Ivosev 3x3 Masters tornát nyert

Prága - Nagyszerűen debütált a World Touron Ivosev.
 
 
 
 
 

Ivosev 3x3 Masters tornát nyert

Prága - Nagyszerűen debütált a World Touron Ivosev.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Novi Sad Al Wahda csapata nyerte a 3x3 Prague Masterst, a 3x3 World Tour harmadik állomását, amelyet augusztus 4-5 között rendeztek a cseh fővárosban – ez volt az első olyan WT-torna, ahol Ivosev Tomiszlav is pályára lépett a Novi Sad színeiben.

A Dusan Bulut – Marko Savic – Dejan Majstorovic – Ivosev Tomiszlav négyes egyedülálló sikert könyvelt el azzal, hogy a sorozat történetében először a selejtezőkből indulva küzdötte fel magát az aranyéremig – az együttes 14. World Tour elsősége ez, amely messze a legtöbb a mezőnyben.

A döntőben a fiatal, mindössze 23 év átlagéletkorú orosz Gagarin várt Ivosevékre, de az egész tornán remekül teljesítő Novi Sad együttesének nem okozott gondot a finálé, 21-12-re győztek. A torna MVP-jének azt a Dusan Bulutot választották a szervezők, aki egymaga annyi pontot szórt a döntőben (12), mint a Gagarin játékosai összesen – nyolcadik MVP-trófeáját vihette már haza Bulut.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!