Össze kell szoknia az Albának

Székesfehérvár - Tóth Péter egyre jobban érzi magát a pályán.
 
 
 
 
 

Össze kell szoknia az Albának

Székesfehérvár - Tóth Péter egyre jobban érzi magát a pályán.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Pénteken, Kecskeméten 81-81-es döntetlenre végzett az Alba a KTE-Duna Aszfalt együttesével, a keddi, fehérvári összecsapást magabiztosan megnyerte, az első negyedben 30-11 állt az eredményjelzőn, a folytatásban is őrizte húszpontos előnyét Braniszlav Dzunics együttes, végül 91-67-re győzött. A meccsen két triplával jelentkezett a fél éves, kaposvári kiruccanás után a Fehérvárra nyáron visszatérő, irányítóként is bevethető bedobó, Tóth Péter.

- Az alföldiek elleni meccsen sokkal jobban védekeztünk, mint pár nappal korábban, Kecskeméten. Ebből következően a támadó játékunk is hatékonyabb volt, e tekintetben is előreléptünk. Sokkal jobb tempóban játszottunk, mint a korábbi összecsapásokon. Természetesen még gyakorolnunk kell a védekezést és a támadást, úgy érzem, egyre jobban összeáll a csapat. Jó képességű játékosaink vannak, öt, új légiós érkezett a közelmúltban. Össze kell szoknunk, kell egy kis idő, de ezzel szerintem nem lesz gond, ahogy múlnak a mérkőzések, úgy fogunk egyre jobban játszani. Meccsről meccsre jobban érzem magam a pályán, próbálok arra törekedni, hogy egyenletes teljesítményt nyújtva segítsem az együttest - mondta az albakosar.hu-nak a 30 esztendős, 200 centiméter magas játékos.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!