Ferencz: Nem tudok haragudni senkire

Körmend - Az MTE számára fontos lenne a bronzérem megszerzése.
 
 
 
 
 

Ferencz: Nem tudok haragudni senkire

Körmend - Az MTE számára fontos lenne a bronzérem megszerzése.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Vasárnap délután 102-59-es vereséget szenvedett az Egis Körmend a Szolnoki Olaj KK vendégeként, s 0-3-as összesítéssel elveszítette a párharcot. Ezzel eldőlt, hogy az MTE nem jut be a fináléba, és legjobb esetben a harmadik helyen fejezheti be a szezont. Honlapunk megkereste Ferencz Csabát, a Körmend csapatkapitányát.

- Elég sok minden hiányzott ahhoz, hogy mi finálét játsszunk. A Szolnok erősebb csapat, mint mi, gratulálok neki a döntőbe kerüléshez, teljesen megérdemelte. Az első mérkőzésen volt sanszunk, de sajnos rossz döntéseket hoztunk, ezért nem sikerült a győzelem. A második találkozó második negyedében volt egy megingásunk, amikor leadtuk az előnyünket és hátrányba kerültünk, bár a végére visszajöttünk, de sajnos fordítani nem tudtunk. Mindent kiadtunk magunkból, ami még bennünk volt. A harmadik összecsapásról hiányoztak emberek, Marquis Wrightnak eltört a keze, Andre Hollins gyakorlatilag másfél hónapja "fél lábbal" játszik, Horti Bálint gyorsan kiszállt a játékból, Justin Tuoyo pedig hazautazott. Négy meghatározó ember hiányzott a csapatból, nem volt esélyünk a győzelemre.

- Nehéz feldolgozni a nagyarányú vereséget, szomorú, hogy ez így sikerült. Nem tudok haragudni senkire, hiszen mindenki kiadta magából a maximumot. Azzal is tisztában kell lennie, hogy ez egy nagyon hosszú szezon, rengeteg mérkőzést játszottunk, közelítünk a hetvenhez. Ezek sokat kivettek a társaságból fizikálisan, de főleg fejben. Kaptunk két nap pihenőt, szerdán már volt edzésünk, megpróbálunk tisztességesen felkészülni a bronzcsatára. Nem mi leszünk az esélyesek, de fontos számunkra, hogy megszerezzük a harmadik helyet. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez sikerüljön is.

A jelenleg 2-2-re álló Falco-Alba párharc vesztese lesz majd Ferencz Csabáék ellenfele a harmadik helyért folyó küzdelemben. Kíváncsiak voltunk, hogy a körmendi ikon szerint melyik együttes játéka fekszik leginkább csapatának.

- Egyik csapat játéka sem fekszik nekünk, hiszen mindketten gyors játékot játszanak. Bárkit is hoz az élet elénk, megpróbálunk nyerni, majd kiderül, hogy hogyan tudunk teljesíteni.

Azt is megkérdeztük Ferencz Csabától, hogy kit tart a legesélyesebbnek a bajnoki címre.

- A Szolnokot megtapasztalhattuk testközelből, úgy gondolom, hogy ők a legesélyesebbek arra, hogy megnyerjék a bajnokságot. Ennek ellenére, akárki jut be a döntőbe a Falco-Alba párharcból, nekik is ugyanúgy megvan az esélyük arra, hogy győzzenek. Mindkét csapat extra játékosokból áll, remek légiósokkal, illetve a magyarok is jók. Úgy gondolom, hogy akárki kerül be a fináléba, ötven-ötven százalék esélye lesz.

 
 

 

 
 • 15raptor2018június07.23:22ÚjVálasz
  Idézet: matyaskiraly
  A körmendi “ikon” “legenda” idősebb szolnoki szurkolóknak magyarázott kifelé és még a kézmozdulataival nyomást is gyakorolt feléjük.
  ...

  Fepu már csak ilyen, ő aki a kézmozdulataival gyakorol nyomást,
  Tuoyo meg szemmel vert tudjuk, :) és nyilván nagyon be voltál szarva ha ilyen mély nyomot hagyott benned!
  Na ennyit a szorongásodról, csak, hogy én is segítsek kicsit.

  Egyébként az volt bennük a közös, hogy mindketten a szakértőt keresték. Persze nem találhatták, hiszen ő csak a virtuális világban létezik, mert a valóságban egy SENKI!!
  Nehéz lehet megértelek (csak, hogy a szeretet is a helyén legyen) de hidd el nem itt van a te kitörési pontod!

  Na további kellemes kéjelgést, most, hogy többen is szóltak hozzád

   
 • 14purple2018június07.21:53ÚjVálasz
  Idézet: red-black01
  :))) Na távgyógyítsunk egy kicsit, mert az sokat segíthet ha beteget megpróbálod ráébreszteni a probléma gyökerére. (Érted? GYÖKÉR!!!!
  ...

  Egy 9 mm-es Beretta nem egyszerűbb és gyorsabb?

   
 • Idézet: matyaskiraly
  A körmendi “ikon” “legenda” idősebb szolnoki szurkolóknak magyarázott kifelé és még a kézmozdulataival nyomást is gyakorolt feléjük.
  ...

  Dugulj már el te kis szardarab!
  Miért kell mindenhova odafosnod a bűzös bélsárodat??
  Kotródj már el innen te féreg!!

   
 • 12red-black012018június07.19:02ÚjVálasz
  Idézet: matyaskiraly
  A körmendi “ikon” “legenda” idősebb szolnoki szurkolóknak magyarázott kifelé és még a kézmozdulataival nyomást is gyakorolt feléjük.
  ...

  :))) Na távgyógyítsunk egy kicsit, mert az sokat segíthet ha beteget megpróbálod ráébreszteni a probléma gyökerére. (Érted? GYÖKÉR!!!!)

  A bipoláris problémádon belül te most a mániás időszakod éled meg. A többi problémádat most hagyjuk, de tényleg érdekes esetnek tűnsz. Bizonyos szempontból ;).
  Ez egy szebb időszak, pörögsz, túl sok vagy, meg minden ilyen.
  Most kellene beszélned szakemberrel, meg megkezdeni valamiféle gyógyszeres kezelést, ő segít ebben. Talán kérdezz rá, a lítiumos vonalat jónak gondolnám, vér- és vizeletvizsgálat kell az adagod beállításához.
  Alapesetben nem lenne nagy baj, hiszen Mel Gibson, Van Damme, de Beethoven és pl. Newton is ebben szenved vagy szenvedett ;)

  Nekünk meg bb1 látogatóknak egy dolgunk van: egy kis megbocsátás, mert ilyenkor nekik erre van szükségük. A szeretet, meg a támogatás részét bízzuk a hozzá közelebb állókra, ha vannak ilyenek.

   
 • 11bbfan442018június07.18:08ÚjVálasz

  Ratyimatyi,
  Kiváncsi leszek a csapatod mekkora hátszelet kap ma a szarénában.

   
 • 10matyaskiraly2018június07.17:36ÚjVálasz

  A körmendi “ikon” “legenda” idősebb szolnoki szurkolóknak magyarázott kifelé és még a kézmozdulataival nyomást is gyakorolt feléjük. Ami azt sugallta, hogyha nem fejezik be a “semmit” akkor ennek következménye lesz. Nyilván mindenki tudja mi ez a kézmozdulat: mutatóujjávval mutogatott. :))) LEGENDA.

   
 • 9olajheart2018június07.17:24ÚjVálasz
  Idézet: red-black01
  Élete szezonját futotta és csak remélni merem, ez nem a teteje volt.
  Nem a legsokoldalúbb játékos, de az idei évben már nem csak a tripla volt.
  ...

  +1 jó lenne sok Fepu a magyar kosárlabdának...

   
 • 8kendeffy2018június07.17:22ÚjVálasz
  Idézet: red-black01
  Csak azért reagálok, mert voltál akkora tajparaszt, hogy még egy ilyen cikk alá is idehányod az idióta baromságaidat.
  ...

  Szerintem a zárt osztályon van wifi. Onnan posztolgat a Cézár-mániás.

  De mi lesz, ha lekapcsolják a wifit?

   
 • 7csakugy2018június07.17:21ÚjVálasz
  Idézet: red-black01
  Csak azért reagálok, mert voltál akkora tajparaszt, hogy még egy ilyen cikk alá is idehányod az idióta baromságaidat.
  ...

  +1 kihagytad a frusztrációt amivel ez a szerencsétlen barom együtt él.:)

   
 • 6red-black012018június07.17:11ÚjVálasz
  Idézet: matyaskiraly
  Mi az hogy négy meghatározó játékos hiányzott a 3. meccsen? Tuoyo hazautazott, nem sérült volt sem beteg. Tehát ő már nem volt a csapat tagja.
  ...

  Csak azért reagálok, mert voltál akkora tajparaszt, hogy még egy ilyen cikk alá is idehányod az idióta baromságaidat.

  Sokan mondták már sokszor, köztük én is hogy te egy beteg ember vagy, ráadásul a rosszindulatú fajtából.
  Neked különböző bőrökbe és nickek mögé bújva ez okoz élvezetet és most már abban is biztos vagyok, hogy amikor valaki reagál a dolgaidra, akkor te kéjesen bámulod a monitort és Júda második fiának kedvenc időtöltését műveled.
  Bipoláris zavarod biztos van, megspékelve egy kis disszociatív zavarral és így ránézésre OCD/DPD-s is vagy. Sokat szorongsz?
  Azt így nehezebb eldönteni hogy skizofrénia vagy borderlines probléma csatlakozik-e hozzá, ha az első akkor nálad a paranoid fajtájú van.

  A szép tünetegyüttes rejt egy kis kihívást is, ezért ha gondolod neked ingyen segítek, az útiköltséget kell csak állnod ;)

   
 • 5matyaskiraly2018június07.16:23ÚjVálasz

  Mi az hogy négy meghatározó játékos hiányzott a 3. meccsen? Tuoyo hazautazott, nem sérült volt sem beteg. Tehát ő már nem volt a csapat tagja. Horti Bálint pedig pályára lépett, ahogy Andre Hollins is. Ezek alapján 1 darab hiányzója volt a Körmendnek a harmadik meccsen: Marquis Wright.

  Amit a Körmend kapott a 2. meccsen “hazai pályát” az még Magyarországon is egyedülálló, ritka. Nem sok csapatot segítenek így a játékvezetők, mint azon a meccsen. Csodálkozok, hogy a szolnoki játékosoknak nem borult el az agyuk. És még így se sikerült nyerniük! A higgadtság meghozta gyümölcsét, sima győzelem faluban is.

  Az viszont kalapot megemelendő hogy elismerve gratuláltak az Olaj játékosoknak.

   
 • 4arpadarpad2018június07.14:59ÚjVálasz

  Az 50-50%-al a döntőben nem értek egyet. Mo-on szinte mindig a pálya előnyös nyer. Tehát 51-49.

   
 • 3sabonis042018június07.14:59ÚjVálasz

  Idei évben Fepu ... nagyon szépen szerepelt. Igazi vezére volt a Körmendnek és ezt mind ezt nagyon sportszerűen tette. Váradi Bendek példát vehetne róla .

   
 • 2red-black012018június07.14:36ÚjVálasz

  Élete szezonját futotta és csak remélni merem, ez nem a teteje volt.
  Nem a legsokoldalúbb játékos, de az idei évben már nem csak a tripla volt. Olyan mint a jó bor, évről évre találsz benne újdonságot, rejtett ízeket.
  47 %-os tripla és nem 10 vagy 100 kísérletből, a komoly tüzérek messze mögötte.
  Azt gondolom, ha majd (reméljük) jó pár év múlva befejezi, ő lesz a körmendi kosárlabda No.1 játékosikonja.
  Illetve azt hiszem most tévedtem. Ő már most az.

   
 • 1real72018június07.13:34ÚjVálasz

  Fepu....
  Fepu....
  Fepu....

  Hajrá Körmend!!!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!