Az ABA-ligából is hívták Jevtovicsot

Paks - Ennek ellenére ő az ASE mellett döntött.
 
 
 
 
 

Az ABA-ligából is hívták Jevtovicsot

Paks - Ennek ellenére ő az ASE mellett döntött.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A BB1.hu számolt be róla elsőként, hogy a 28 esztendős, 209 centiméter magas Nikola Jevtovics lehet az Atomerőmű SE centere jövőre. Információink igaznak bizonyultak, néhány órával később a klub hivatalos honlapja is megerősítette a hírt, miszerint a játékos aláírt a következő szezonra. Kíváncsiak voltunk a döntés okára, ezért megkerestük Jevtovicsot.

- Több ajánlatom is volt, megkeresett néhány Adria-ligás csapat, de végül a Paks mellett döntöttem. Sok mindent tudok a csapatról, hiszen beszéltem néhány barátommal, akik korábban már játszottak Magyarországon, és mindenki csak jókat mondott a klubról.

- Az edzőnkkel, Szrecsko Szekuloviccsal egyelőre még nem beszéltem, de tisztában vagyok vele, hogy tavaly Falco edzője volt és döntőig vezette a csapatot - nagyon jó szakembernek tartom.

S hogy mik lehetnek a célok jövőre?

- Minden egyes edzésen és mérkőzésen százszázalékot akarok kiadni magamból, ha ez megtörténik, az eredmény jönni fog. Csapatszinten a legjobbunkat kell nyújtanunk, és meg kell próbálnunk bejutni a rájátszásba, hiszen ott már bármi lehetséges. Komolynak kell lennünk, mert Magyarországon sok jó csapa van, mint például a Szolnok vagy az Alba.

 
 

 

 
  • 1ferrro2018augusztus09.21:11ÚjVálasz

    Szépen ,csendben igen komoly jàtékerőt alakít ki a Paks.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!