Bencze Tamás: Igazi hullámvasút volt a meccs

Pécs - Csirke Ferenc szerint tegnap este felvonultatták a kosárlabda sava-borsát.
 
 
 
 
 

Bencze Tamás: Igazi hullámvasút volt a meccs

Pécs - Csirke Ferenc szerint tegnap este felvonultatták a kosárlabda sava-borsát.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Pécsi VSK-VEOLIA tegnap este hazai pályán 106-95-re legyőzte a Zalakerámia ZTE KK csapatát. Így látta a találkozót a kosarsport.hu szerint a lefújás után a két vezetőedző:

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: - Sikerült egy fontos meccset megnyerni, amelyen sok pontot dobott mindkét csapat. Szerencsére voltak nálunk ragyogó egyéni teljesítmények, ez a kosárlabda sava-borsa és ez vezetett a mai 100 pont feletti győzelmünkhöz. Köszönjük a szurkolók támogatását. Szerdán Pakson folytatjuk.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: - Sok oka volt, hogy nem győzhettünk. Igazi hullámvasút volt a meccs, amikor megléphettünk volna, vagy egyéni hibákat követtünk el, vagy a pécsiek nyújtottak bravúrosat. Nem látszott, mit akarunk a hazaiak három legjobb játékosa ellen védekezni, ráadásul a harmadik negyedben elvesztettük James Kinneyt is, akit kórházba vittek bordafájdalmakkal.

 
 

 

 
 • 5ositomi702018április17.07:48ÚjVálasz

  Szerintem Moha pontjai nagyon hiányoznak a tavalyi átlagát nézve árnyéka önmagának és ezen sok múlik.Lehet hogy most sokan megköveznek de a fiatalokhoz bátrabban kellene nyúlni.

   
 • 4lalyoska2018április16.17:08ÚjVálasz
  Idézet: istipisti12345
  "Nem látszott, mit akarunk a hazaiak három legjobb játékosa ellen védekezni,"

  Ez mégis kinek a kritikája mester? Minek vagy te, akkor ott a kispadnál?
  ...

  Szerintem nem tudta egyszerüen senki sem levédekezni a Pécs legjobb három játékosát. Nagyon jo spielerek vannak ebben a mostani Pécsben. Én nem vagyok abban biztos, hogy a ZTE játékoskerete"mai áron" értékesebb lenne, mint a Pécsé. Abban sem vagyok biztos, hogy ennek a Pécsnek jelentösen kisebb lenne a költségvetése, mint a ZTE-é, hiába harsogja Csirke néha, hogy ök bizony milyen kiscsapatnak számítanak ebben a mezönyben.

   
 • 3istipisti123452018április16.14:29ÚjVálasz

  "Nem látszott, mit akarunk a hazaiak három legjobb játékosa ellen védekezni,"

  Ez mégis kinek a kritikája mester? Minek vagy te, akkor ott a kispadnál?

   
 • 2masterson2018április16.13:39ÚjVálasz

  Mikovic-ot centernek hozták, pedig erőcsatár, ez a gond vele, azokat a perceket pedig szinte mind Moha kapja. Hogy vele mi történhetett, azt nem tudni, de nem tudom mitől lenne megint olyan jó, mint 2éve.

   
 • 1szakerto2018április16.12:11ÚjVálasz

  Én nem értem, hogy a csapat gondjait a zegi szurkolók miért a játékvezetők felé hárítják. Azt hiszik, hogy minden bíró ellenük van és azért kapnak ki folyamatosan.

  Ez viszont nincs így. A tavalyi évben a play-off-ban minket is kiejtettek többek közt.

  Amíg Bencze Tomi ilyen Mikovic-okat igazol légiósnak, addig nincs miről beszélni. Sajnálom, mert a Zetének az 5 között kéne lennie. A szurkolók megérdemelnék!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!