Megvan az Alba Fehérvár harmadik légiósa – hivatalos

Székesfehérvár – Kettes és hármas poszton vethető be az új játékos.
 
 
 
 
 

Megvan az Alba Fehérvár harmadik légiósa – hivatalos

Székesfehérvár – Kettes és hármas poszton vethető be az új játékos.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az Alba Fehérvár a hivatalos oldalán jelentette be a Louisiana Tech együttesétől érkező Jacobi Boykins szerződtetését a következő idényre.

A 3-as és 2-es poszton használható, 198 cm magas, 80 kg súlyú kosaras 1995. február 11-én látta meg a napvilágot, Florida államban, St. Petersburg városában. Egyetemi tanulmányai során a Louisiana Tech gárdájában ügyeskedett. A nemrég zárult nyári ligában az Orlando Magic színeiben pattogtatott Las Vegasban, két mérkőzésen jutott szóhoz. Jó kinti dobónak számít, egyetemi évei során folyamatosan fejlődött, első idényében 4,1, a folytatásban 9,3, harmadik szezonjában 14,6, legutóbb pedig 14,7 pontot átlagolt. Az utóbbi három évben döntően fél órát töltött a parketten a meccseken.

- Atlétikus, gyors játékos, akinek a kinti a dobás az erőssége. Tavaly a konferencia legjobban védekező ötösébe választották, ami azt jelenti, univerzális játékos, aki nem csak támadásban, hanem védekezésben is erős. Biztosra veszem, hogy csapatunk hasznára lesz – mondta Braniszlav Dzunics vezetőedző az albakosar.hu oldalon.

 
 

 

 
 • 5csakazalba2018augusztus12.19:14ÚjVálasz

  ja, és elnézést, természetesen Filipovityot sem akartam kihagyni, 4 komolyan számításba vehető magyarunk van :-)

   
 • 4csakazalba2018augusztus12.19:06ÚjVálasz
  Idézet: csakazalba
  Tényleg jó választásnak tűnik a srác, reméljük, a pontátlaga tovább emelkedik nálunk.
  ...

  mert azért Boykins a 198 cm-ével nyilván inkább 3-as, mint 2-es, szóval 190 cm körüli játékos még egyértelműen kell

   
 • 3csakazalba2018augusztus12.19:03ÚjVálasz

  Tényleg jó választásnak tűnik a srác, reméljük, a pontátlaga tovább emelkedik nálunk. :-)
  Én is bízom benne, hogy mihamarabb befejezzük a légiós keresést-kiválasztást, hogy aztán minél több közös munka lehessen az újakkal. Nyilvánvalóan 5 légiósban gondolkozunk, kiváltképp azután, hogy Keller távozik, az ő kiválása szerintem elég érzékeny veszteség, nélküle jelenleg 3 komolyan számításba vehető magyarunk van: Lóri, Luka és Keller Iván, illetve jó lenne, ha mondjuk Peringer bizonyítaná, hogy ő a 4.. A további 2 külföldi közül az egyiknek mindenképpen egy 1-2-es poszton játszó ásznak kell lennie, tekintve, hogy jelenleg csak Cartwright és Iván van erre a 2 posztra + a fiatalok.

   
 • 2Barracuda192018augusztus10.16:34ÚjVálasz
  Idézet: albacomper
  Videó alapján nem tűnik rossznak. Tudom, hogy a videón mindenki f@sza, de ezen a gyereken azért látszik, hogy értékes "anyag"....
  ...

  Nekem jobbnak tűnik, mint Simpson, bár a videó az csak a fényezést mutatja! Alakul ez, de most már illő lenne lezárni a keretet, aztán mindent bele, hogy idén is legyen közünk a végéhez.

  HAJRÁ ALBA!!!

   
 • 1albacomper2018augusztus10.10:10ÚjVálasz

  Videó alapján nem tűnik rossznak. Tudom, hogy a videón mindenki f@sza, de ezen a gyereken azért látszik, hogy értékes "anyag".... Olyan "Bánés" atletikus, jól dob, jól védekezik :) Remélem a csapatban is jó lesz!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!