Sabáli nem a hagyományos módon élte meg a bennmaradást

Budapest - Garai szerint Sopron megérdemli, hogy NB I. A-csoportos csapata legyen.
 
 
 
 
 

Sabáli nem a hagyományos módon élte meg a bennmaradást

Budapest - Garai szerint Sopron megérdemli, hogy NB I. A-csoportos csapata legyen.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Tegnap este 95-92-re legyőzte a Sopron a MAFC-ot, ezzel eldőlt, hogy a kék-fehérek maradnak bent az élvonalban, a fővárosiak pedig kiestek. A két edző így látta a keddi mérkőzést:

Garai Péter, a MAFC vezetőedzője: Először is gratulálok a Sopronnak, úgy gondolom nem az övék az utolsó előtti csapat ebben a bajnokságban. Váradi Kornél is egy tehetséges edző volt, Sabáli Balázsról pedig mindenki tudja, hogy Magyarország egyik legjobb edzője. Szépszámú közönség kísérte el ellenfelünket, ők is megérdemlik, hogy Sopronban NB I. A-csoportos csapat legyen. Jóban vagyok az ottani stábbal, vezetőséggel, reméljük, hogy nem lesz még egy ilyen keserves évük, amikor megérzik, hogy milyen amikor kiscsapatnak nézik őket. Ettől is szenvedtek az idei szezonban. Köszönöm az egész csapatnak, sok győzelmet tudtunk aratni, nálunk is volt edzőváltás, az összes külföldink odatette magát 100 %-osan. Nem érheti az ő teljesítményüket egy rossz szó sem, megpróbáltak mindent, így sikerült. A magyarjainknak hullámzó teljesítménye volt, de mindig akadt valaki, aki fel tudta vállalni a munkát, hozzáállásbeli kérdés ezen a meccsen sem volt. Külön szeretném kiemelni mind a mai meccsen, mind pedig az egész évben ötödik légiós helyén játszó Fodor Marci teljesítményét, aki nagyon sokat tett a csapatért, nagyon sokat tanultunk tőle mindnyájan a sportemberi magatartásról. Nagyon rossz érzés úgy kiesni, hogy nem kaptuk meg az esélyt egy harmadik meccsre, de a Sopron nem érdemtelenül maradt bent.

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: Ebben a meccsben benne volt az egész szezonunk. Az első félidőben nagyon gyengén védekeztünk, kaptunk nyolc triplát, amíg mi egyet sem dobtunk. Aztán egészen más Sopron jött ki a második félidőre, öt perc alatt ledolgoztuk hátrányunkat, de a végén serdülőhibát követtünk el. Megköszönhetjük a jóistennek ezt a győzelmet, mert a játék képe alapján nem biztos, hogy megérdemeltük. Dolgoztam a MAFC-nál is, jó barátságban vagyok ellenfelünk vezetőivel, ezért nem a hagyományos módon élem meg a bennmaradást.

 
 

 

 
 • 3s-k-c2018május16.18:35ÚjVálasz

  Köszönjük a szép szavakat! Ez a Garai milyen úriember is tud lenni! :)

   
 • 2bakiba2018május16.17:01ÚjVálasz

  korrekt, az igaz, de, hogy minden légiós 100%-ot adott. Hát? Dusan nem volt a topon és még finom vagyok. de tényleg le a kalappal előttük.

   
 • 1litone2018május16.14:21ÚjVálasz

  Korrekt nyilatkozatok korrekt emberektől.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!