A holland szakíró nem csak otthon, idegenben is győzelmet vár a magyarok ellen

Válogatott – A magabiztos Leon Kersten azt is elárulta, szerinte hol a legsebezhetőbb Sztojan Ivkovics csapata.
 
 
 
 
 

A holland szakíró nem csak otthon, idegenben is győzelmet vár a magyarok ellen

Válogatott – A magabiztos Leon Kersten azt is elárulta, szerinte hol a legsebezhetőbb Sztojan Ivkovics csapata.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Eltökélten várják a hollandok a magyarok elleni pénteki világbajnoki selejtezőt. Mint ismert, az Orange Lions az első körben nem hibázott hazai pályán, háromból három mérkőzését megnyerte, Leon Kersten szakíró szerint pedig Sztojan Ivkovics legénysége ellen is kötelező a győzelem.

– A magyar csapat játéka nem igazán különbözik a hollandokétól, véleményem szerint pedig a keret nagyjából ugyanolyan minőséget képvisel. Ivkovics gárdája is többnyire a védekezésre helyezi a nagyobb hangsúlyt, fizikális kosárlabdát játszik. A magyarok támadásban rengeteg pick&rollal próbálkoznak, de a tripladobások is a legfőbb fegyverek közé tartoznak. Hátul többnyire jól működnek együtt, ám a festékben sebezhetőek a leginkább, különösen, amikor az ellenfelek betörnek a gyűrű alá – jegyezte meg Kerstern.

A szakíró továbbá kiemeli, nem csak Almerében, hanem idegenben is győzelmet vár Magyarország ellen, összességében pedig a csoportban aratott négy diadallal – Leon Kersten három hazai és egy budapesti sikerrel számol – szinte biztosra vehető a kvalifikáció a kínai világbajnokságra.

 
 

 

 
  • 2kapszy2018szeptember13.07:58ÚjVálasz

    Legyen a végkimenetel is hasonló! ;) Had tervezze újra Leon a "profi"... :D

     
  • 1pontaz042018szeptember12.19:41ÚjVálasz

    Olyan norvég álomsorsolás feeling...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!