Boros Márk nem érzi, hogy erőn felül teljesítene a Vasas

Budapest - Az angyalföldieknél hasonló forgatókönyvben bíznak, mint ami Nyíregyházán volt.
 
 
 
 
 

Boros Márk nem érzi, hogy erőn felül teljesítene a Vasas

Budapest - Az angyalföldieknél hasonló forgatókönyvben bíznak, mint ami Nyíregyházán volt.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Kiváló szezont fut a Vasas Akadémia férfi kosárlabdacsapata az NB I. B Piros csoportjában. Faragó Péter tanítványai a hatodik helyen zártak az alapszakaszban, majd a rájátszás első körében pályahátrányból, 2-1-es összesítéssel búcsúztatták a Nyíregyházát. Boros Márkkal, az angyalföldiek hátvédjével beszélgettünk.

-Az első meccsen nagyon megfogott minket a Nyíregyháza, kaptunk egy csúnya verést. Ez akkora motivációt jelentett számunkra, hogy a második találkozót szívből behúztuk otthon. A harmadik összecsapáson már tényleg extra motivációval léptünk pályára, a forgatókönyv hasonló volt, mint az első meccsen. Elmentek tizenhárom ponttal, úgy voltunk vele, hogy egy életünk, egy halálunk, előre kell mennünk leszegett fejjel - jól jöttünk ki belőle.

-Nem érzem azt, hogy erőn felül teljesítettünk volna, mindenki tisztában volt vele, hogy ebben a csapatban több van, hiába vagyunk fiatalok. Pont az az erősségünk, hogy nagyjából mindenki azonos szinten van. Az ötödik helyért az utolsó fordulóig versenyben voltunk, a hatodik pozíció számunkra egyáltalán nem meglepetés.

Tegnap este 74-67-re győzte le a Veszprémet hazai pályán a Vasas, 1-1-re módosítva ezzel a párharc állását.

-Felvettük a Veszprémmel a versenyt fizikálisan, az első mérkőzésen egyszerűen lebirkóztak minket. Nem ültek a kinti dobásaink, viszont tegnap jól kezdtünk, ami megadta az alaphangot. A negyedik negyedben volt egy kis megingásunk, de sikerült szétfutni őket, ami a mi erősségünk. A harmadik meccsen már nem hiszem, hogy bármelyik csapat is tudna újat mutatni a másiknak. Reménykedünk egy hasonló forgatókönyvben, mint ami Nyíregyházán volt. Egymásnak fogunk esni, aki jobban ott lesz fejben, az fogja nyerni a párharcot - zárta szavait a 20 esztendős, 189 centiméter magas hátvéd.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!