Fodor Márton továbbra is a MAFC-ban folytatja

Budapest - Vezetői szerepet kap a fővárosi csapatnál.
 
 
 
 
 

Fodor Márton továbbra is a MAFC-ban folytatja

Budapest - Vezetői szerepet kap a fővárosi csapatnál.

Az aktív pályafutását befejező válogatott játékos továbbra is a MAFC kötelékeit erősíti, vezetői feladatot kap a szakmai stábban - tudta meg a Bb1.hu.

Fodor Márton emblematikus figurája a magyar kosárlabdának. Játszott a Körmendben, Kaposváron, Debrecenben, Pécsen, Pakson és Szolnokon is, hosszú éveken keresztül volt a magyar válogatott oszlopos tagja. Mindenhol vezéregyéniségnek számított.

 
 

 

 
 • 5bakiba2018július15.15:41ÚjVálasz

  Mi is szerettük a MAFC-nál. Nagyot küzdött az egész szezon során. Példa lehet mindenkinek. Örülök, hogy marad az egyesületnél. Hajrá Marci!!!

   
 • 4petikefirst2018július13.13:22ÚjVálasz

  Kaposváron nagyon szerettük a játékát. Ő nagyon kellett akkor abba a csapatba, a rutinja, a tudása. A közönség is nagyon kedvelte.

  Köszönjük Marci!!!

   
 • 3metalcore2018július12.17:50ÚjVálasz

  Nah, az utolsó mohikán is abbahagyta a játékot... Ő volt az "arany" generációnk (Isti, Rudi, Geri, Grebi, Zsozsó) utolsó, legfiatalabb tagja, még annak idején a gimiben nálunk volt hangya...

   
 • 2adsl4653262018július12.17:34ÚjVálasz

  Az Olajnál 2009-2013-ig volt (az utóbbi évben nem vagyok biztos)Nem volt rossz játékos,de nem volt a kezdő ötös tagja.Leginkább a taktikai faultokat szedte össze jó érzékkel.Néha a keze is elsült,de nem a ponterősség volt rá a jellemző.

   
 • 1chazby2018július12.15:35ÚjVálasz

  ehm.. Szolnok?...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!