Először kapott ki a MAFC a B-csoportban

Körkép - A Veszprém nyerte a forduló rangadóját.
 
 
 
 
 

Először kapott ki a MAFC a B-csoportban

Körkép - A Veszprém nyerte a forduló rangadóját.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A hétvégén hét mérkőzést rendeztek a Piros-csoportban, ötöt pedig a Zöld-csoportban.

A Piros-csoportban rangadót nyert a Veszprém a MAFC vendégeként, az OSE megőrizte veretlenségét, a BKG pedig felzárkózott a dobogó legalsó fokára. Kiütötte a Budafok a Bonyhádot, a Nyíregyháza, a Vasas és a Honvéd is simán nyert.

A Zöld-csoportban a Baja elvette az Alba veretlenségét, a Vásárhely a Pápát, a Kaszások az Egert győzte le. A Salgótarján simán verte a Győrt, az Újpest pedig nyerni tudott Debrecenben.

Piros-csoport:

MAFC – Hoya-Pannon Egyetem Veszprém 80-85 (23-14, 15-26, 26-19, 16-26)

MAFC: Washington 23/3, Katona 10/6, Misek 1, Nagy 3/3, Garamvölgyi 12. Csere: Lakosa 13/3, Lakits 8, Polgárdy 2, Bordács 8, Csapai -.

Veszprém: Szabó 9/3, Madár 24/15, Körtélyesi 17/6, Kovács 16, Völgyi 8. Csere: Pavlovic 8, Kerkai, Helmeczi, Balázs 3, Szűcs -.

Két remek formában lévő, a ligában még veretlen csapat feszült egymásnak, és bár a mieink nem kezdtek álmosan (0-4), az ellenfél már a mérkőzés elején jelezte: nehéz erőpróba elé állítja Szabó Péteréket (5-4). Mindkét gárda sokmozgásos, agresszív védekezésre épített – a hazaiak a labdafelhozatalt is igyekeztek megakadályozni –, amiből gyors ellenakciókat indítottak (9-9). Pompás megoldásoknak tapsolhatott a nagyérdemű, miközben a műegyetemistákon érződött az elszántság, jó együttes lévén, kihasználták a vendégek megingásait (14-11). A veszprémieknek nem mentek úgy a távoli kísérletek, mint az előző körben, képtelenek voltak okosan, a saját ritmusukban játszani, a hatékonyabb lepattanó-szedéssel szolgált Garamvölgyi Ákosék pedig tizenhat–tizennégy után ráléptek a gázpedálra, és mentek egy hét–nullás sorozatot. A Hoya-mezesek legfőbb célja az volt, hogy lőtávolon belül maradjanak, ami a rossz passzaik és büntetőik dacára is sikerült (23-17). Az alakulatunk ideges volt, kapkodott, nem lelte a jó „megfejtéseket”, noha tisztában voltak azzal, hogy csak átlag feletti teljesítménnyel nyerhetik meg a színvonalas találkozót (28-19). Mérész-mester cserékkel próbálta felrázni az övéit, ami némiképp össze is jött, jóllehet a padról érkezettek nem szórták igazán a pontokat (32-26). Aztán kezdtek kilábalni a hullámvölgyből, faragtak a hátrányukon, de azért nem nyújtották a legjobbjukat – időnként nem túl fényes dobóformával rukkoltak elő (34-31). Madár és Körtélyesi Gergely triplájával kiegyenlítették az állást, ha bajosan is, de ritmust „fogtak”, igaz, a technikai hibáik miatt nem voltak képesek megközelíteni a legutóbbi álomkosárlabdájukat (36-36). Még így is zavart okoztak a – magukat szívósan tartott – MAFC-sportolók fejében, ráadásul a küzdelmes első félidő végén a vezetést is visszavették (38-40).

A nagyszünet után Nagy Krisztiánék nyomban fordítottak, de erre a bakonyiak két hármassal válaszoltak, így nemhogy megőrizték, hanem növelték is az előnyüket (43-48). A vetélytárs főként Eric Washington, a tengerentúli irányító révén tartotta magát, igaz, megnyugodni már csak azért sem lehetett, mert az ütközet azon szakaszában Völgyi Marcell és Kovács Ádám is négy személyi hibánál járt (…előbbi a harmadik, míg utóbbi a negyedik negyedben pontozódott ki; 45-53). Azért a szerencsével is szövetséget kötött, tizennyolc támadólepattanót gyűjtött fővárosiak ezután minden addiginál harcosabban vetették magukat a csatába, aminek meg is lett az eredménye, mert szinte a semmiből, csináltak egy tíz–nullás szériát (55-53). A vendégek alig bírtak velük lépést tartani, szemmel láthatóan nem tetszett nekik ez a fajta harcmodor: sok labdát adtak el (…a lefújásig tizenötöt), elől és hátul is akadtak kihagyásaik (61-56). A rövidzárlatuk okán ötpontos hazai vezetésről indult a záró felvonás, a „brigádunk” pedig keményen küzdött, hogy visszakapaszkodjon (64-62). Az izgalmak tovább fokozódtak, néha az indulatok is felkorbácsolódtak, persze, nem is lehetett csodálkozni azon, hogy a felek nagy elánnal dolgoztak (67-62). Noha sokáig érződött nyomás a listavezetőn (…erre utal, hogy a bajnokin tizenhat büntetőt hagytak ki, míg a másik oldal tizenötöt), amikor a nyakuk körül igazán szorult a hurok, visszajöttek a derbibe: a védelmük megszilárdításával és precíz támadások vezetésével átlendültek a holtponton és most ők repesztettek egy, egy–tízes rohamot (68-72). Minden labdáért és helyzetért megdolgoztak, majd végrehajtották azt, amire készültek. A hajrában az volt a kérdés, hogy melyik fél bírja jobban idegekkel a gigászi csatát, aztán Madár erre úgy felelt, hogy a kinti dobásaival hátára vette a csapatát (75-80). Az ellen a végén szabálytalanságokkal tördelte szét a játékot – így próbálván kizökkenteni a ritmusából a mieinket –, akik mindazonáltal kontrollálták az eseményeket: nem engedték kiénekelni a szájukból a sajtot (77-83) - írja a veszpremkosar.hu.


OMNIA Pub&Food Békés - OSE Lions 69-76 (25-15, 16-18, 15-22, 13-21)

Békés: Boinitzer 13/3, Kertész 14, Vass 11/9, Koma 12, Krstic 13/3, Nagy 1, Gruda -, Balog 2, Csabák 3.

OSE: Abell 16/3, Illés 21/6, Anda 8, Hegedűs 10, Kiss -, Zsíros 15/9, Balla -, Sömenek -, Kiss K. 3/3, Dragasevic 3/3, Burai -, Bogatin -.

Az OSE nem a legjobb előjelekkel utazott el a Békés elleni találkozóra, hisz Mohácsi Máté és Joel Nshimba is kénytelen volt kihagyni a találkozót sérülés miatt.

A Békés legutóbbi találkozóján nagy különbségű vereséget szenvedett és így teher nélkül, bátran játszva kezdte a találkozót. Ezzel a nyílt támadójátékkal bizony meg is lepte a vendégeket, ami a negyed végére nem várt, tíz pontos előnyt eredményezett számára. Kertészék nem csak vezettek, hanem nagyon hatékonyak is voltak támadásban, amihez persze a vendégek rossz védekezése is hozzájárult.

A második negyedben annyit változott a meccs képe, hogy a vendégeknek sokkal hatékonyabbá vált a védekezésük, viszont támadásban az egyszerű pontos befejezések helyett egyénieskedtek és biztos helyzeteket hibáztak el. Hiába jöttek közelebb ellenfelükhöz időszakosan, végül bár megnyerték ezt a negyedet, 8 pontos hátrányba kerültek a félidőre. A szünetben alapos fejmosást tartott Sebastjan Krasovec, amitől a második félidőt sokkal jobb felfogásban kezdték. Védekezésük végre olyan szinten működött, ahogy előzetesen megbeszélték, aminek következtében tudtak könnyű kosarakat szerezni, ezáltal még kisebbre faragni a különbséget. Ebben az időszakban már néhány jó egyéni villanás is jelezte, hogy az első félidőben látható Oroszlánynál sokkal többre képes a csapat.

Az utolsó játékrészt már csak egy pont hátránnyal várták Hegedűsék, amit aztán sikerült előnyre változtatniuk a negyed elejére. A Békés még tett néhány kísérletet a fordításra, amit mindig sikerült visszavernie az OSE-nak. A végjátékban aztán Illés szép egyéni megoldásai véglegesen eldöntötték a győztes csapat kilétét - írja az oselions.hu.


BUDAFOK – Knipl Kft. Bonyhádi KSE 100-61 (31-12, 25-12, 19-21, 25-16)

Budafok: Tursics 24/24, Varga 23, Lados 23/3, Siklós 12, Horváth 6, Kiss 6/3, Mészáros 4, Nagy 2, Tóth Sz. -, Tóth P. -, Körömi -.

Bonyhád: Baki 16/3, Somogyfoki P. 13/3, Dorogi 7/3, Somogyfoki Sz. 7/3, Gébert -, Tömösváry 11/3, Jakab 4, Buday-Sántha -, Kis 3, Ugrinic -, Hadnagy -.

A második perctől kezdve végig vezetve, az első negyed végére közel 20 pontos előnyre szert téve nyert a Budafok a Bonyhád ellen.

Mindezt úgy, hogy a hazaiak ismét foghíjasan léptek pályára: a továbbra is sérült Fehér Csaba mellett egyik húzóemberük, a betegséggel küzdő Puszta Dávid sem tudta vállalni a játékot. A kezdőötösbe kerülő Siklós azonban remekül játszott, Ladossal karöltve nagyon kemény védőmunkát végeztek a bonyhádi mezőnyjátékosokon, ez pedig már a meccs legelejétől kezdve szerzett labdák és indítások tömkelegét eredményezte. Siklós egymaga 5, Lados pedig 3 labdát csent el az ellenféltől a mérkőzés során, de a szívós védekezés hatására sokszor nem is kellettek a budafoki kezek, a vendégek sorozatban dobálták ki a pályáról a labdákat – a Bonyhád végül 22 eladottal zárta a találkozót, szemben a hazaiak nyolc labdavesztésével.

Mivel a Budafok indításai mellett Varga pozíciójátékával sem nagyon tudott mit kezdeni a Bonyhád, az első negyed utolsó pillanatában szerzett Tursics-triplával már egy híján 20 pontra rúgott a hazaiak előnye. Dominanciájuk a második játékrészben sem csökkent, irányítójuk pedig nagyon elkapta a fonalat: a meccset 24/24-es mutatóval lehozó (vagyis minden pontját hárompontosból szerző) Tursics sorozatban dobálta a trojkákat, a két csapat közti különbség pedig egyre nőtt: a nagyszünetben 53-24-es állást mutatott az eredményjelző.

A fordulást követően a Budafok egy kicsit álmosan kezdett, a nagy hátrányban lévő Bonyhád pedig rendkívül agresszívan lépett pályára – ami egy rengeteg szabálytalansággal és büntetővel tarkított, megszakításokkal teli, szurkolói szemmel nézve nehezen élvezhető negyedet eredményezett. Ezzel együtt a két csapat közti szakadék nem csökkent, így a mérkőzés második felében Károly Máté vezetőedző a megszokottnál jóval több lehetőséget tudott adni a fiataloknak is - írja a budafokbasket.hu.


Vasas Akadémia–Nagykőrösi Sólymok 97-75 (27-17, 19-17, 28-24, 23-17)

Vasas Akadémia: Katona 18/12, Boros 15/6, Moravcsik 13/3, Andrássy 21, Steier 6/3, Kiss B. 3/3, Csík Richárd 4, Kelenföldi 7, Sólyom 6, Kovács B. 2, Csík Roland 2, Koflanovics -.

Nagykőrös: Molnár 22/12, Viqueira 6/3, Fehér P. 6/6, Mácsai 13/6, Tóth 3, Candido 14, Andó 3/3, Kónya -, Mester 2, Fehér Á. 6/6, Jókai -.

A Honvéd és a Nyíregyháza elleni vereség után javítani szeretett volna a Vasas Akadémia, és végül javítani is tudott. A vendégek az előző fordulóban hatalmas mentés végén győzték le a Budafok csapatát, méghozzá az utolsó pillanatban szerzett Molnár Miklós-kosárral (82-80 lett a vége). Önbizalommal telve érkeztek tehát Budapestre, viszont Lakosa Ákos nélkül a keretben.

Most nem sikerült bravúrt végrehajtaniuk, mert ponterősen játszott a Vasas, a lepattanók tekintetében is jobbak voltunk, ez pedig megalapozta a győzelmet.

A Vasas Akadémia jelenleg a 8. helyen áll a rendkívül kiegyenlített bajnokságban, egyelőre a Veszprém és az Oroszlány nyerte meg mind az öt mérkőzését - írja a vasassc.hu.


BKG-Príma SE - MEAFC-Miskolc 97-67 (27-15, 20-17, 23-21, 27-14)

BKG: Nagy Be. 8/6, Nagy Bo. 18/9, Halász 3, Kovács 20/12, Reizer 6, Tanács 8, Berger 18, Kaluha 3/3, Szeleczki 8 Czakó 5, Ben-Kane -, Dévényi -.

MEAFC: Takács 8/3, Tóth 2, Szanyi 9/3, Béres 12/3, Orliczki B. 4, Lippai 10, Orliczki M. 3, Kopasz 6/6, Szőke 2, Homoki 6, Hartman -, Brúgos 5/3.


MTK Törökbálint - Nyíregyháza Blue Sharks 61-75 (15-23, 16-22, 15-17, 15-13)

MTK: Jakab 5, Baross 3, Bognár 6/6, Vámos 10/9, Bihari 15, Berneczei 13/3, Dobos 2, Horváth 5/3, Bagi 2.

Blue Sharks: Locke 14/3, Bazsó 13, Fazekas 5/3, Bus 10, Czinger 9, Mokánszki 6/6, Czura 13/6, Oláh 3/3, Sitku 2.


Budapesti Honvéd SE - PVSK-Kronosz Kiadó 90-69 (26-11, 27-19, 20-18, 17-21)

Honvéd: Mucza 8/3, Horváth 5, Szalay 16, Stefán 6, Pintér 4/3, Debreceni 6, Martinez 9/3, Tichov 10/6, Bea 6, Valerio 11, Kováts 6, Fülöp 5.

Pécs: Benke -, Demeter 16/6, Berkics 6/3, Olasz 5, Bíró L. 20/9, Popgyákunik 6, Riskó 10, Erdei -, Rosic U. 1, Porrogi 5/3, Fülöp -, Laufer -.

A Piros-csoport állása
HCsapatMGyVDpKpRelatív pont
1.HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 5 5 0 511 3481,000
2.OSE Lions 5 5 0 500 3461,000
3.BKG-Príma SE 5 4 1 455 3460,900
4.MAFC 5 4 1 444 3780,900
5.Budapesti Honvéd SE 4 3 1 307 2770,875
6.Budafok 5 3 2 424 3890,800
7.Nyíregyháza Blue Sharks 5 3 2 380 3670,800
8.Vasas Akadémia 5 3 2 384 3790,800
9.MEAFC-Miskolc 5 2 3 387 3850,700
10.Nagykőrösi Sólymok KE 4 1 3 285 4100,625
11.OMNIA Pub & Food Békés 5 1 4 375 4760,600
12. MTK Törökbálint 5 0 5 338 3990,500
13.Knipl Kft. Bonyhádi KSE 5 0 5 309 4470,500
14.PVSK-Kronosz Kidaó 5 0 5 324 4760,500

Zöld csoport:

Vásárhelyi Kosársuli-Concordia Motax KC Pápa 92-80 (21-26, 21-12, 16-24, 34-18)

Kosársuli: Molnár 21/3, Béres 11/3, Börcsök 2, Vas 22/9, Gajic 2, Perák 2, Bálint 4, Varga 8, Pavlovic 2, Kelemen 18/9, Kovács -, Czégel -.

Pápa: Murai 12, Cook 30/18, Horváth 10/6, Sonyák 12/9, Grebenár 2, Keller 2, Márton 9/9, Presing 3/3.

A diadal reményében lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli péntek este a Hódtói Sportcsarnokban a Concordia Motax KC Pápa ellen. Természetesen ehhez az igencsak kellemetlen stílusú vendégeknek is volt egy-két szava: előzetesen, a szezonban látott eddigi találkozók alapján nagy derbire számíthattunk, és végül maximálisan be is igazolódtak a sejtések.

Nem indult olyan nagy színvonalon a találkozó, Béres kezdésképp szórt triplája után inkább a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést. Az amerikai légiós, a bajnokság egyik legjobb játékosának tartott Ryan Cook hármasai miatt igen korán időt kellett kérnie Tóth Tamásnak, ám ezt követően sem ment igazán a támadójáték, a pontossággal adódtak bajok, a Pápa pedig tartotta stabilitását.

Az első negyed (21-26) lassú csordogálása a második elején tovább folytatódott, aztán a 15. percben, 26-32-nél valami átkattant a Kosársulinál. A kapitány, Vas Péter két hárompontosának hála fordított a csapat, sőt, három perc alatt 10-0-s rohamot produkált, így átvette a vezetést! A remek pillanatoknak köszönhetően a félidőre hazai előnnyel, 42-38-cal vonulhattak a felek.

Bízhattak abban a hazaiak , hogy koncentrált játékkal meglehet a győzelem, ám a harmadik negyedben olyan adok-kapok játék alakult ki, amelyből a Kosársuli jött ki rosszabbul. Cook és Márton „varázslatával” újfent a Pápánál volt a fór, sőt hattal is mentek már a fekete mezesek. Kicsit megtoppant a Kosársuli, ezúttal sem jött az első három fordulóban látott kiváló harmadik játékrész, de Bálint rendkívül fontos kosara tartotta a reményeket (58-62).

Aztán jött az utolsó negyed és a végjáték… amilyenhez hasonlóan fordulatost egy ideje nem láthatott a Hódtói Sportcsarnok közönsége. Kezdődött azzal, hogy Gajic egy kétes megítélésű szituációt követően kipontozódott, és ugyanígy felhördült a publikum Bálint becsorgó kettesénél is. Hát még néhány másodperccel később!

Jött, látott és győzött a tavaly hosszú sérülése miatt harcképtelen Kelemen Balázs, aki extraklasszist nyújtva értékesített egy, majd még egy, majd még egy triplát. Ráadásul öt percre a lefújástól Molnár Bencét is vitte magával Kelemen parádéja, 70-70-ről hirtelen felocsúdásból máris 80-70-t láthattunk az eredményjelzőn! Ehhez a vonalhoz csatlakoztak Vas kosarai, a Pápának pedig nem volt ellenszere a frenetikus megindulásra.

Mindezzel együtt el is dőlt a győzelem sorsa: a vendégek kozmetikáztak kissé a végeredményen, de 92-80-ra a Kosársuli diadalmaskodott, nagyon fontos és emlékezetes sikert aratva hazai pályán - írja a vasarhelyikosarsuli.hu.


Salgótarjáni KSE – Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 115–84 (29–18, 31–17, 19–23, 36–26)

Salgótarján: Herendic 19, Dániel 6/3, Kovács 20/12, Joó 14, Nárai 38/3, Zábó, Piukovics B. 15/6, Piukovics P. 3/3, Póczos M. -.

Győr: Rátvay T. 18/6, Gáll 18/9, Földesi 1, Rátvay B. 11, Domsitz -, Csaba 18/3, Nagy 7/3, Geiger 7, Horváth 2, Papp 2, Varga R. -, Varga Z. -.

Álomszerűen kezdték a péntek esti összecsapást a két horvát légiósuk közül ezúttal Herendicet csatasorba állító tarjániak, akik fojtogató védekezésükre és az előző csapata ellen extra motivációval pályára lépő Nárai centertalálataira építve egy lehengerlő, 23–5-ös etappal nyitottak. Noha a negyedfordulóra már a Csaba kosaraival ellenfelük nyomába eredő győriek is egyre inkább magukra találtak, letámadó zónájukkal csupán átmeneti zavart tudtak okozni a házigazdáknak. A második felvonás elején a rendkívül lendületesen kosárlabdázó Kovács Martin szép triplája adott jelet az SKSE újabb fergeteges rohamára, melynek eredményeként 31–23-ról pillanatok alatt 45–27-re alakult a találkozó állása. A hatalmas elánnal küzdő, elveszett labdát nem ismerő piros-feketék ráadásul a folytatásban sem lassítottak, sőt a parádésan osztogató Herendic vezérletével a félidő végén egy sebességi fokozattal még feljebb is kapcsoltak. A mieink szemre is tetszetős játékkal gyűjtögették a pontokat, s a nagyszünethez érve immár huszonöttel tartottak előbbre, mint a meglehetősen tanácstalannak tűnő vendégcsapat (60–35).

A szenzációsan sikerült első két negyedet viszont hazai szempontból egy jóval nyögvenyelősebb harmadik felvonás követte, melynek elején támadásban és védekezésben is rendkívül sok bosszantó hiba csúszott be. A Gáll és Rátvay Tamás kosaraival zárkózó látogatók korábbi hátrányukból majd’ tíz pontot le is faragtak, s ekkor félő volt, hogy nem bírják majd szuflával a saját maguk által diktált iramot a Zábó bokasérülése miatt érdemben már csak hat embert forgató tarjániak (72–57). Mint kisvártatva kiderült azonban a 20 pontos, 10 lepattanós dupla-duplával záró Kovács Martin és társai csupán rápihentek a finisre, melyet egy mindent eldöntő, 10–1-es SKSE-futás vezetett be. S bár Gállék a záró periódus elején kicsit még kellemetlenkedtek, a piros-feketék a hajrában valóságos gálaelőadással kedveskedtek közönségüknek. Az ihletett formában játszó Herendic (19 pont, 9 lepattanó, 15 gólpassz), a korábbi társait 38 ponttal szomorító Nárai és a sérülését követően bíztató teljesítménnyel visszatérő Piukovics Bálint játszi könnyedséggel röpítették a három számjegyű tartományba a mezőnyből 65%-al tüzelő, a lepattanócsatát is fölényesen megnyerő, s csapatszintem 31 gólpasszt kiosztó tarjániakat, akik végeredményben több mint harminc pontos különbséggel is megérdemelten múlták felül jobb sorsra érdemes riválisukat - írja a besztercekk.hu.


Bajai Bácska FKE - Alba Fehérvár 90-69 (21-15, 30-20, 23-16, 16-18)

Baja: Pongó 21/6, Nagy 8, Jakab 23/12, Vukicevic 23/3, Pálkerti 6, Kővágó-Laska 4, Kollá 2, Bene 3/3.

Alba: Seyi 13, Takács Mi. 11/3, Papp 12/6, Polster 3/3, Lukács -, Takács Ma. 9/3, Lévi 14/3, Balsay 6, Gyapjas 1.


Óbudai Kaszások - EKE Eger KOK 78-64 (22-9, 21-15, 22-18, 13-23)

Kaszások: Takács 17, Molnár 12/6, Ondima 13/6, Bencsik 9/3, Meleg -, Keresztesi 5, Jenei 14, Farkas 4, Reiter 2, Van Der Meer 2.

Eger: Mészáros 16/6, Máté 26/6, Varga 12, Szicsák 4, Papp -, Ungi 6, Pomázi -, Megyes -, Kiss -, Steier 1, Szabó -.


DEAC U23 - Újpest-MT 78-87 (25-24, 13-24, 11-16, 29-23)

DEAC: Opre 17, Tisza 13/9, Tóth 17/6, Szekeres 9/9, Sólyom 2, Kozák M. 11, Csomor 2, Asszú 5/3, Kozák B. 2.

Újpest: Franczva 25, Surmann 19/3, Nagy 7, Nyikos 9, Vida 2, Takács 21/15, Dokmanovic 2, Máté 2. Horváth -, Varga -.

A Zöld-csoport állása
HCsapatMGyVDpKpRelatív pont
1.Bajai Bácska FKE 5 5 0 473 3211,000
2.Vásárhelyi Kosársuli 5 4 1 440 3860,900
3.Alba Fehérvár 4 3 1 316 2710,875
4. Óbudai Kaszások 4 3 1 286 2510,875
5.KTE-Duna Aszfalt 4 2 2 278 2630,750
6.Salgótarjáni KSE 4 2 2 350 3380,750
7.EKE Eger KOK 4 2 2 288 3070,750
8.Concordia Motax KC Pápa 5 2 3 343 3460,700
9.Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 5 2 3 431 4880,700
10.SMAFC 5 2 3 345 4550,700
11.Újpest-MT 4 1 3 272 3180,625
12.Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub 5 1 4 408 4540,600
13.DEAC U23 4 0 4 335 3670,500
 
 

 

 
 • 3RANS2018október24.13:39ÚjVálasz
  Idézet: Hattori-OSE
  Veszprém, MAFC, OSE trióból kerül ki a feljutó. Nem volt jó a játukunk Békésen, de nehezen tudom elképzelni, hogy ezt a három csapatot bárki veszélyeztetné. Remek kis bajnokság lesz ez.
  ...

  A Nyíregyházával kell majd még számolni,meglátjátok! Tavasszal kell a mérkőzéseket hozni(tavaly láttuk),addig a lényeg a 8-ba kerülés,utána úgyis mindenkit meg kell verni a feljutáshoz!

   
 • 2semleges2018október23.15:02ÚjVálasz

  A Grebenár végre megérkezett, ahová mindig is való volt. Az NB1/b-be. De még itt is szégyen.

   
 • 1Hattori-OSE2018október23.14:22ÚjVálasz

  Veszprém, MAFC, OSE trióból kerül ki a feljutó. Nem volt jó a játukunk Békésen, de nehezen tudom elképzelni, hogy ezt a három csapatot bárki veszélyeztetné. Remek kis bajnokság lesz ez. Pénteken jön a MAFC, príma meccs lesz.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!