A Pécs már készül az NB I. B-re

Pécs - Juhász Olivér napi két edzést vezényel.
 
 
 
 
 

A Pécs már készül az NB I. B-re

Pécs - Juhász Olivér napi két edzést vezényel.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Juhász Olivér vezetőedző irányításával elkezdték a munkát utánpótlás korosztályú játékosok és napi két edzéssel – délelőtt a Zipernowsky Szakgimnáziumban, este a Nagy Lajos Gimnáziumban – készülnek a szeptember végén induló bajnokságokra - írja a pvsk-panthers.hu.

A cél az előző szezon kiemelkedő teljesítményeinek a megismétlése: A PVSK-Veolia U20 (NB I. A) a második helyen végzett, a PVSK-Kronosz Kiadó (NB I. B Piros csoport) a hatodik helyen végzett és Hepp Kupa bronzérmes lett, illetve a PVSK-Kronosz Kiadó U20 (NB I. B Piros csoport) a 7. helyen végzett az elmúlt kiírásokban.

A hónap végétől több felkészülési mérkőzést játszanak a csapatok, és a játékoskeretben is lehetnek még változások. Az már biztos, hogy Bíró Levente, Berkics Bence, valamint Benke Krisztián a felnőtt kerethez csatlakoznak, ők augusztus 13-tól már a „nagyokkal” edzenek. Olasz Ádám Salgótarjánból érkezik, a PVSK-Veolia mellett az NB I. B-s csapatot is erősíti majd.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!