Bemutatták a KTE-t, köszöntötték a válogatottat

Kecskemét - Mozgalmas este volt a tegnapi a Messzi István Sportcsarnokban.
 
 
 
 
 

Bemutatták a KTE-t, köszöntötték a válogatottat

Kecskemét - Mozgalmas este volt a tegnapi a Messzi István Sportcsarnokban.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Mozgalmas, kiváló hangulatú este volt szerdán a Messzi István Sportcsarnokban. Egy kétperces, igencsak látványos fényshow keretein belül csodálhatták meg a kilátogató szurkolók a csarnok új, modern világításrendszerét, majd Fazekas Mihály, a KTE Kosárlabda Klub Kft. tulajdonosi tanácsának elnöke és Szadeczki Tamás, a kivitelező Sza-Co Kft. ügyvezető igazgatója közösen adta át a beruházás dokumentumait Szeberényi Gyula Tamás sportot felügyelő alpolgármesternek - számolt be a ktekosar.hu.

Következett az este fénypontja, a csapatok bemutatása. Mint ismert, a Sztojan Ivkovics által vezetett magyar válogatott gőzerővel készül az előtte álló két világbajnoki selejtező mérkőzésre. Pénteken Hollandiában lép pályára a nemzeti együttes, hétfőn pedig Olaszországot fogadja Debrecenben.

A lila-fehérek U20-as, s egyben NB I. B-s csapatának bemutatása után már csak a felnőttek maradtak. A látványos fénykíséret és a füstgépek által teremtett különös atmoszféra közepette vonultak be a játékosok – köztük a visszatérő Mészáros Mátéval, s a két új arccal, Milos Dimiccsel és Juan’Ya Greennel.

Bemutatásra került a KTE-Duna Aszfalt új, egyedi tervezésű meze, amely nagyon tetszett a játékosoknak. Wittmann Krisztián elmondta, számára eddig ez a legszebb mez, továbbá szót ejtett az öltőzi atmoszféráról: Kemal Karahodzsics a csapat zene- és hangulatfelelőse, az új játékosok beilleszkedtek, élvezik a közös munkát. A csapatkapitány kitért arra is, hogy a következő szezonban megpróbálnak majd egy jobb eredményt elérni, mint tavaly, de ha ez nem sikerül, akkor sem lesznek csalódottak. Mint ismert, a tavalyi idényben bravúros eredményt ért el e KTE-Duna Aszfalt azzal, hogy az ötödik pozícióban zárta a bajnokságot.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!