Előnevezést vár a Tehetséges Fiataloktól az MKOSZ

Budapest - Megfelelő garanciákkal indulhatnak az élvonalban.
 
 
 
 
 

Előnevezést vár a Tehetséges Fiataloktól az MKOSZ

Budapest - Megfelelő garanciákkal indulhatnak az élvonalban.

- Tekintettel arra, hogy két, élvonalbeli szinten teljesen újonc - a Csata önállóan még nem szerepelt az élvonalban - csapat jutott fel, és tudva, hogy gazdasági és infrastrukturális feltételrendszerében mekkora a különbség a másodosztály és az élvonal között, június végéig előnevezést kértünk a két feljutótól. A nevezési díjat nem kellett befizetniük, de a versenykiírás által előírt dokumentumokat be kellett nyújtaniuk annak igazolására, hogy mind az anyagi háttér tekintetében, mind a használni kívánt létesítmény vonatkozásában megfelelnek az élvonal követelményeinek. Erre a folyamatra azért van szükség, mert amennyiben - sajnos ez is előfordulhat - nem tudják alátámasztani, dokumentálni, hogy élvonalbeli szinten is versenyképesek lehetnek, más alternatíva után kell néznünk. A sportág egyik "zászlóshajója" a férfi élvonal, amelyben szerencsére - sportközgazdaságtani kifejezéssel élve - nagy a kimenet bizonytalansága, azaz alig van előre lefutottnak tekinthető mérkőzés. Szerencsére a női bajnokság is egyre kiegyensúlyozottabb, és ezt a jellegét szeretnénk, ha mindkét szakág bajnoksága megőrizné - nyilatkozta az MKOSZ főtitkára a szövetség honlapjának.

Bodnár Péterrel, az MKOSZ főtitkárával készített interjút, itt tudod elolvasni.
 
 

 

 
 • 9FeketeterkOves2018július13.19:46ÚjVálasz

  Sose éltem másból se közpénzből és sose voltam ilyen szerencsétlen mint az Ose az elmúlt években!! összekeversz a magadfajta semmittevőkkel!!! Van pár hely ahonnan példát kéne venni, kézi, jégkorong vizilabda nem csak a kormendi “iskola”!!!

   
 • 8Hattori-OSE2018július13.16:07ÚjVálasz

  Igazi szar alak vagy te, Térköves Anna! Annak viszont örülök, hogy az teszi ki az életed egy részét, hogy hörögve várod a lehetőséget egy-egy megmondásnak. Persze, ha jól végezted volna a munkádat, akkor még mindig azt a kezet nyalogatnád, amibe most fogatlan kutyaként próbálsz beleharapni. ;)

   
 • 7FeketeterkOves2018július13.14:27ÚjVálasz

  Évek óta ebben a pár hétben van a legközelebb a feljutáshoz Oroszlány!
  Végre beérett az eddigi sikeredzők munkája!
  Hosszútaps és TAO határozatot a magasba!

   
 • 6bakiba2018július12.10:33ÚjVálasz

  A szövetség nem akarja a TF-et (bizonytalan háttér, gyengíti a bajnokság szinvonalát, stb) de kizárni még semmilyen alapja nincsen. Ezért helyez nyomást rájuk. Teljesen érthető, még akkor is, ha ezzel más csapatnak problémákat okozhatnak. Értsd:MAFC.

   
 • 5csakugy2018július11.22:46ÚjVálasz
  Idézet: chazby
  Nem ugrik be akkor senki, marad a MAFC mint minden évben.
  ...

  MAFC is mondhatja, hogy bocs nem. Ez nekünk is késő.:)

   
 • 4hawk2018július11.21:23ÚjVálasz

  Egyet értek az első hozzászólóval. Júliusban nem nyilatkozgatni kéne, hogy van-e csarnok és fedezet az A-ra, hanem már légiósokat kéne igazolni. Előnevezés, meg majd augusztus elején döntés? Nevetséges.

   
 • 3papajozsi2018július11.19:45ÚjVálasz

  Apa !!!!!...... kezdődik.............

   
 • 2chazby2018július11.18:23ÚjVálasz

  Nem ugrik be akkor senki, marad a MAFC mint minden évben.

   
 • 1csakugy2018július11.17:47ÚjVálasz

  Sajnálatos....arról nincs szó, hogy ilyen időpontok/határidők mellett milyen esélyeket látnak 1-1 beugró csapat helytállásra a felső osztályban. Miért nem lehet a szezon kezdetekor minden csapattól megkövetelni, hogy nyilatkozzon indulna-e a felsőházban vagy nem? Nyilvánvalóan ezek a csapatok rendelkeznek már minimális tervvel a feljutást illetően. Amit a TF művel vicckategória. Ja, megnyertük a bajnokságot? Ja...hát ööö hát na...oké, hát vállaljuk. Nulla előzetes tervezéssel. Aztán eltelik lassan 2 hónap és még mindig nem tiszta ki jut fel. Hiába a nyugtatás a csajszi részéről. Amúgy is a TF-ről beszélek inkább, hanem azokról a szerencsétlenekről, akik a helyükre ugranának be, de már esetleg megkezdték a B osztályos építkezést. Kíváncsi lennék ha a TF akármi miatt mégsem tudna feljutni és a többi csapat aki vállalta volna korábban azt mondja..bocs ez már nekünk késő... Akkor mi lesz? 1 csapattal kevesebb az A-ban? A kosárlabda színvonala növekszik, de a az ilyesfajta huzavona, késői időpontok és határidők meg pont az ellenkezőjéről adnak tanúbizonyságot.
  Tisztelt MKOSZ! Önök szerint ez így rendben van? Erről is nyilatkozhatnának.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!