U18-as Eb: Elődöntősök a magyar lányok

Udine - Ezzel kijutottunk a világbajnokságra is.
 
 
 
 
 

U18-as Eb: Elődöntősök a magyar lányok

Udine - Ezzel kijutottunk a világbajnokságra is.

Az Európa-bajnoki mezőny egyetlen veretlen együttesével, a francia nemzeti csapattal játszott U18-as válogatottunk a legjobb négy közé jutásért. A gall leányok kiütéses, 91-47-es győzelemmel léptek túl a bosnyákokon, ezzel kvalifikálva magukat a legjobb nyolc közé. Egyértelműen ők számítottak a mérkőzés esélyeseinek. Völgyi Péter tanítványai mellett szólt, hogy az eredeti célt elérve bátran, veszítenivaló nélkül, felszabadultan játszhattak - kérdés, a horvátok elleni meccs mennyit vett ki belőlük.

Felszabadult, ugyanakkor nagyon érett, okos játékkal és kiváló védekezéssel U18-as leány válogatottunk legyőzte a csoportkör egyetlen veretlen csapatát, a végső győzelem egyik legnagyobb esélyesét, a francia együttest, így ott van a legjobb négy között az Udinében zajló korosztályos kontinensviadalon, és kiharcolta részvételét a jövő évi U19-es világbajnokságon.

Az Eb-n folytatás az elődöntőben, szombat este 18:45-kor a Belgium-Spanyolország találkozó győztesével - írta a kosarsport.hu.

 
 

 

 
 • 4pursuit2018augusztus10.18:32ÚjVálasz

  Gratulálok!!

   
 • 3kapszy2018augusztus10.09:14ÚjVálasz

  GRAT Csajok! Így tovább, előre az aranyért, rettegjenek Tőletek az ellenfelek! ;)

   
 • 2cibona52018augusztus09.18:30ÚjVálasz

  Parádés játék volt a nagyon erős franciák ellen. Az első félidőben úgy védekeztünk, hogy az ellenfél alig tudott kosarat dobni. A második félidőben szépen tartottuk az előnyt és amikor baj volt, valaki mindig betalált. Tényleg arany is lehet most már, mivel a franciánál nem igen van erősebb csapat.

   
 • 1RANS2018augusztus09.16:35ÚjVálasz

  Óriási volt csajok!Esélyt sem adtatok a franciáknak! Ebből arany lesz!!!!!!Gratulálok!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!