EC: Vojvoda Dávid a legjobb európai ötösben

Körkép - Kiosztották a FIBA Europe Cup különdíjait, két magyar játékos is elismerésben részesült.
 
 
 
 
 

EC: Vojvoda Dávid a legjobb európai ötösben

Körkép - Kiosztották a FIBA Europe Cup különdíjait, két magyar játékos is elismerésben részesült.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Véget ért a FIBA Europe Cup 2017/2018-as kiírása, a finálét az Egis Körmendet is kiejtő Unama Reyer Venezia 158-148-as összesítéssel nyerte meg a szintén olasz (Hanga Ádám korábbi klubja) Avellino ellen. Az egyik legnagyobb nemzetközi kosárlabda szakportál, a eurobasket.com megválasztotta a szezon legjobbjait.

Az első, illetve a második csapatban nem kapott helyet magyar érdekeltségű játékos, a portál azonban elismerésben részesítette a Szolnoki Olaj KK válogatott hátvédjét, Vojvoda Dávidot, valamint Lóránt Pétert, az Alba Fehérvár csapatkapitányát. Helyett kapott továbbá a névsorban az a Lasan Kromah (Kolozsvár) is, aki korábban az Albában és Körmenden is pattogtatott.

Vojvoda Dávid, a Szolnok kapitánya teljesítményét duplán is elismerték, hiszen Chris Czerapowicz (Cmoki Minszk), Evan Bruinsma (Groningen), Stevan Jelovac (Nyizsnyij Novgorod) és Kyrylo Fesenko (Avellino) mellett bekerült a legjobb európai játékosok alkotta ötösbe is.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!