Két év után újra legyőzte a BEAC a Vasast

Budapest - Életben maradt Balogh Judit együttese a bennmaradásért folytatott harcban.
 
 
 
 
 

Két év után újra legyőzte a BEAC a Vasast

Budapest - Életben maradt Balogh Judit együttese a bennmaradásért folytatott harcban.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A BEAC kezdte jobban a meccset, 6-0 után két perc elteltével 11-2 állt az eredményjelzőn, ekkor kért először időt Földi Attila. Könnyedén lehetett volna kétszámjegyű is a különbség, az első negyed hajrája azonban a vendégeké volt, akik három pontra zárkóztak (21-18).

Bár továbbra is a hazaiak irányítottak, nem hagyta magát leszakítani a Vasas. A nagyszünetre hatpontos különbséggel mentek öltözőbe a csapatok (39-33).

Vajda első pontjaival indult a harmadik negyed, a másik oldalon Mérész, majd a meccsen egyetlen percet sem pihenő Kalu fújt riadót, egészen 49-46-ig kapaszkodtak a vendégek, de aztán egy 7-1-es rohanással 56-47-re ellépett az Újbuda.

Barnai horogdobásával először lett kétszámjegyű a különbség (58-47). Hat perc volt hátra, amikor 66-57-nél Földi Attila időt kért. Hatott a fejmosás, Mérész villant, majd Kalu harcolt ki sportszerűtlent. Az irányító egyébként 16 kiharcolt faulttal zárta az összecsapást. 68-66-ig zárkózott a Vasas. Megélénkült a csarnok, mindkét szurkolótábor biztatta az övéit. Ennél közelebb azonban már nem jutottak a pasarétiek - tudtuk meg a hazaiak honlapjáról.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!