Keller is külföldre vágyik

Székesfehérvár - A BB1.hu információ szerint kipróbálná magát légiósként a magyar válogatott csapatkapitánya.
 
 
 
 
 

Keller is külföldre vágyik

Székesfehérvár - A BB1.hu információ szerint kipróbálná magát légiósként a magyar válogatott csapatkapitánya.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A BB1.hu információ szerint a magyar válogatott 29 éves centere, Keller Ákos a nyáron szeretne légiósnak állni. A 208 centis magasember szerződése a bajnokság végén lejár a bajnokcsapatnál, a zuhanyhíradó szerint több magyar csapat is szívesen látná őt a soraiban, ám úgy tudjuk, amennyiben nem jön össze neki a külföldi karrier, akkor további két évvel meghosszabbítja szerződését Fehérváron.

Keller a jelenlegi szezonban 33 bajnokin 24 perc alatt 10 pontot, 5 lepattanót és 1 gólpasszt átlagolt eddig, idén is az egyik legmegbízhatóbb, legstabilabb tagja a kék-fehéreknek.

 
 

 

 
 • 16masterson2018május15.09:03ÚjVálasz

  Kalandvágyból?!

   
 • 15quimby2018május14.19:51ÚjVálasz

  Külföldön? Igaza van. Ott sokkal jobbak a pszichés orvosi ellátás körülményei.

   
 • 14cs752018május14.18:55ÚjVálasz

  Hát Vojvodánál is tavaly jött a nagy cikk, hogy most már tényleg megy külföldre, aztán két hét múlva még is aláírt az Olahoz.

   
 • 13matyaskiraly2018május14.18:13ÚjVálasz

  Emberileg nagyon jó ember. Játékban is jó. De elképesztő gondok vannak vele mentálisan.

   
 • 12tmmate2018május14.15:57ÚjVálasz

  Igen. Szurkolok nagyon neki. Ha elhatározta magát, akkor előre. Egy magas ember 40 éves koráig hadra fogható. Szerintem sokat fejlődött és megvan a nemzetközi rutinja is. Kár, hogy a szolnoki közönség kikezdte és ő nem tudta ezt kezelni. Összességében szeretett itt lenni és mi is kedveltük őt. Ha kimegy, akkor csak olyan helyre, ahol értelme van. Nem kellene padozni. A feltétel nélküli légióskodásnak nincsen értelme. Ha megfizetik nem olyan rossz itthon sem. Hátha egyszer itt is lesz egy nagy felfutás. Szerintem meg van alapozva. Az "illésbélázás" elég parttalan. Amúgy Milo is kiment Sevillába, aztán visszajött. Biztosan nem véletlenül.

   
 • 11Delirium2018május14.15:36ÚjVálasz

  Ákos a védekezésünk alapja, hihetetlen alázattal teszi a dolgát. Sajnálnám, ha elmenne, ugyanakkor szurkolok is neki, megérdemelné a lehetőséget.

   
 • 10raptor2018május14.13:34ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Nem azért ment vissza Fehérvárra amiért gondolod.Szolnokon akart maradni az Olajnál,csakhát itt valaki,vagy valakik már nem kínáltak neki szerződést,inkább leigazolták Tóth Ádámot.
  ...

  Nehezen hihető, hogy neki nem ajánlottak szerződést, ámbár télleg volt olyan Ivko kijelentés, hogy neki bozótharcosok kellenek, így akár még ez is lehetett!
  Tulajdonképen lényegtelen, csak találgatás volt a részemről!!

   
 • 9kosar122018május14.12:53ÚjVálasz

  Jól teszi,hadd menjen,nem kell mindig a negatîvum.Èn szurkolok neki!

   
 • 8kendeffy2018május14.11:59ÚjVálasz

  Hát ez nagy kérdés. Itthon ugyan valóban meghatározó játékos, de melyik komoly külföldi ligában kap majd ennyi évesen lehetőséget? Jobban szeretik a 20 éves szerb vagy amerikai játékosokat. Nálunk nem jobb ligába meg minek menjen el?!

   
 • 7matyaskiraly2018május14.11:59ÚjVálasz
  Idézet: solyomszem
  Keller biztosan megállja a helyét Nyugat Európában is...mint ahogy Vojvoda ,Perl ,Várady , Benke is érett arra ,hogy "elinduljon" !
  ...

  “Várady”...

   
 • 6adsl4653262018május14.11:58ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Lehet, hogy kerülte a kordé a szamarat :)
  Arra gondolok, hogy játékban szerintem is "jobban készen volt" fiatalabban, de fejben lehet csak most érkezett el ennek az ideje?
  ...

  Nem azért ment vissza Fehérvárra amiért gondolod.Szolnokon akart maradni az Olajnál,csakhát itt valaki,vagy valakik már nem kínáltak neki szerződést,inkább leigazolták Tóth Ádámot.Vojvodával nagyszerüen megértették egymást,a válogatottnál is bizonyították.Hát nem tudom...Tóth Ádám az idén nagyot fejlődött,nyugodtan kimondom,hogy a csapat erőssége ő is. Visszatérve Kellerre,a közönség már kezdte megszeretni,erre fel megint eljátszotta itt a renoméját.Persze nem ez a téma most.

   
 • 5solyomszem2018május14.10:47ÚjVálasz

  Keller biztosan megállja a helyét Nyugat Európában is...mint ahogy Vojvoda ,Perl ,Várady , Benke is érett arra ,hogy "elinduljon" !
  Érezzék meg a saját bőrükön ,hogy milyen felelőséggel jár légiósnak lenni ! Tanuljanak ,lássanak világot ,szerezzenek tapasztalatokat...ne legyenek "ILLÉSBÉLÁK" !
  A magyar válogatott ,és Stojan Ivkovics profitálhat belőle a legtöbbet...azaz a "magyar" kosárlabda !
  Aztán ,ha nem jön be ,akkor ide mindig hazajöhetnek ...

   
 • 4nemdeandre2018május14.10:27ÚjVálasz

  Minek már Ákos?anyucinak már Szolnokon is messze voltál a szoknyától.

   
 • 3raptor2018május14.10:19ÚjVálasz

  Lehet, hogy kerülte a kordé a szamarat :)
  Arra gondolok, hogy játékban szerintem is "jobban készen volt" fiatalabban, de fejben lehet csak most érkezett el ennek az ideje?

  Szerintem ha fiatalon kimegy, egy látványos játékra képes kiváló 4-es lehetett volna belőle, hiszen magassága ellenére nem kezeli ő rosszul a labdát, nem esik kétségbe ha le kell ütni és elindulni, ill. kintről is jó a keze, vagyis megvolt benne minden ami kiemelje, és egy nagy csapatnál 4-es poszton előnyt jelentsen, vagy az amcsikkal fel tudja venni a versenyt.
  De bedarálta a "magyar kosárlabda érdeke" és ötöst csináltak belőle, inkább pozíciós játékkal, ezért a kevésbé látványosság.
  Nem kérdés, hogy itthon viszi a prímet, és most már jól megállja ott a helyét, de szerintem ő maga is jobban élvezte a játékot anno négyesben, amikor nemcsak a palánk alatti bruszt jutott, hanem belépő emberként lendületből játszhatott, repkedhetett kedvére.
  Talán ezért is ment vissza Fehérvárra, pechjére már ott is inkább ötösként használták.
  Félreértés ne essék, most is nagyon jó játékosnak tartom, és összességében biztosan jobb, komplexebb játékos lett, de a fiatalkori játéka egy picit nekem is jobban tetszett!
  Kevesebb lenne a magyar bajnokság nélküle az is biztos!!

   
 • 2szbalazs962018május14.10:01ÚjVálasz

  Megnéztem újra, sok év után, érdemes negyed órát rászánnotok erre a videóra, ennek fényében nem csoda, hogy összeérett a csapat.
  Ezen a 8 éves, ukránok elleni felnőtt válogatott meccsen Keller Ákos 21 évesen széttépi a gyűrűt, zsákol minimum hatot a meccsen, köztük 3 alley-oop-pal.
  Feltűnik egy 19 éves Vojvoda, aki csinál nagyon szép dolgokat.
  Ott van egy 21 éves Hanga, aki ennyi, már akkor idősen vezére volt annak a csapatnak.
  Lóránt káprázatosan játszott, itt még csak 24 éves volt.

   
 • 1szbalazs962018május14.09:44ÚjVálasz

  Te jó ég, 29 éves... "Tegnap", mikor 13 éves koromban elkezdtem követni a honi kosárlabdát, még 22 éves tehetség volt. Elképesztő zsákolásairól, illetve interjúképtelenségéről volt híres, előbbi miatt hamar az én, s barátaim kedvencévé vált, illetve már akkor válogatott volt, érdemes megnézni például egy 2010-es, ukránok elleni összecsapás zanzáját, én vagdostam össze még anno kisgyerekként:
  https://www.youtube.com/watch?v=GseEdCMPLto

  Telt, múlt az idő, mentálisan "össze lett rakva", viszont a képességek terén szerintem érdemben semmit nem fejlődött, sőt, jóval kevésbé látványos a játéka.
  Emlékszem egy phoenix-i Summer League-kitérőre, illetve egy balkáni próbajátékra (lehet, hogy tévedek), viszont már régen nem itthon lenne a helye.
  Most beszélünk külföldi karrierről, 29 évesen?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!