Keller és Filipovity nélkül kezdett az Alba

Székesfehérvár - Felújították a Gáz utcai csarnokot.
 
 
 
 
 

Keller és Filipovity nélkül kezdett az Alba

Székesfehérvár - Felújították a Gáz utcai csarnokot.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A hét elején megkezdte a gyakorlásokat az Alba Fehérvár, a legutóbbi szezonban bronzérmet szerző együttes a korábbi évekhez képest pár nappal korábban vette fel a munkát. Az Oroszlányba, az NB I/B-s gárdához távozó Joel Nshimba érthetően nem tréningezik a Gáz utcai csarnokban, de Lóránt Péter, Markovic Luka, Keller Iván, Peringer Balázs, Varga Máté, Balsay Ádám, Lukács Norbert, Takács Martin szorgalmasan gyakorolt Dzunic Branislav és Góbi Henrik dirigenciája mellett - adta hírül a klub honlapja.

A közelmúltban aprólékosan felújított játéktér, a parkett színei látványosak, szinte vakítóak a korábbi, megfakult kékhez és sárgához képest.

Góbi egy hónapja már külön edzéseket végez a MAFC-ból a nyáron igazolt korábbi utánpótlás válogatott centerrel, Peringer Balázzsal, aki ezúttal is lendületesen végezte a feladatokat.

- Július eleje óta heti háromszor gyakorolunk Balázzsal, a Gáz utcában, valamint az MKOSZ-csarnokban. Labdás, valamint egyéni képzések szerepeltek a programban. Most pedig immár csapatként tréningezünk, egyelőre döntően a fiatalokkal dolgozunk, Bane irányításával. Dolgozik a tavaszt vállműtét miatt kihagyó, immár teljes értékű edzésmunkát végző Markovic, aki minden alkalmat megragad, hogy labdabiztosabb legyen, valamint az edzettségén javítson. Köztünk van Lóránt Péter is, aki erősít, továbbá beszáll a labdás gyakorlatok végrehajtásába - közölte az albakosar.hu-val Góbi Henrik.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!