Nincsenek célkitűzések Jászberényben

Jászberény - Gulyás Csaba azt viszont elmondta, nyugodtabb szezont szeretnének, mint tavaly.
 
 
 
 
 

Nincsenek célkitűzések Jászberényben

Jászberény - Gulyás Csaba azt viszont elmondta, nyugodtabb szezont szeretnének, mint tavaly.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Öt légióssal vág neki a JP Auto-Jászberényi KSE a 2018/2019-es szezonnak. A tavalyi csapatból sikerült megtartaniuk Miljan Rakicsot és Remon Nelsont, melléjük érkezett Djordje Pantelics, Orlando Coleman, Nemanja Alekszandrov, Ruják Bence, Aleksza Brbaklics és Fekete Viktor.

- Mindig próbáltunk több magyar játékost idecsábítani Jászberénybe, de nem tudtunk olyat hozni a meglévőkön túl, akik tudták volna segíteni a csapatot - mondta a BB1.hu-nak Gulyás Csaba, a klub elnöke. - Úgy érzetük, hogy ez a magyar mag négy légióssal nem fog tudni teljesíteni, egész egyszerűen kevesen vagyunk.

- A célunk az volt, hogy Remon Nelsont és Miljan Rakicsot megtartsuk, hál' Istennek, ez sikerült, mint ahogy a magyar magot is nagyrészt egyben tartottuk. A tavalyi évben elég későn állt össze a csapat, a stratégiánk az volt, hogy ezt most valahogy máshogy csináljuk. Azt gondoljuk, hogy időben igazoltunk, az, hogy az együttes miként fog együtt dolgozni, majd a későbbiek folyamán derül ki.

A JKSE elnöke nem akar tippelgetni, úgy érzi, pár forduló után okosabbak lesznek.

- Nagyon nehéz lenne megmondani, hogy mire lehetünk képesek. Egyelőre még A-csoportos ellenféllel még nem játszottunk, a B-csoportos csapatok elleni eredményeink pedig nem voltak mérvadóak. Más csapatot sem láttunk még játszani, nem mennék bele tippelgetésekbe, hogy mire leszünk elegek, az első pár forduló után okosabbak leszünk. Nincsenek célkitűzéseink, nyilván szeretnénk egy nyugodtabb szezont futni, mint tavaly, jobb eredményt akarunk elérni.

 
 

 

 
 • 3Bogyó212018szeptember13.22:03ÚjVálasz

  Optimista vagyok én is az idénnyel kapcsolatban. Összejöhetne egy 5 évvel ezelötti helyezés (5.)! Ráférne már a klubbra meg szurkolóra is egy szép szezon. Csak a Berény!

   
 • 2hajrabereny2018szeptember13.19:42ÚjVálasz

  Akkor majd én tűzök ki célt. 7.-ik hely! Hajrá Jászberény!

   
 • 1ervinlenne2018szeptember13.16:29ÚjVálasz

  Azért fogunk szurkolni, hogy nyugodtan, jó meccseket láthassunk!
  Hajrá JKSE !!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!