Képernyőn a Sopron Euroliga mérkőzései

Sopron - De várhatóan több idegenbeli meccset is műsorára tűz az M4 Sport.
 
 
 
 
 

Képernyőn a Sopron Euroliga mérkőzései

Sopron - De várhatóan több idegenbeli meccset is műsorára tűz az M4 Sport.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Ősztől a Sopron Basket minden hazai Euroliga-mérkőzése adásba kerül az M4 SPORT csatornán. A megállapodás értelmében a csatorna vezetése felveszi a kapcsolatot csoportellenfelek televíziós partnereivel is, így várhatóan több idegenbeli mérkőzést is figyelemmel kísérhetnek a szurkolók az M4Sport-on - adta hírül a wb-sopron.com

 
 

 

 
 • 3raptor2018július08.20:31ÚjVálasz
  Idézet: sopron1966
  Ezzel a lépéssel talán országosan és a határon túl is,mert remélhetőleg más országok is átveszik majd a meccset még jobban az ismeretség középpontjába kerül csapatunk.
  ...

  Megértem az örömöd, és azt kívánom valóban profitáljatok a dologból, de.
  A férfi vonalat követve sajnos nincsenek jó tapasztalatok, nagyon nincsenek!!
  Simán megtörtént, hogy a hosszabbításosra alakult mérkőzés közvetítését abbahagyták, és x órával később adták le, ill. a mérkőzések kezdő időpontjait is elég lazán kezelik. Itt a részükről tulajdonképpen bármilyen időpont belefér, hisz örüljön aki egyáltalán képernyőre kerül!
  Mondjuk Euroliga lévén ezt talán nem merik meglépni, de azért kíváncsi leszek.
  Ami a kosárbarátok számára különösen bántó volt, az az, hogy a megfelelőbb időpontban pedig képesek voltak akár megyei szintű focimeccset vagy hasonló magasságokban lévő egyéb "csodákat" közvetíteni!!

   
 • 2sopron19662018július08.17:21ÚjVálasz

  Ezzel a lépéssel talán országosan és a határon túl is,mert remélhetőleg más országok is átveszik majd a meccset még jobban az ismeretség középpontjába kerül csapatunk.Igaz a FIBA sorsolást nézve ott is volt a helyszínen egy pazar videó az F4 eseményről,tehát azért nagyon csak jól jártunk mi azzal a rendezéssel,de főleg azzal a teljesítménnyel amit letett ez a csapat a 2017/18 szezonban az asztalra.
  Most ezzel a lépéssel remélhetőleg már egy nagyon komoly névadó szponzor is érkezhet a csapathoz.
  Nem kevés energia és év van ez mögött a döntés mögött,de legfőképpen egy nagyon jó csapat és vezetőség a profi háttérrel.És van egy olyan csarnok amibe öröm belépni és mellette a közvetítéseket is magas szinten kitudja szolgálni.
  Azt hiszem megdolgozott ezért a sikerért a csapat és az őket támogató szurkolók.
  Bízom benne,hogy mivel a csapat teljesen együtt maradt,így az előttünk álló szezonra hasonló szép sikerekben lesz részünk a nemzetközi porondon.
  És mivel Euroliga,Bajnokság és Magyar kupában is helyt kell állni, fülem sem bánja,ha csak az a MK serleg esetleg megint a fontossági sorrend véget nem kerül a birtokunkba,de egy hasonló szezont futunk mint a 2017/18 szezonban.

  Hajrá Sopron Basket!

   
 • 1istipisti123452018július08.13:54ÚjVálasz

  Na végre.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!