Két francia légióssal verte a MEAFC a Tiszaújvárost

Miskolc - Edzőmeccs volt, Bourgarel és Seho sem lesz a borsodiak játékosa.
 
 
 
 
 

Két francia légióssal verte a MEAFC a Tiszaújvárost

Miskolc - Edzőmeccs volt, Bourgarel és Seho sem lesz a borsodiak játékosa.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A "szomszédvár" Tiszaújvárosi Phoenix KK ellen játszott edzőmérkőzést az egyetemi körcsarnokban a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata. A Drahos-legények győzelemmel hangolódtak a vasárnapi bajnoki találkozóra.

A jelenlevők két színesbőrű MEAFC-mezes játékost is láthattak a pályán. Nem új igazolásokról volt szó. Annyi történt, hogy a francia Bourgarel és Seho három napig vendégeskedett az egyetemistáknál, ismerkedve az itteni kosárlabdával és magával az universitassal. Ha pedig itt voltak, ők is beszálltak az edzőmeccsbe. A mérkőzést szinte végig a miskolciak irányították, akik figyelme a negyedik negyedre hagyott egy kissé alább, de ez nem veszélyeztette biztosnak mondható győzelmüket - adta hírül a klub honlapja.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!