Dragasevic: TF helyett Oroszlány

Oroszlány - Pécsről igazoltak a döntőbe vágyó piros-feketék.
 
 
 
 
 

Dragasevic: TF helyett Oroszlány

Oroszlány - Pécsről igazoltak a döntőbe vágyó piros-feketék.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Sokáig úgy tűnt, hogy az A-csoport újoncánál, a TF-BP-SERCO-nál folytatja pályafutását a Pécsről távozó Dragasevic Veljko, ám a 21 éves kosaras végül a bajnoki döntőre ácsingózó, B-csoportos Oroszlánynál kötött ki - adta hírül a Piros csoportban szereplő együttes.

 
 

 

 
 • 4hanrycockler2018szeptember13.23:34ÚjVálasz

  Megvan a 4. külföldi is!

   
 • 3mambaout2018szeptember13.11:23ÚjVálasz
  Idézet: bakiba
  és a Nyíregyháza, MEAFC is.
  ...

  Nem lesznek rosszak, de a bajnoki címbe nem fognak tudni beleszólni szerintem. Látszódik a felkészülési meccsekből is, hogy az első osztályú csapatok annyit vernek rájuk, amennyit csak akarnak. Ettől függetlenül nagyon színvonalas bajnokságra számítok, egy meccsen bárki megfoghat bárkit.

   
 • 2bakiba2018szeptember13.10:35ÚjVálasz

  és a Nyíregyháza, MEAFC is.

   
 • 1mambaout2018szeptember13.09:02ÚjVálasz

  Érdekes lesz idén az OSE. Lassan ott tartunk, hogy két darab top4-es csapatot is fel tudna állítani. De azért a bajnoki címbe erősen beleszólhat a Veszprém, MAFC, BKG trió is.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!