MAFC - Sopron KC

Budapest - Garai szerint javulniuk kell, legfőképpen abban, hogy a hosszabbításban ne 8-1-es faultaránnyal pontozódjanak ki a kulcsembereik.
 
 
 
 
 

MAFC - Sopron KC

Budapest - Garai szerint javulniuk kell, legfőképpen abban, hogy a hosszabbításban ne 8-1-es faultaránnyal pontozódjanak ki a kulcsembereik.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A play out párharc második felvonását rendezik kedden este Budapesten, ahol a MAFC a Sopront fogadja. Pénteken, az első csatát az SKC nyerte 90-74-re. Miután a csata az egyik fél második győzelméig tart, így a fővárosiak az életükért fognak küzdeni holnap.

Garai Péter, a MAFC vezetőedzője: Három nagyon furcsa mérkőzés után újra itthon találkozunk. A legutóbbi hazai meccsünkön, amikor a Sopront fogadtuk, hosszabbítás után kaptunk ki. Javulnunk kell, legfőképpen abban, hogy a hosszabbításban ne 8-1-es faultaránnyal pontozódjanak ki a kulcsembereink, és a legerősebb ötössel tudjuk befejezni a mérkőzést. Mindenki küszködik kisebb-nagyobb sérüléssel, de mindenki vállalni fogja a játékot. Reméljük, hogy tisztességes mérkőzésen és az általunk is mutatott tisztességes játékkal felül tudunk kerekedni a Sopronon, hogy pénteken újra elutazzunk hozzájuk, és ott kiharcoljuk a bennmaradást.

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: Szeretnénk lezárni holnap a szezont, ehhez azonban lesz egy-két szava a MAFC-nak is, hiszen nekik már az utolsó szalmaszálba kell kapaszkodniuk. Az előző mérkőzéssel rendben volt minden, akadtak természetesen hibák, de a korábbi egymás elleni meccsekhez képest jobban játszottunk, jobban védekeztünk, nagyobb energiával, ez volt a döntő. Bízom benne, hogy meg tudjuk ismételni ezt a teljesítményt, és megfelelő hozzáállással tudjuk abszolválni a meccset, de nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen ahogy már mondtam, a MAFC-nak az utolsó esélyt kell megragadnia, hogy életben maradjon. Biztos vagyok benne, hogy mindent meg fognak tenni, hogy megállítsanak minket. Nehéz sok újat mondai, mert elég jól ismeri már egymást a két csapat, remélem, hogy teljes kerettel tudunk elutazni, és mindenki hozzáteszi azt a pluszt, ami szükséges a bennmaradáshoz.

 
 

 

 
  • 1sordog2018május15.14:46ÚjVálasz

    Lesz a meccsrol valami kozvetites?ha valaki tud valami infot a meccsrol, ne tartsa magaba

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!