Keller, Lóránt, Báder: őket tartja sokra az Alba új centere

Székesfehérvár - Csupa jó emlék áll a döntés hátterében.
 
 
 
 
 

Keller, Lóránt, Báder: őket tartja sokra az Alba új centere

Székesfehérvár - Csupa jó emlék áll a döntés hátterében.

A tavaszi idényben a műegyetemistáknál pattogtatott az élvonalban, az új szezonban az Albát erősít a 22 éves center, Peringer Balázs.

- Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnom a fehérváriakkal, erős csapathoz kerültem, amely mindig a bajnoki címre tör. Hároméves megállapodást kötöttünk, illetve egészen pontosan kettő plusz egy évre köteleztem el magam. Remélem, mindkét fél elégedett lesz, ebből következően automatikusan életbe lép az újabb egy esztendő, 2020 nyarán. Az igazság az, kizárólag szép emlékeket őrzök a Gáz utcai csarnokról és a városról, mindig szívesen jöttem ide. Három éve, az U20-as, Divízió B-s Eb-n harmadik helyen zártunk a nemzeti együttessel, ezzel feljutottunk a legjobbak közé. Ez pályafutásom eddigi legnagyobb sikere. Sajnos Skandináviában nem sikerült bennmaradnunk az elitben - nyilatkozta a klub honlapjának, majd beszélt a példaképeiről is.

- Itthon Keller Ákos, Lóránt Péter, valamint a korábbi válogatott center, a Szolnokon sportvezetőként dolgozó Báder Márton játékát mindig nagyra tartottam. Természetesen figyelem az NBA küzdelmeit is, ott Dwight Howard, Steven Adams, Jonas Valanciunas és Jusuf Nurkic teljesítményét értékelem különösen. Remek játékosok. Természetesen majdan szeretnék bemutatkozni a felnőtt válogatottban is, valamint kipróbálnám magam külföldön.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!