Két légióst igazolt a bajnok

Sopron - Iva Cuzic-Sliskoviccsal edzésszerződést írtak alá.
 
 
 
 
 

Két légióst igazolt a bajnok

Sopron - Iva Cuzic-Sliskoviccsal edzésszerződést írtak alá.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Amint az már a játékos bejelentése nyomán publikussá vált, Jelena Milovanovic szerződése az idei évben szünetel, hiszen a játékos anyai örömök elé néz. A helyére szerződtetett Amanda Zahui megérkezett, ám akadtak gondok az egészségügyi állapotát illetően. Hosszas egyeztetés után a mai napon mindkét fél számára megnyugtató egyezség született, aminek eredményeképpen a játékos hétfőtől már teljes értékű csapattagként végezheti a munkát az edzői stáb irányítása alatt.

Tina Jovanovics túl van az első bokaműtéten és megkezdte a rehabilitációt. Amint erőállapota megengedi, rövidesen sor fog kerülni a másik boka korrekciós műtétére is. Jovanovics a terveknek megfelelően, a karácsonyi szünet után már teljes értékű játékosként térhet vissza a parkettre.

Óriási köszönettel tartozik a klub Bakó Patríciának és Kocsis Fanninak, akik ez idáig hősiesen helyettesítették őket. Példát mutattak a csapat minden tagjának klubszeretetből, ezért külön is érdemes megemlékezni róluk.

Jovanovics pótlására - visszatértéig - a Sopron egy koránt sem szokványos megoldást választott. Úgynevezett edzésszerződést kötött korábbi játékosával, Iva Cuzic-Sliskoviccsal, aki 2007-ben volt tagja kupagyőztes és bajnok csapatnak. A kiváló mentalitású játékos azóta több euroligás klubnál is megfordult és jelenleg nincs csapata. A megállapodás értelmében Sliskovics, Határ Bernadett és a csapat edzőpartnereként áll majd rendelkezésre hétfőtől. A játékos a magyar bajnokságra nem kerül benevezésre, szerződése értelmében szabadon igazolható státuszban lesz Sopronban.

Amint az szintén ismert, Alaina Coates-al közös megegyezéssel szerződést a klub. Helyére Candice Dupree érkezik, a szezon végéig szóló szerződéssel. Candice a jekatyerinburgi túra után, szeptember 27-én csatlakozik majd társaihoz.

Turner Yvonne már hétfő óta Sopronban tartózkodik, ám számára 1 hetes kötelező pihenőt írtak elő Sopronba, aminek eredményeképpen a játékos a prágai túra után kapcsolódik be a munkába - adta hírül a wb-sopron.com.

 
 

 

 
 • 5sopron19662018szeptember14.10:48ÚjVálasz
  Idézet: csocsa
  Köszi,de azért lásd be,mindenkinek sajátja a legkedvesebb.
  ...

  Ez így normális is.
  A többit meg majd meglátjuk,mondjuk ma a Göcsej kupai hétvégén.
  Azért erre most kíváncsi leszek,hogy ott mit muzsikáltok szinte teljes csapattal.
  Szerintem ebből a játékból már most sok kiderül a szezonra nézve.

   
 • 4csocsa2018szeptember14.10:13ÚjVálasz
  Idézet: sopron1966
  Teszünk is érte,hogy legyen mit a levesbe aprítani.
  Kevés az ilyen vezető aki ilyen mint nálunk Török Zoli!
  ...

  Köszi,de azért lásd be,mindenkinek sajátja a legkedvesebb.

   
 • 3sopron19662018szeptember14.06:22ÚjVálasz
  Idézet: csocsa
  Nekem aztán nem úgy tűnt,hogy komolytalanul veszitek bármelyik sorozatot is, ez az eredményekben is megmutatkozott.Meg aztán úgy néz ki,idén is van mit a tejbe aprítani.
  ...

  Teszünk is érte,hogy legyen mit a levesbe aprítani.
  Kevés az ilyen vezető aki ilyen mint nálunk Török Zoli!
  Á dehogy,hiszen Ti gondoltátok 1 héttel az MK döntő előtt is,hogy nekünk azt is meg kellett volna nyernünk.Hát nem,nekünk akkor az F4 -re történő felhozás volt a cél még egy vereséggel is.Hála az sikerült.Nekünk az MK is arannyal ért fel a többiről meg már ne is beszéljünk.
  Na meg arról nem is beszélve,hogy a kincsünk is maradt az pedig nem más mint Roberto.
  Várjuk a szellemes transzparenst és üzenetet megint a szekszárdi csarnokban.
  És persze a 3 meccses eredményeket a Göcsej kupáról.
  Sok sikert azért,bár idén valami azt súgja nem nektek áll a zászló.

   
 • 2csocsa2018szeptember13.21:27ÚjVálasz
  Idézet: sopron1966
  Csak nehogy kételyek merüljenek fel bárkiben is,hogy 2018/19 szezonban nem vesszük komolyan az Euroligát,bajnokságot és MK kupát.Ebben a sorrendben gondolom ahogy írtam is.
  ...

  Nekem aztán nem úgy tűnt,hogy komolytalanul veszitek bármelyik sorozatot is, ez az eredményekben is megmutatkozott.Meg aztán úgy néz ki,idén is van mit a tejbe aprítani.

   
 • 1sopron19662018szeptember13.20:51ÚjVálasz

  Csak nehogy kételyek merüljenek fel bárkiben is,hogy 2018/19 szezonban nem vesszük komolyan az Euroligát,bajnokságot és MK kupát.Ebben a sorrendben gondolom ahogy írtam is.Így volt ez legutóbb is még ha esetleg valakik ezt nem így gondolnák.
  Isten hozott Sopronban!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!