózott az éllovasra az Alba II., százat dobott a Salgótarjánnak az Eger, a Pápa is otthon nyert a Tiszaújváros ellen, míg az Óbuda Kecskemétet vette be egy jó hajrával.

NB I/B, 6. forduló

Piros-csoport

A Bonyhád vendégeként nyert a Vasas

Knipl Kft. Bonyhádi KSE – Vasas Akadémia 58-61 (28-23, 10-15, 12-12, 8-11)

Bonyhád: BAKI 22/6, Somogyfoki Sz. 10/3, Tömösváry 9, Dorogi 7/3, Nagy B. 5/3, Buday-Sántha 3/3, Jakab M. 2, Somogyfoki P. -, Kis M. -, Ugrinic -.

Vasas: ANDRÁSSY 24/3, Boros 11, MORAVCSIK 9/3, Katona R. 7/3, Kovács B. 5, Barócsi 5, Csík Ri. -, Kelenföldi -, Steier B. -, Sólyom B. -.


Oroszlányban nyert fontos derbit a MAFC

Rangadóhoz méltó vehemenciával vetette bele magát mindkét csapat a küzdelembe. Nagy iram, de pontatlanságok jellemezték az első perceket. Mindkét csapat hibázott tiszta helyzetekből, majd úgy tűnt, a hazai fél nyugodhat meg előbb, hisz főleg Abell révén némi előnyt tudott kicsikarni. Számukra aztán egy időre befagyott a pontgyártás, míg ellenfelük egyre jobban ráérzett a játékra és kezdett előnyt felépíteni. Eredményes akciók révén kicsit visszakapaszkodott az OSE, és így 5 pont hátrányba került a negyed végére. Mivel a MAFC rendkívül kemény védekezésének a bírói felfogás is kedvezett, többnyire külső vállalkozásokat erőltettek a hazai játékosok, ezen az estén kevés sikerrel – írja az OSE Lions hivatalos honlapja.

A második negyedben aztán az OSE feljavuló védekezésére építve tudott könnyű indításokat is eredményesen befejezni, ami a negyed közepére azt eredményezte, hogy visszavette a vezetést. Az etap végén, elsősorban védekezésbeli figyelmetlenségek következtében nemhogy növelte volna az előnyt, hanem újra ellenfelének adta át a kezdeményezést, így 3 pontos hátránnyal vonult a szünetre.

A szünet után gyorsan 10 pont közelébe nőtt a különbség a hazai részről rossz támadásbefejezések és védekezési hibák elkövetése miatt, ami gyors időkérést eredményezett. Hiába próbálta rendezni a sorokat a Lions, továbbra is az ellenfél akarata szerint alakult a találkozó. Egyre inkább kilátástalan helyzetbe került, hisz a negyed közepén már tetemes, 17 pontos hátrányt mutatott az eredményjelző. Ennek ellenére látszott a hazai csapaton, hogy mindent megpróbál a fordítás érdekében, ami a negyed végére azt jelentette, hogy 10 ponton belülre került.

Az utolsó játékrészben is folytatódott a felzárkózás megkísérlése, aminek következtében néha felcsillant a remény, ezt azonban vagy a hazaiak hibái, vagy a MAFC ezen az estén rendkívül ponterősen játszó irányítójának egyéni extrái, vagy néhány erősen vitatható ítélet hiúsított meg. Még az utolsó percekben is ott loholt az Oroszlány ellenfele nyakán, de nem tudott fordítást vagy hosszabbítást kiharcolni.

A klubhonlap konklúziója szerint a mérkőzésen az döntött elsősorban, hogy a MAFC élni tudott azokkal a lehetőséggel, amiket az OSE hatástalan külső dobásai kínáltak. Abban a tekintetben is eredményesebbek voltak, hogy jobban alkalmazkodtak a bírói felfogáshoz. A hazai csapat derekasan harcolt, de nem játszott hatékonyan, és az is látszott, hogy a sérülések hagytak nyomot kulcsjátékosain is.

Sebastjan Krasovec, az OSE vezetőedzője: Nagyon feszült mérkőzés volt ez mindkét csapat számára. A légiós játékosuk szinte egyedül oldotta meg a támadásokat, amire nem tudtunk megoldást találni. A támadójátékunkban voltak problémáink, illetve faultproblémáink is voltak mindjárt a mérkőzés elején. Illés Máténak az első öt percben három faultja volt, amely megnehezítette a további játékunkat. Még csak a szezon elején vagyunk, tehát korai lenne bármilyen következtetést levonni, keményen kell tovább dolgozni, felkészülni a következő mérkőzésekre, és reméljük, hogy a visszavágó alkalmával vissza tudjuk szerezni a győzelmet.

OSE Lions – MAFC 69-75 (15-20, 21-19, 13-19, 20-17)

OSE: ABELL 30/3, Kiss K. 11, Nshimba 6, Mohácsi 6, Anda 5, Hegedűs 5/3, Zsíros P. 4, Illés M. 2, Sömenek -, Karanfilovski -, Kiss Á. -, Dragasevic -.

MAFC: WASHINGTON 31/6, Misek 17, Katona B. 7/3, Bordács 6, Garamvölgyi 5, Lakits 4, Csapai 3, Lakosa Zs. 2, Nagy K. -, Polgárdy -.


Nagykőrösi Sólymok KE – Nyíregyháza Blue Sharks 74-81 (12-22, 25-14, 20-23, 17-22)

Nagykőrös: LAKOSA Á. 19/3, MOLNÁR M. 17/9, Fehér P. 16/12, Mácsai 10/3, Tóth M. 5, Christopher 3, Kónya 2, Candido 2, Andó -.

Nyíregyháza: CZURA 20/15, BAZSÓ 19/12, Fazekas 13/9, Locke 10/6, Czinger 8, Bus I. 4, Tóth G. 4, Mokánszki 3/3, Sitku M. -.


Megállíthatatlan a Veszprém

A hazaiak a mérkőzés elején úgy serénykedtek, ahogy előzetesen megbeszélték, „előételként” egy hat–nullás sorozatot szervíroztak fel a publikumnak, igyekeztek a saját ritmusukban pattogtatni (10-2). Remekül hozták helyzetbe egymást, de a vendégek a feldobás előtt nem véletlenül álltak a tabella harmadik helyén, mert kisvártatva ők is magukra találtak, kihasználták a hazaiak megingásait (12-9). A pályán ezzel együtt az történt, amire Szabó Péterék készültek, a vetélytárs hiába próbált velük lépést tartani – és vett fel provokatív harcmodort –, tudták, hogy mit kell tenniük (17-9). A sablonszerű forgatókönyv eztán sem változott, mikor a helyi kedvencek némiképp megléptek, azon nyomban felzárkóztak, ott teremtek, ahol – az alacsony súlypontjuk révén – keresztbe lehetett tenni (18-14). Mivel nem finomkodtak, roppant kellemetlen stílusban iparkodtak, a labda időnként dadogott a vendéglátók kezében, akik nem mindig értették meg egymást a parketten (20-17) – számolt be a VeszprémKosár.hu.

A folytatásban valamelyest visszaesett az iram (…s párhuzamosan a színvonal), és noha a BKG-spílerek továbbra is letámadtak, az egyetemisták ekkortájt egészen jól olvasták a védekezésük lényegét (28-18). Ugyanakkor nem tudták állva hagyni a bravúrra készült riválist, akik rendre magukra leltek (31-22). Becsülettel küzdött mindkét gárda, ám az akarás gyakran görcsösségbe csapott át, emiatt sok volt a hiba; a listavezető is hiába járatta szépen a labdát, kimaradtak a tiszta dobóhelyzetei (35-28). A „prímások” már a labdafelhozatalt is agresszíven ostromolták, nem csoda, hogy a Hoya-mezesek nehezen találtak rajtuk fogást, hovatovább vért izzadtak azért, hogy áthámozzák magukat a „szűrőiken” (35-31). A darálóban Völgyi Marcellék éppenséggel nem voltak irigylésre méltó helyzetben, körülményesen, vagy legalábbis dolgosan jutottak el a jó megoldásokig (39-33).

A fordulás után egy darabig folytatódott a küzdelmes párharc, miközben a felek egymás hibáiból is csak ritkán tudtak élni (45-36). A Mérész-legénység nem volt oly’ éles, mint a korábbi őszi fellépései alkalmával (…kintről ezúttal gyengén céloztak), kicsi lépésekben mégis növelték az előnyüket: az utasításokat betartva megvillantak és megbüntették a másik oldal tévesztéseit (51-36). Az ellenfél ugyan időt kért, ám az önbizalmukban is erős, labdákat szerzett veszprémiek kezdték felőrölni őket, meg is jött az eseményeket addig csendben szemlélt közönség hangja (55-36). A találkozó azon szakaszában kiszolgált nézők kedélyeit legfeljebb a bírói ítéletek borzolták, a sípmesterek tudniillik túlzottan keménynek tartották a hazaiak feljavult védekezését (58-45). A visszakapaszkodott Nagy Botondék hirtelen megfelezték a differenciát, megint sikerült újítaniuk és ráerőltették a „műsorukat” a bakonyiakra (58-48).

Tizenhárom pontos hazai vezetésről indult a záró felvonás, ám a szigetszentmiklósiak még bíztak magukban, s az addiginál is keményebb diót jelentettek, amit nehéz volt meg-, illetve feltörni (66-58). Érezték, hogy még lehet keresnivalójuk, azonban – a lepattanó-csatában is diadalmaskodott – Kovács Ádámék akkor vették csak igazán komolyan a derbit, mikor sokadszorra újra a nyakukban lihegtek, egyértelműen tanújelét adták annak, hogy tovább nyújtanák a győzelmi szériájukat (…dacára annak, hogy előbb Nebojsa Pavlovic, majd Völgyi is kipontozódott (72-62)). Állandósult az egyletek közötti tíz pont körüli eltérés, így mikor három perccel a vége előtt Körtélyesi Gergely hintett egy triplát, pontot tett a bajnoki legfontosabb kérdésére (80-65). Seth Bergerék a hajrában faragtak a hátrányukon, ám a sok hibát tartogatott (…így tizenhét, valamint huszonhárom eladott labdát hozott) összecsapáson a becsülettel és csapatként küzdött sportolóink nem véletlenül nyertek.

Mérész Csaba, a Veszprém vezetőedzője: Szerintem mindkét csapatnak jár az elismerés, ugyanis negyven percen keresztül óriási csatát vívtak egymással. Nem játszottunk jól, gyakran hoztunk rossz döntéseket, a küzdőszellemünket ugyanakkor nem érheti kritika: több holtponton is az elszántságunk lendített át bennünket.

Nagy Ágoston, a BKG vezetőedzője: Gratulálok az éllovasnak, megérdemelten fektettek minket két vállra. Ők tudták a saját kosárlabdájukat játszani, mi ellenben nem. Ezért szomorú is vagyok, mert elméletben jól felkészültünk abból, hogy miként fékezhetők meg, de ezt sajnos képtelenek voltunk a gyakorlatba átültetni.

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – BKG-Príma SE 89-78 (23-18, 19-16, 22-17, 25-27)

Veszprém: SZABÓ P. 25/6, Völgyi 15, Pavlovic 14, KOVÁCS Á. 14, Körtélyesi 12/3, Madár A. 6/3, Kerkai 3, Szűcs P. -, Helmeczi -.

BKG: NAGY BO. 25/9, SETH 17/3, Kovács S. 16/9, Tanács A. 6, Nagy Be. 5/3, Szeleczki 3, Fekete B. 3, Kaluha 2, Halász 1, Ben-Kane -, Czakó -, Reizer -.


OMNIA Pub & Food Békés – Budapesti Honvéd SE 68-82 (19-19, 18-22, 12-25, 19-16)

Békés: BOINITZER 17/6, Krsztics 15/6, Koma 12, Nagy B. 11/6, Csabák 5, Kertész 4, Balog 2, Vass 2, Gruda -, Hajdu -.

Honvéd: HORVÁTH Á. 18/9, SZALAY 14/3, VALERIO 12/3, Mucza 11/3, Pintér 10/3, Debreceni 9, Bea B. 8, Szentirmai -, Fülöp L. -, Martinez -, Kováts -, Tichov -.


Egy hármas döntött a MEAFC javára

A miskolciak kissé „álmosan”, az „öltözőben maradva” kezdték a találkozót, rengeteg hibával játszottak, szinte semmit nem tudtak megvalósítani az eltervezettekből, melyet az is bizonyított, hogy a 7. percben mindössze 4 pontjuk volt. A fegyelmezetten, harcosan kosárlabdázó törökbálintiak dominálták a mérkőzés ezen szakaszát. A 10. percben, a fél pályán túlról bevert vendég-tripla csak tovább borzolta a hazaiak idegeit (13-23) – tudósított a MEAFC.hu.

Az MTK félpályás triplája, majd a győztes kosár

A második negyedre szigorítani tudott védekezésén a MEAFC-Miskolc, 8 pontot engedélyezve riválisuknak. Mindez javuló támadójátékkal társult. Elsősorban Lippai jó palánk alatti teljesítményével a nagyszünetre fordítani tudtak a vendéglátók (32-31).

A szünet utáni első játékrész jól kezdődött a miskolciak számára, akik növelni tudták előnyüket. Ezekben a percekben Orliczki Bence kiváló palánk alatti munkája volt dicséretes. A vendégek azonban kintről rendkívül eredményesek voltak, és a negyed végére újra fordítani tudtak (52-54).

A negyedik játékrészben, amikor továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok, pályára lépett a hosszú sérüléséből visszatérő Szepesi, aki 5 perc játékideje alatt két triplával és két büntetővel hálálta meg az edzői bizalmat. A 39. percben, 67-67-es állásnál a MEAFC-Miskolc kivédekezett egy támadást, majd a kontrából, 8.4 mp-el a lefújás előtt a 19 éves Szanyi Róbert süllyesztett el egy gyönyörű hármast az MTK kosarában. A vendégek ekkor időt kértek, de ezt követően triplájuk lepattant a gyűrűről. Az óriási küzdelemben kiharcolt győzelmet a hazai publikum vastapssal jutalmazta (70-67).

Drahos Gábor, a MEAFC vezetőedzője: Elképesztően jó hangulat uralkodott a lelátón a körcsarnokban a negyvenedik perc legvégén. Addig viszont kemény leckét kaptunk az MTK csapatától abból, hogy egy pillanatig sem lehet lazítani. Nehezen kezdtük a mérkőzést, aztán még nehezebbé tettük saját magunknak és egy szerencsés végjátékban nyertünk. Gratulálok a csapatnak!

Bódi Ferenc, az MTK vezetőedzője: Gratulálok a Miskolcnak!

MEAFC-Miskolc – MTK Törökbálint 70-67 (13-23, 19-8, 20-23, 18-13)

MEAFC: LIPPAI 21, Orliczki 11, Szanyi 8/6, Takács D. 8/6, Béres D. 8, Szepesi 8/6, Tóth B. 4, Kopasz M. 2, Brúgós -, Orliczki M. -, Homoki -.

MTK: BIHARI 18/3, Jakab P. 15, Vámos 10/6, Berneczei 9/3, Dobos 9/3, Bognár 6/6, Baross -, Horváth B. -.


PVSK-Kronosz Kiadó – Budafok 89-78, h.u. (14-25, 20-15, 16-14, 24-20, 15-4)

PVSK: DEMETER 32/9, BÍRÓ 19/3, POPGYÁKUNIK 16/3, Olasz Á. 12, Benke 4, Riskó 4, Berkics 2, Erdei -, Fülöp Z. -, Mándity M. -, Porrogi -, Laufer -.

Budafok: VARGA D. 18, Tursics 17/9, HORVÁTH M. 16, PUSZTA D. 14/6, Lados 11/3, Nagy G. 2, Siklós -, Kiss M. -, Fehér Cs. -, Tóth Sz. -.

A Piros-csoport állása
HCsapatMGyVDpKpRelatív pont
1.HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 6 6 0 600 4261,000
2.OSE Lions 6 5 1 569 4210,917
3.MAFC 6 5 1 519 4470,917
4.Budapesti Honvéd SE 5 4 1 389 3450,900
5.BKG-Príma SE 6 4 2 533 4350,833
6.Nyíregyháza Blue Sharks 6 4 2 461 4410,833
7.Vasas Akadémia 6 4 2 445 4370,833
8.Budafok 6 3 3 502 4780,750
9.MEAFC-Miskolc 6 3 3 457 4520,750
10.Nagykőrösi Sólymok KE 5 1 4 359 4910,600
11.OMNIA Pub & Food Békés 6 1 5 443 5580,583
12.PVSK-Kronosz Kiadó 6 1 5 413 5540,583
13.MTK Törökbálint 6 0 6 405 4690,500
14.Knipl Kft. Bonyhádi KSE 6 0 6 367 5080,500

Zöld-csoport

SMAFC – Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 79-99 (19-23, 26-19, 12-14, 22-43)

SMAFC: CZUKOR 22, Tukovits 19/15, SOÓS 17/6, Kovács B. 12, Füzi 7, Garab 2, Németh L. -, Szegedi -.

Győr: GÁLL 22/15, RÁTVAY B. 19, Nagy T. 13/6, Domsitz 10, RÁTVAY T. 10/3, Horváth G. 9/3, Papp 7, Geiger 5/3, Földesi 3, Csaba Gy. 1.


Bajai Bácska FKE – Újpest-MT 59-68 (15-18, 15-12, 13-16, 16-22)

Baja: Pongó 12, Vukicsevics 10/3, Nagy D. 9/3, Kővágó-Laska 9, Jakab P. 8/3, Kovács B. 8/3, Pálkerti 3, Kollár -, Weidinger -, Ágfalvi -.

Újpest: Franczva 16, SURMANN G. 15/6, Vida 11/9, Takács G. 9/6, Nyikos 8, Nagy R. 7, Horváth J. 2.


Alba Fehérvár II. – Vásárhelyi Kosársuli 78-62 (29-14, 23-18, 10-19, 16-11)

Alba: TAKÁCS Mi. 28/9, Lukács N. 10, Polster 9/9, Kass 9/3, Lévi 7/3, Takács Ma. 7/6, Seyi 4, Gyapjas 2, Takács E. 2.

Vásárhely: VAS P. 26/9, Gajics 10/9, Béres N. 10, Kelemen B. 7, Kovács J. 3/3, Bálint E. 2, Rostás I. 2, Börcsök 2, Varga Z. -, Perák -, Molnár B. -.


EKE Eger KOK – Salgótarjáni KSE 100-85 (25-18, 19-29, 34-21, 22-17)

Eger: MÁTÉ B. 21/3, MÉSZÁROS 17/12, VARGA I. 16, Ungi 10, Papp B. 9/6, Pomázi 9/9, Szabó G. 6/6, Steier K. 5/3, Kiss B. 4, Megyes 3/3.

Salgótarján: HERENDIC 25/3, JOÓ 21/9, Dániel P. 12, Zábó 8, Piukovics P. 7/3, Kovács M. 7/3, Piukovics B. 5.


Concordia Motax KC Pápa – Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub 79-53 (17-14, 16-13, 20-14, 26-12)

Pápa: Sonyák 15/3, Horváth A. 13/6, Presing 11/9, GREBENÁR 10, Murai 10, KELLER V. 10, COOK 8, Kocsis 2, Vajda -, Márton L. -.

Tiszaújváros: Pöstényi 13/3, Szilasi 12/6, Pongrácz 9/6, Kiss B. 8, Kovács Z. 5/3, Jónás 3/3, Szabó D. 3/3, Szabó N. -, Katlan R. -.


KTE-Duna Aszfalt II. – Óbudai Kaszások 70-74 (23-15, 15-18, 20-16, 12-25)

KTE: VUKCSEVICS 24/15, FÜLÖP B. 13, KUCSERA 12/3, Molnár D. 8, Gonda 6/6, Lukács D. 4, Orgona G. 2, Plézer 1.

Óbuda: MOLNÁR L. 21/6, Farkas S. 13/6, Takács A. 12, Bencsik 6, Reiter B. 6/6, Keresztesi 5, Van Der Meer 5/3, Meleg K. 2, Ondima 2, Jenei 2.

A Zöld-csoport állása
HCsapatMGyVDpKpRelatív pont
1.Bajai Bácska FKE 6 5 1 532 3890,917
2.Alba Fehérvár II. 6 5 1 477 4120,917
3.Óbudai Kaszások 5 4 1 360 3210,900
4.Vásárhelyi Kosársuli 6 4 2 502 4640,833
5.EKE Eger KOK 5 3 2 388 3920,800
6.Concordia Motax KC Pápa 6 3 3 422 3990,750
7.Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 6 3 3 530 5670,750
8.KTE-Duna Aszfalt II. 5 2 3 348 3370,700
9.Salgótarjáni KSE 5 2 3 435 4380,700
10.Újpest-MT 5 2 3 340 3770,700
11.SMAFC 6 2 4 424 5540,667
12.Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub 6 1 5 461 5330,583
13.DEAC U23 5 0 5 414 4500,500
 
 

 

 
 • 5bányász2018október29.18:47ÚjVálasz
  Idézet: kosarszakma
  Nem nagyon szoktam bakabival egy hajóban evezni...
  ...

  Ocsmány módon forgattad ki a szavaimat.

   
 • 4kosarszakma2018október29.16:48ÚjVálasz
  Idézet: bakiba
  Nem értem, hogy miért veszitek át az egyik csapat nyilván elfogult tudósítását és teszitek ki, mint anyagot a honlapra. Az OSE-ra gondolok.
  ...

  Nem nagyon szoktam bakabival egy hajóban evezni, de a köpködős-sörrel locsolós-rendőri védelemmel menekülős befejezés sajnos már a megszokott helyi folklór része Oroszlányban a budapesti csapatok - a helyieknek gyakran nem várt vereséget hozó - vendégjátéka során. És az is zsigerből jön már magyarázatként, hogy a bírók csalják el a pestieknek a meccset, az adott meccsen minden eddiginél jobban, a vendég pesti játékos és/vagy edző és/vagy szurkoló pedig ráadásul szemét módon hergeli(k) az addig őket virágesővel dédelgető hazai szurkolókat.
  Kár, hogy a valóban csak pár atomrészeg arc - és az őket mentegetők - a teljes, és tényleg sokszor megsüvegelendő tábort járatják le.
  Szerintem, igazából az a baj, hogy megint túl sokan hitték el az első pár magabiztos győzelem után, hogy idén már tényleg kikövezték az A csoportba vezető utat. Pedig idén sem.
  Bakiba, te pedig ne legyél - most se - álnaiv: a szagportál nem csak az OSE honlapot tünteti ki bizalmával. Bármelyik honlap bármit leír, szó nélkül átveszik.

   
 • 3bányász2018október29.14:27ÚjVálasz

  Nem tudom mi törtènt a meccs után. Amit láttam ès amit eddig mèg soha, hogy olyan nyilvánvaló bírói hátszele volt a mafcnak, hogy az már szavakba sem önthető.
  Egy pèlda: ose játèkos hozza fel a labdát. Mafc játèkos beleüt a labdába, ami visszapattan az ose tèrfelère. Egy másik ose játèkos odafut a labdáèrt....bíró visszajátszást fúj. Óriási felháborodás közepette a mafc edzője lepacsizik a szurkolók szeme láttára a döntèst hozó bíróval. Emberek, ez normális? Itt tartunk, hogy miközben az egèsz csarnok felháborodik a nyilvánvaló csaláson a bíró meg az edző összeüti a tenyerèt? Ez tènyleg megtörtènhet? Igen. Megtörtènik.
  Ha ehhez hasonló szituációk borzolják a kedèlyeket nem csodálom, hogy egyeseknèl elszakad a cèrna. Hozzáteszem ettől mèg nem támogatom az ilyen cselekedeteket ès tőlem egèszen távol áll. Mèg van mit tanulni, főleg önmèrsèkletet.

  Mafc szurkolókról annyit (7-8 fő), hogy nem találják meg a nyilvánvaló vendègszektort? Ez komoly? Budapestiek lenèzik a vidèket, de hát ahogy a pèlda is mutatja van ott is gond. Nem is kicsi.:) Olvasni....èrtelmezni...kèrdezni..
  Vègèn a szèkeken taposnak, majd amikor szàmon vannak kèrve, akkor meg neki állnak feljebb. Budapesten, otthon náluk ez a divat. Valahol vigyáznak az èrtèkekre.....

   
 • 2ajaj2018október29.11:24ÚjVálasz

  30 a 31 ellen az oroszlányi meccsen a légiosok pontjai.
  nekem nem tünik oriási külonbségnek hogy erre hivatkozzon az edzö úr

   
 • 1bakiba2018október29.10:35ÚjVálasz

  Nem értem, hogy miért veszitek át az egyik csapat nyilván elfogult tudósítását és teszitek ki, mint anyagot a honlapra. Az OSE-ra gondolok. Mert ebben elfeljtették megemlíteni, hogy a hazi "drukkerek" leköpték a vendég játékosokat, edzőt, folyamatosan fenyegették őket és végül rendőröknek kellett kikísérni a csapatot a csarnokból. Ez azért messze nem normális. Sokan összekeverik a barbár és állatias őrjöngést a szurkolással. És erről nem az OSE csapata, vagy a normális helyi szurkolók tehetnek. Nekik max respect.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!