A Sopron bírta jobban idegekkel, így bennmaradt

Budapest – Végletekig kiélezett meccsen dőlt el a MAFC elleni kiesési csata második felvonása.
 
 
 
 
 

A Sopron bírta jobban idegekkel, így bennmaradt

Budapest – Végletekig kiélezett meccsen dőlt el a MAFC elleni kiesési csata második felvonása.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A kiesés elleni párharc második felvonására került sor kedd este: az idegenben hátrányba kerülő MAFC vendége a csatát eldönteni igyekvő Sopron volt.

McCray közelről, Hot távolról talált be, de az 5-2-es hazai előny hamar elolvadt. A Sopron feljött, sőt Watkins közelijével már vezetett is, azonban Hot igencsak ráérzett a távolságra: újabb hármasával ismét a MAFC vezetett. Döntő pillanat volt ez a találkozó első negyedére nézve: ugyan a Sopron egyenlíteni tudott a folytatásban, de a vezetést nem tudta átvenni, a MAFC 23-18-ra nyerte az első etapot.

Duvnjak közelijére Dukics triplája érkezett, majd újabb Dukics-triplával már nyolccal mentek a vendéglátók (31-23). Egy 8-0-s soproni futás következett, gyorsan egyenlített is az együttes, McCray hármasa azonban – MAFC-szempontból – a legjobbkor érkezett. Újabb lélektanilag fontos hármas következett a MAFC légiósától, és a félidőt is ő zárta egy büntetővel: 42-34-nél fordultak a felek.

A második félidő elején nagyon felpörgött a Sopron, mely egy 15-8-as első öt perc után már csak egyetlen ponttal maradt el riválisától. Sőt, El-Amin duplájával a vezetést is átvette, ekkor azonban Fodor talált be, ismét a hazaiaknak kiharcolva a minimális előnyt – a büntetője is jó lett, 53-51-re vezettek ekkor. Ez megfogta a Sopront: újabb öt hazai pont érkezett, amire egyetlen soproni válasz volt csak. Az utolsó perc aztán ismét a Soproné lett: 58-56-ról indult az utolsó tíz perc.

Gyorsan rátett hármat minimális előnyére a MAFC, de egy 5-0-s soproni futás után ismét egyenlő volt az állás. Egy-egy büntető talált célt, kissé megremegtek a kezek a nagy tét miatt, majd Parker triplája demoralizálta a hazaiakat – alig hét perccel a vége előtt ismét a Sopron vezetett. Henderson duplájával hosszú idő után ismét egy kosáron túli soproni fórt mutatott az eredményjelző (63-68). Egy közeli találatot Dukics hármasa követett, ismét nagyon közel voltak egymáshoz a csapatok, sőt Hot is kintről célzott jól – két gyors MAFC-támadás, hat pont, hazai vezetés 71-70-nél. Hogy ne lépjen meg a hazai gárda, Parker dobott ismét egy triplát (73-73), majd Watkins kettesével már újra az SKC vezetett – egyetlen támadás erejéig (77-77).

Idegőrlő utolsó percek következtek, de továbbra is kosárra kosár volt a válasz. Egy eladott labda után Sabáli-mester kért időt, alig egy támadóidőnyi másodperccel a vége előtt, aztán a MAFC vette el ellenfelétől a játékszert, így egy hazai időkérés is belefért még. Hot azonban a támadásból nem talált be, jöhetett a hosszabbítás (81-81).

McCray kettesére a Henderson, Parker páros válaszolt egy-egy duplával, Fodor viszont csak egy büntetőjét értékesítette, amit Henderson ki is használt: 84-87-re módosította az állást. McCray újabb pontjai tartották a lelket a MAFC-ban, kevesebb mint két perccel az öt minutum letelte előtt eggyel ment a Sopron. Fodor javított, nem is akárhogy: nagyon fontos triplát tett helyre (89-87), azonban az elmúlt hosszú percek forgatókönyve folytatódott – El-Amin rögtön egyenlített. McCray sem hibázott, El-Amin most azonban egy büntetőt elrontott. Ezzel azonban nem dőlt el, sőt: Henderson védekezett remekül, majd a túloldalon zsákolt. Fodor egy büntetője csak az egyenlítésre volt elég, Parker túloldalon eleresztett triplája viszont a győzelemre – hihetetlen végjátékban nyert a Sopron 95-92-re, és bennmaradt az élvonalban!

 
 

 

 
 • 37onyx2018május16.21:54ÚjVálasz

  A MAFC nem 1nb/b-s? Mintha tavaly is kiestek volna.

   
 • 36Hattori-OSE2018május16.21:27ÚjVálasz

  @kosarszakma, akkor azzal sem lenne gond, ha mi is megkapnánk ugyanazt a pályát, mint ma a TF, ugye?
  Ne aggódj, nem fogjuk.

   
 • 35kosarszakma2018május16.21:00ÚjVálasz
  Idézet: Hattori-OSE
  @kosarszakma, akkor mehet teli torokból a hajrá Vasas? ;)
  ...

  Lehet az még hajrá TF is: TF-OSE 1-1.. ;)

   
 • 34DallasBird2018május16.18:46ÚjVálasz
  Idézet: litone
  Egyébként le a kalappal a soproni szurkolók előtt, akik a Gabányiban ott voltak tegnap, jó hangulatot csináltak. Remélem jobb csapatuk lesz jövőre.
  ...

  Nézd meg Stephen King Carrie című klasszikusát,vigyázni kell ezekkel a tini lányokkal :)

   
 • 33s-k-c2018május16.18:44ÚjVálasz

  Hihetetlen, hogy ilyen semmirekellő El-aminok, Duvnjakok egy egész szezont elalibiznek, vagy egy Tóth G. 2-3 ponttal 6 éve el van és van, aki még megtartaná.. Kellenek jó éhes új magyarok, inkàbb kezdenénk 4 légióssal! A szurkolókrol lehetne példát venni, mi végignyomtuk. Nem volt semmilyen balhé, a kispad 1-2x mutatta h nyugi, néha a bírókat presszionáltuk, de nem kórusban anyáztuk, a végén ezért áll oda pár secus..Kár lenne a Mafc-tól búcsúzni mikor végre lett büfé! :)

   
 • 32Skcforever2018május16.15:41ÚjVálasz

  Ott voltam tegnap a meccsen es tenyleg semmi balhe nem volt, kispaddal veszekedes meg plane. Egyedul a vegen volt egy kis osszeszolalkozas mikor az egyik biztonsagisnak eldurrant az agya. Amugy koszonjuk a sracoknak, szepen jatszottak, orulok hogy bentmaradtunk. Jovore uj csapatot kell epiteni! Remelem ennel csak jobb lesz!:) Hajra Sopron! Skc!

   
 • 31raschi2018május16.15:09ÚjVálasz
  Idézet: litone
  Egyébként le a kalappal a soproni szurkolók előtt, akik a Gabányiban ott voltak tegnap, jó hangulatot csináltak. Remélem jobb csapatuk lesz jövőre.
  ...

  Te most kiemelted a "kislányt" a szurkolók közül és őr hegyezted ki a hozzászólásod, nyílvánvaló nem miatta, hanem a mellette álló, magukat erősnek gondoló srácok miatt mentek be a biztonságiak. Emlékeim akkor kellett őket behívni amikor elkezdték az egyik bírót nagyon szidni, illetve lehet, hogy kicsit korábban, már amikor éppen a saját kispadukkal veszekedtek/ kötözködtek

   
 • 30litone2018május16.13:27ÚjVálasz

  Egyébként le a kalappal a soproni szurkolók előtt, akik a Gabányiban ott voltak tegnap, jó hangulatot csináltak. Remélem jobb csapatuk lesz jövőre.

  Azt nem értettem, hogy miért vonultak ki eléjük a biztonságiak. Nem is voltak balhésak, de biztos a 15-16 éves lány aki az első sorban szurkolt, nagyon veszélyes volt. Ilyenkor nekem úgy tűnik mintha a secusok a balhét keresnék...

   
 • 29bakiba2018május16.12:23ÚjVálasz
  Idézet: Hattori-OSE
  Látod bakiba, és még az ilyen kommenteket után is (“még nem estünk ki, ki tudja mi lesz, stb) csodálkoztok, hogy miért viseltet a semleges többség ellenszenvvel a MAFC iránt.
  ...

  a vicc jelet nem láttad a mondat végén? Csak felszálltam arra a hullámra, amit sokan gerjesztettek a különféle fórumokon. tisztelettel kérdezem: ha valaki nem akar, vagy nem tud A csoportot vállalni és felajánlják nekünk, akkor el kellene utasítani, el kellett volna utasítani az elmúlt években? Komolyan? Bárki más így tett volna?
  Valóban csak vegetálunk az A csoportban, de ott voltunk legalább. Nem vagyok biztos benne, hogy 1-2 év B csoport (ha csak annyi lenne) segítene abban, hogy utána egy erős csapatunk legyen. Ide egy tőkeerős befektető kéne, aki hajlandó beletenni (nem piaci alapon, mert úgy nem fog menni). Hallom Miskolcon is Leisztinger kacsingat a kosárlabda felé, tehát ott is alakulni fog egy A csoportos csapat hamarosan. Na ez kéne nekünk is egy ilyen, de honnan. ez pénz kérdése.

   
 • 28eskace2018május16.12:07ÚjVálasz

  Komolyan én már csak egyet szeretnék kérni... Tóth Gerinek ne adjunk már több szerződést.
  Ezt a csapatot alapjaiban kell újraszervezni. Mészároson meg Watkinson kívül mehetne felőlem mindenki amerre lát.
  Sabáli is megérdemelné hogy egy normális banda legyen a keze alatt, de neki is fel kell ismernie, ezzel a magyar maggal sajnos semmit nem érünk el. Légiosokba persze minden évben bele lehet nyúlni, mindig benne van a pakliban, de a magyarok azért nem olyan zsákbamacskák, az már más kérdés hogy ide sajnos senki nem akar jönni (amit sajnos valamilyen szinten meg is értek).

  Szebb szezont!

   
 • 27Hattori-OSE2018május16.12:00ÚjVálasz

  Látod bakiba, és még az ilyen kommenteket után is (“még nem estünk ki, ki tudja mi lesz, stb) csodálkoztok, hogy miért viseltet a semleges többség ellenszenvvel a MAFC iránt. Mindenféle felhajtás nélkül elfogadjátok a szövetség “felkérését”, ami aztán az évek során már-már elvárássá alakul a részetekről. Tisztelet persze a kivételnek, mint pl litone. Az fel sem merül benned/benneteket, hogy az mellett, hogy bőven megérdemelnétek már a másodosztályt, annak esetleg építő hozadéka is lehet? Hogy 1-2 év budapesti kosárlabda nélküli szezon után végre valaki rájönne, hogy érdemes lenne egy erős fővárosi csapatot építeni? Tényleg jobb az alamizsna meg a lélegeztetőgép, amivel évek óta vegetáltok?

   
 • 26bakiba2018május16.11:50ÚjVálasz
  Idézet: litone
  1. igazad van, még bármi lehet, akkor úgy fogalmaznék, hogy kiestünk, de még bent maradhatunk. Csak szerintem ez már a ciki kategória, ha a zöld asztalnál dőlne el ismét.
  2.
  ...

  Akkor se maradna egyik légiós sem, ha bent is maradnánk, vagy maradtunk volna. Már szerintem az is megvan, hogy hova mennek. Hot nekem nagyon tetszett és McCray is jó volt. Őket bírtam. Szerintem a tavalyi Vasas nem volt jobb ennél a Sopronnál és az idei bajnokság erősebb, mint tavaly volt. Én ezt a Mafc-ot jobban szeretem, mint a tavalyit. Smith, Sihota nem voltak rosszak, de valahogy linkebbek voltak.

  Nagyon félek, hogy egy időre nem lesz A csoportos csapat Bp-en, és nem fogunk visszajutni jövőre.

   
 • 25litone2018május16.11:31ÚjVálasz
  Idézet: bakiba
  1. még nem estünk ki. ki tudja, mi lesz még? soha nem lehet tudni. :)
  2. a két edző között valóban van különbség, de nem meccselt rosszul Garai.
  ...

  1. igazad van, még bármi lehet, akkor úgy fogalmaznék, hogy kiestünk, de még bent maradhatunk. Csak szerintem ez már a ciki kategória, ha a zöld asztalnál dőlne el ismét.
  2. igen, azt nem lehet Garain számon kérni, hogy számolatlan támadópattanót szedtek ellenünk, ha jól emlékszem még büntető után is.
  3. Cvetkovicnak én csak rossz meccsét láttam, bár tény, hogy tavaly több meccset néztem, mert szimpatikusabb volt a tavalyi csapat. Érdekes, hogy még tavaly is 3 meccsen estünk ki, és szerintem a tavalyi Vasas erősebb volt mint az idei Sopron. Jól fogalmaztad meg egyébként, hogy úgy játszott mint aki gyógyszer hatása alatt állt. Én ott éreztem, hogy elmegy a meccs, amikor pont őt küldte vissza Garai a végén.
  4. jó kérdés, hogy mi lesz jövőre. Ha megint valahogy bent maradunk, akkor én mindenképp szívesen látnám Hotot ismét a csapatban, jól szervezi a játékot, és pontot is tud dobni. A többi légióstól lehet hogy elköszönnék, még talán MCCRAYtől is, és mindenképp átgondolnám a légiósok kiválasztásának szempontjait.

   
 • 24bakiba2018május16.10:49ÚjVálasz
  Idézet: litone
  Nagyon izgalmas volt a meccs, gratulálok a Sopronnak és Sabáli Balázsnak, a végén egyértelműen kijött a két edző közti különbség.
  ...

  1. még nem estünk ki. ki tudja, mi lesz még? soha nem lehet tudni. :)
  2. a két edző között valóban van különbség, de nem meccselt rosszul Garai. Ha a végén a büntetők bemennek (2db) és esetleg hazai pályán megkapjuk a faultot a legvégén Marci ellen, akkor meglett volna.
  3. sajnos Watkins és Henderson leppatnózására nem volt ellenszerünk.
  4. rossz csapat a Sopron, de nálunk jobb. Sopronban tuti nyertek volna.
  5. Dusan-ban egyetértünk. Rettenetes volt tegnap. Láttam idén sok meccsen, hol jobb, hol rosszabb volt, de tegnap gyalázatosan játszott. Láthatóan nem is akart játszani. Amikor Lakits kiszállt, mintha a fogát húznák, úgy állt be. Vagy be volt tojva, vagy gyógyszer hatása alatt volt, mert láthatóan nem tudta, hol van. Az a kipassz a sarokba Toney-nak, amikor 1-1ben áll a palánk alatt. Istenem, de fájt. Meg a majdnem rigó félhorga.
  6. Miseket sajnálom, nem tudom, miért nem játszott.
  7. mi lesz jövőre?

   
 • 23litone2018május16.09:40ÚjVálasz

  Nagyon izgalmas volt a meccs, gratulálok a Sopronnak és Sabáli Balázsnak, a végén egyértelműen kijött a két edző közti különbség.
  Cvetkovic az egyik legborzalmasabb légiós, akit valaha láttam, ennek ellenére mégis masszívan játszatta Garai mester...
  Amikor végre rájött, hogy le kell hozni, és 4 alacsonnyal állt fel a MAFC, azt Sabáli kegyetlenül megbüntette, és jöttek a közeli könnyű kosarak. Hogy erre miért nem lehetett leütés utáni csapdázással regálni, azt megkérdezném Garai úrtól.
  Kiestünk... Ismét...
  De nem is ez az ami igazán bosszantó, hanem az, hogy sikerült a magyar magot is leépíteni, pedig Lakits a lelkét is kiteszi a pályára, Misek pedig tavaly nagyon korrekt játékos volt, de idén epizódszereplővé züllesztették vissza.

   
 • 22csakugy2018május16.06:58ÚjVálasz

  A MAFC megérdemelte, hogy kiessen. Már régóta kapaszkodnak és kapnak rendszeresen láthatatlan segítő kezeket az utolsó pillanatban.

  2 Nb1b-s elődöntő 1-1 budapesti csapattal. Vajon miért a playoutnak van hamarabb vége és nem a feljutó neve lesz ismert hamarabb? Lehet gyártani az összeesküvés elméleteket, főleg ha érdekes eredmények-fújások lesznek az elődöntőkben. A Vasas idén oda-vissza elpáholta az Oroszlányt, viszont a fentiek tükrében arra a derbire lennék jobban kiváncsi. Talán még utaznék is a pesti visszavágóra. Ha Vasassal játszik az OSE, akkor Vasas mindet meg fog tenni, az Oroszlány érdeke pedig az, hogy a végén elmondhassa minden csapatot elvert. Talán már most fel is vehetné a kapcsolatot a kieső csapatok arra érdemes külföldi és belföldi játákésaival, hogy egy esetleges feljutás során ismert és bizonyított arcokat igazolhassanak. Bár a MAFC lehet már előre lekötötte velük a szerződéseket, mivel az általuk már most ismert (poén) NB1b-s győztes (Vasas) nem vállalja a feljutást. :)

   
 • 21zetomee2018május16.00:16ÚjVálasz

  Harcos, de gyengén kezdett meccsen kibrusztoltuk a bennmaradást. Elamin majdnem tönkretett mindent azzal az amatőr hülyeségével a végén, hogy 10 mp tartja a labdát majd rácsodálkozik amiért befújják.
  PARKER 21/9 így kéne szerepelnie a jegyzőkönyvben. Mindhárom kulcsfontosságú triplát ő dobta, voltak hibái de sokkal többet kellett vállalnia Elamin és Duvnjak helyett.
  Végre vége ennek az évnek.
  Hajrá Sopron!

   
 • 20blabla2018május15.22:50ÚjVálasz
  Idézet: omszesz
  A playout szép volt fiúk a szezon már kevésbé!
  Ezt a magyar magot meg kell erősíteni Mészáros maradjon közülük a többi hát nem tudom talán még Takács meg Tóth G de más már felesleges.
  ...

  Először is hatalmas gratula, hogy a szégyent elkerültük és bennmaradtunk!! Nagyon stresszes volt ez a szezon vége. Sabi azért szezon között történt beugrásával megmentette a csapatot, köszönjük!
  Jövőre egy teljesen új felfogású csapat kell sok új játékossal, sok új impulzussal, mert az ideiek alaposan leszerepeltek. Watkins és Mészáros jó lenne jövőre is, de a többi légiós és a "magyar mag" is éves szinten összességében gyengén teljesített, nem lehetett rájuk több meccsen át tartósan jó teljesítménnyel számítani.
  Reméljük ennél csak jobb jöhet jövőre, hajrá Sopron, SKC!!

   
 • 19kosarszakma2018május15.22:27ÚjVálasz
  Idézet: Hattori-OSE
  @kosarszakma, akkor mehet teli torokból a hajrá Vasas? ;)
  ...

  Hát ez lehet az utolsó reménye a mafcnak.... ;)
  De azért nagyon halovány ez a remény: ha a hétvégét túl is éli a vasas a veszprémi öregfiúk asszisztálása mellett, utána még ott tornyosulna előttük az ose. Vagy a tf ... ;)

   
 • 18raschi2018május15.22:15ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Kérem, hogy mindenki kerülje a pánikkeltést!
  A megszokottak szerint, természetesen a zöld asztalnál ismét meg fogják hosszabbítani a MAFC első osztályú tagságát!
  ...

  úgy hallottam a Berényt fogják visszaléptetni

   
 • 17omszesz2018május15.22:04ÚjVálasz

  A playout szép volt fiúk a szezon már kevésbé!
  Ezt a magyar magot meg kell erősíteni Mészáros maradjon közülük a többi hát nem tudom talán még Takács meg Tóth G de más már felesleges.Meg Sabáli is maradjon aztán rakjon össze egy jó csapatot.Ennél már csak jobb jöhet!
  Reméljük a kövi szezon jó lesz.
  Hajrá Sopron!SKC!!!

   
 • 16bakiba2018május15.21:51ÚjVálasz

  Gratulálok a Sopronnak. Megérdemelték a bentmaradást. Ha ezen a meccsen nem is, de a péntekin akkor is nyertek volna. Jobb csapat. McCray, Fodor, Hot és Lakits ma jól játszott, Dukic na-na, Cvetkovic kritikán aluli. Ő egy rossz választása volt az előző edzőnek. én nem értem mi ez a nagy ellenségesség a mafc-cal szemben. nem hiszem, hogy idén bent tudnának maradni a szövetség döntése, vagy egyéb konteok alapján. és nem is biztos, hogy akarnak. láthatóan nem tudunk annyi pénzt összeszedni, ami egy sikeres csapathoz kell. nálunk mondjuk legalább pár magyar játékos van és nem 5 légiós. láthatóan ez kevés, ezen az úton ide lehet jutni. két út maradt: vagy rámenni a b-s szezonra és egyből visszajutni, vagy marad évekig a vegetálás a b csoportban. ez utóbbi sajnálatos lenne, de valószínűbb lehetőség.

   
 • 15pistike2018május15.21:44ÚjVálasz

  Örülök a bennmaradásnak de nagyon jó, hogy már nem látom többet ezt a csapatot. Szerintem pénteken egyáltalán nem biztos, hogy nyertünk volna. Ennél csak jobb jöhet jövőre.

   
 • 14mallmata2018május15.21:36ÚjVálasz

  Mennyi ideje is?Három éve ezt hallgatjuk,hogy a sporik elfújták az egész szezonját a mafcnak.Szégyen lenne,ha megint bentmaradnànak(márpedig bent fognak),hisz idén SEM tettek le semmit az asztalra és idén IS kiestek...Náluk még egy vasas de mèg egy oroszlány is jobban megérdemelné az “A” csoportot...

   
 • 13darius2018május15.21:27ÚjVálasz
  Idézet: falco2011
  Grat Sopronba! Jövőre, ha megint nem igy akartok végezni a magyar maggal is kellene vmit csinálni. Hiába van négy átlagos légiós, ha nincs a padon senki aki hozzá tudna tenni pár kosarat.
  ...

  Egyetértek. Magyar is kellene már..

   
 • 12darius2018május15.21:26ÚjVálasz
  Idézet: solyomszem
  Watkins -ASE
  Mészáros-KTE
  ...

  Igen, ezek voltak az előző csapataik. Lottószámokat nem tudod?

   
 • 11hajrabereny2018május15.21:24ÚjVálasz

  Kérem, hogy mindenki kerülje a pánikkeltést!
  A megszokottak szerint, természetesen a zöld asztalnál ismét meg fogják hosszabbítani a MAFC első osztályú tagságát!
  Már zajlanak a forgatókönyvek előkészítései.
  Aggodalomra semmi ok. Lesz továbbra is Budapesten kosárlabda.

   
 • 10falco20112018május15.21:23ÚjVálasz
  Idézet: darius
  Watkinst, Hendersont meg Mészárost jó lenne megtartani. Mást még véletlenül sem. Gratula a csapatnak a bennmaradáshoz, de nem így kellett volna.. Ennél csak jobb lehet jövőre! (Remélhetőleg)
  ...

  Grat Sopronba! Jövőre, ha megint nem igy akartok végezni a magyar maggal is kellene vmit csinálni. Hiába van négy átlagos légiós, ha nincs a padon senki aki hozzá tudna tenni pár kosarat. Véleményem szerint ez volt idén is a gond.

   
 • 9amb222018május15.21:21ÚjVálasz

  Gratulálok a csapatnak a bennmaradáshoz, a szezonhoz már kevésbé. Elég szenvedősre sikeredett az év, úgyhogy nyáron csinálni kell valamit, mert látszik, hogy mire elég 5 légiós önmagában. Focira mostmár úgyse kell költeni, lehet átcsoportosítani. Hajrá Sopron!

   
 • 8falco20112018május15.21:19ÚjVálasz

  Grat Sopronba!

   
 • 7Hattori-OSE2018május15.21:19ÚjVálasz

  @kosarszakma, akkor mehet teli torokból a hajrá Vasas? ;)

   
 • 6faradtkelet2018május15.21:19ÚjVálasz

  nincs pesti csapat az első osztályban!

   
 • 5davemill2018május15.21:18ÚjVálasz

  Inkább az a szégyen, hogy egy ilyen meccs megint a bírókon múlt.

   
 • 4Muszka79092018május15.21:17ÚjVálasz

  Gratula Sopronba!!!

   
 • 3solyomszem2018május15.21:11ÚjVálasz
  Idézet: darius
  Watkinst, Hendersont meg Mészárost jó lenne megtartani. Mást még véletlenül sem. Gratula a csapatnak a bennmaradáshoz, de nem így kellett volna.. Ennél csak jobb lehet jövőre! (Remélhetőleg)
  ...

  Watkins -ASE
  Mészáros-KTE

   
 • 2darius2018május15.21:05ÚjVálasz

  Watkinst, Hendersont meg Mészárost jó lenne megtartani. Mást még véletlenül sem. Gratula a csapatnak a bennmaradáshoz, de nem így kellett volna.. Ennél csak jobb lehet jövőre! (Remélhetőleg)

   
 • 1matyaskiraly2018május15.21:05ÚjVálasz

  Elég szégyen, hogy Budapesten nem tud megmaradni egy elsőosztályú férfi kosárlabda csapat.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!