Lóránt sérülés miatt hagyta ki a KTE elleni edzőmeccset

Székesfehérvár - A vádlijával küszködik az Alba erőcsatára.
 
 
 
 
 

Lóránt sérülés miatt hagyta ki a KTE elleni edzőmeccset

Székesfehérvár - A vádlijával küszködik az Alba erőcsatára.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Kedden este az Alba Fehérvár magabiztosan győzte le edzőmeccsen a KTE-Duna Aszfalt csapatát úgy, hogy Lóránt Péter és Filipovity Márkó sem lépett pályára. A fehérváriak vezetőedzője, Braniszlav Dzunics a BB1.hu-nak mesélt az Alba alapozásáról, és hogy miért nem játszott Lóránt az edzőmérkőzésen.

- A felkészülés elején tartunk, túl korai lenne bármit is mondani. Furcsán alakul ez az időszak minden csapat számára. Nincsenek itt a válogatottak, később jöttek a külföldiek, szóval nehéz ez a szituáció. A felkészülési meccsek alapján sem szabad bármi következtetést levonni. Ahogy látom, szinte minden csapat hasonló problémákkal küszködik. Lóránt Péter azért nem játszott a KTE elleni edzőmeccsen, mert előző nap kisebb sérülést szenvedett az edzésen. Kapott egy ütést a vádlijára, de szerencsére semmi súlyos – mondta Dzunics.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!