Pontgazdag meccsen pécsi siker

Pécs - Hiába jutott idegenben 95-ig a ZTE.
 
 
 
 
 

Pontgazdag meccsen pécsi siker

Pécs - Hiába jutott idegenben 95-ig a ZTE.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A középszakasz harmadik fordulójában a Pécs fogadta a Zetét. Alaposan bekezdtek a csapatok, az első negyedben összesen 49 pont született, a félidőben pedig már 57-48 állt az eredményjelzőn. A hazaiaknál elsősorban a két amerikai mezőnyember, Brooks és Durham volt elemében, a vendégeknél Vaughn és Szabó próbálta tartani velük a lépést.

A fordulás után Antóni kosarával már tízzel mentek a baranyaiak, majd állva hagyta a hazaiakat a ZTE. A harmadik negyedben közel kétszer annyi pontot szereztek a vendégek, mint Csirke Ferenc együttese. Össze is jött nekik a fordítás, 73-78 állt az eredményjelzőn az utolsó felvonás előtt.

Izgalmasan alakult a hajrá, egy darabig felváltva vezettek a csapatok, aztán a PVSK újra magához ragadta a kezdeményezést, és már nem engedte ki a győzelmet a kezéből.

 
 

 

 
 • 25faradtkelet2018április16.18:20ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Lehet vitatkozni azon, hogy miért nincs több pénz, de van még kb. 7-8 csapat a bajnokságban, ahol szintén nincs több mint nálunk, sőt.
  ...

  lesz itt még rájátszás, nem lesz ez hetedik hely, lesz ez jobb is ;)

   
 • 24faradtkelet2018április16.18:18ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Elèg szar lehet úgy meccselni,hogy a csapat 80%már más csapat mezére vágyik!
  ...

  Ember, ezt te honnan veszed :DDD

   
 • 23csakazteale32018április16.15:47ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ha elég ügyes vagy, akkor megtalálod a neten. Meg fogsz lepődni.
  ...

  Igen, ő pont olyan, hogy utánanéz dolgoknak, mielőtt billentyűzetet ragad... :)

   
 • 22csakazteale32018április16.15:46ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Az edző és az ügyvezető fizetése is 7. Helyen van?Mert ott eléggé Toppon vagyunk....
  ...

  Hű, de jól informált vagy. Kérlek annak is nézz utána, hogy nekünk és pl. a Paksnak, vagy az első ötnek mennyi pénze van az 5 légiósra. Lesz meglepi, barátom! :)

   
 • 21heraklith19902018április16.14:51ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Az edző és az ügyvezető fizetése is 7. Helyen van?Mert ott eléggé Toppon vagyunk....
  ...

  Ha elég ügyes vagy, akkor megtalálod a neten. Meg fogsz lepődni.

   
 • 20Bolognai2018április16.14:23ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Lehet vitatkozni azon, hogy miért nincs több pénz, de van még kb. 7-8 csapat a bajnokságban, ahol szintén nincs több mint nálunk, sőt.
  ...

  Az edző és az ügyvezető fizetése is 7. Helyen van?Mert ott eléggé Toppon vagyunk....

   
 • 19heraklith19902018április16.13:38ÚjVálasz

  Lehet vitatkozni azon, hogy miért nincs több pénz, de van még kb. 7-8 csapat a bajnokságban, ahol szintén nincs több mint nálunk, sőt.
  A tabella első 4 csapata után nagy a szakadék ebből a szempontból is. Pavlik szerint a Paks az 5-6. helyen áll ebből a szempontból és jelenleg is mögöttünk vannak a tabellán. Az 5-8. helyen álló csapatok között a büdzsé vonatkozásában nagy eltérés biztosan nincs. Mi most a 7. helyen állunk, szerintem teljesen reálisan.
  Tavaly a helyzet ugyanez volt, csak futottunk egy extra évet, mert szerencsénk is volt.
  Ennyi pénzzel szerintem most vagyunk a helyünkön, nem tavaly voltunk.
  Akinek nem tetszik szerintem bátran vegyen egy piros pólót, aztán itt van Körmend 30 km-re. Ott úgy is minden fenékig tejfel...

   
 • 18Bolognai2018április16.10:18ÚjVálasz
  Idézet: toews1
  Én nem vagyok ilyen optimista. Benkét vedd ki a jövő évi pakliból! Újabb szponzor(ok) keresése: pont most? Az elmúlt években miért nem sikerült?
  ...

  Nemcsak Benke megy el!És teljes mértékben igazad van szinte mindenbe!Megy az arcoskodás!Azoknak az embereknek nincs ekkora pofája akik anno fellegvárat csináltak a Zetéből!Szégyen gyalázat az egész bagázs!

   
 • 17toews12018április16.09:26ÚjVálasz
  Idézet: DannyG
  Teljesen azért nem értek egyet Veled.
  A tavalyi év az egy extra év volt, ezt tudomásul kell venni, nem találunk minden szezonra egy Ubilla-Drungilas duót például.
  ...

  Én nem vagyok ilyen optimista. Benkét vedd ki a jövő évi pakliból! Újabb szponzor(ok) keresése: pont most? Az elmúlt években miért nem sikerült? Benczét sokat kritizáltam mostanában, de ha ilyen keretünk lesz a következő szezonban is (vagy gyengébb), akkor bőven elegendő a "tudása". Ráérünk akkor trénert keresni, ha lesz pénz és igény mondjuk egy stabil, az első négyre reális eséllyel pályázó csapatra, és nem csak egy-egy extra szezonban. Én sokkal nagyobb gondnak ítélem az impotens bábu vezetést. Ez az ügyvezető nagyjából és a haveri köre olyan itt az egyesület élén, mintha én nagyjából a kanadai bob válogatott vezetője lehetnék. A jamaicai esetleg még menne... :-)

   
 • 16hp122018április16.00:23ÚjVálasz
  Idézet: PécsiVesztes
  Nézz rá a honlapunkra! Ott van komplettebb tudosítás.
  ...

  Rendben, köszönöm !!

   
 • 15PécsiVesztes2018április15.22:34ÚjVálasz
  Idézet: hp12
  Nincs Pécsen egy sportújságíró, hogy normális tudósítást olvashassunk ? Többen kifogásolták már, de igaz: lassan minden helyszínről ez az 5 mondatos, semmitmondó bb1 összefoglaló kezd teret nyerni.
  ...

  Nézz rá a honlapunkra! Ott van komplettebb tudosítás.

   
 • 14royalka2018április15.22:20ÚjVálasz

  Jelen esetben a taktikai repertoárunk két dologból áll: dobj rá mindent távolról, és minél több labdát adj el támadásban. Nagyjából ennyi a játékunk. Az idei szezon végeredményétől függetlenül remélem, hogy ősszel már más edzőnk lesz.

   
 • 13PécsiVesztes2018április15.22:06ÚjVálasz

  Jó mérkőzés volt, változatos, pontgazdag. Tudom, ez a ZTE szurkolóknak sovány vígasz...De azért köszönöm a csapatotoknak, kellettetek hozzá!

  Én is úgy érzem, hogy ez a Zete az utóbbi évek leggyengébbike, pedig a szurkolótábor - na nem az a ritkáshajúbírómocskolópufika - sokkal jobbat érdemelne. Persze még akármi lehet, vagy majd a kövi szezonban. Viszomt akkor már nehezebb lesz érvényesülni, mert a három gazdag klubhoz csatlakozik még kettő - Paks és mi -, igy pedig még több pengőt kell összegyűjteni az eredményes szerepléshez.

  Nomajdmeglássuk.

  Rólunk:

  Ezaaazzzz Brooks végre!!!! Ezt tudod apukám, nyugodtan engedd ki magadból minden meccsen!! Kár szégyenlősködnöd és hagyd a csudába a szerénységet is amíg a pályán vagy! Viktor Kuzmin óta figyelem a légiósokat, de sem Adarley, sem McMahan sem semelyik más egészen a mai napig nem rendelkezett olyan indulósebességgel mint te! Ne fogd vissza magad, senki nem tud lekövetni ebben a mezőnyben, max csapatvédekezéssel lehet megfogni!! :-)

  Valahogy meg kéne tartani ezt a fiút, meg az egész külső sorunkat és beerősíteni pár domináns centerrel! Akkor kezdődne az igazi móka Pécsen! No nem mintha kritika érhetné a két palánktámasztónkat, igazán mindent megtesznek becsülettel!!

  Simonnak üzenem, hogy bár mostanában kevesebbet játszik, de ugyanolyan fontos és értékes láncszem mint Dukics idejében! Remélem jól érzi itt magát, és marad még pár évet!

  Jó lenne nem ilyen hullámzó csapatnak lenni, és egy megközelítőleg állandó teljesítményt hozni.

  Remélem így lesz!

  Holnap még tolok ide egy kritikát is. Nem ma, mert a pécsi szurkoló érzékeny, és ha már győztünk akkor örüljünk csak! :-)

  És köszi a zalasportnak a közvetítést! Szimpatikus a spíker is, úgyhogy jó nektek!

  Szép estét mindenkinek!

   
 • 12panther2018április15.21:38ÚjVálasz

  Gratulálok a csapatnak, szép győzelem volt !

  Ma Brooks extra volt, Budimir hozta a szokásos megbízható játékot, összességében mindenki hozzátette a győzelemhez a magáét.

  A Zetében többen meglepetést okoztak nekem, Mohácsi szerintem visszaesett a tavalyi évhez képest, és mintha komoly súlyfeleslege is lenne. Mikovicsot nem igazán értem, Horváth Ákos az egyik legszimpatikusabb magyar játékos, de kissé eljárt már felette is az idő, Szabó pedig szerintem "agyilag" gyenge. De ez legyen az ő gondjuk.

  Ebben a szezonban már legrosszabb esetben is 2-2-re végezhetünk a Zetével, ami szerintem szép teljesítmény, hiszen papíron magasabban jegyzett csapat, erősebbnek van elkönyvelve, mint a miénk.

  Hajrá Vasút !

   
 • 11DannyG2018április15.21:35ÚjVálasz
  Idézet: toews1
  Kedves Barátom! Én attól tartok, hogy Zalaegerszegen sem a klub, sem pedig a város vezetése részéről nincs (különösebben) igény a minőségi kosárlabdára, úgyhogy ne álmodozz!
  ...

  Teljesen azért nem értek egyet Veled.
  A tavalyi év az egy extra év volt, ezt tudomásul kell venni, nem találunk minden szezonra egy Ubilla-Drungilas duót például. Tudomásul kell venni, hogy most ezzel a kerettel ez a reális, de harcolunk a rájátszásért és én bízom ebben a csapatban, erre kérlek téged is. Bencze Tamás nagyon megosztott személy lett mostanában, vannak vitatható döntései, hogy így fogalmazzak, de azért kihozta 2 szezonban a maximumot a rendelkezésre álló csapatból, és most is még bármi lehet, igaz ez inkább álmodozás. A légiósválasztás szerintem nagy probléma volt, de fel tudtunk állni és majdnem felsőház lett belőle.
  A vezetőség és a város részéről én konkrétumokat nem tudok, mindenki szomorú nyilván, hogy amíg egy Falco röhögve talál egy szponzort, aki fizeti Govenst, nekünk azon kell gondolkodnunk, hogy 3 vagy 4 légióssal kezdjük az évet.
  A fociba valóban ment pénz, de az értékelhetetlen, imádkozni kell, hogy ne következzen be a tragédia, ami az NB3.
  Én arra buzdítok mindenkit, Téged is, hogy tartsunk ki, szurkoljunk a csapatnak, mert ma azért nem úgy kaptunk ki, mint otthon ugyancsak a Pécs ellen!
  A szezon után pedig lesz idő gondolkodni majd a szponzorokról, költségvetésről stb.

   
 • 10toews12018április15.21:19ÚjVálasz
  Idézet: DannyG
  Jobb volt ma a Pécs, gratula nekik, szimpatikus csapat egy jó edzővel véleményem szerint. Nem lennék meglepve, ha a nyáron bejelentkeznénk valamelyik egy vagy akár több Pécsett pattogtató magyarért.
  ...

  Kedves Barátom! Én attól tartok, hogy Zalaegerszegen sem a klub, sem pedig a város vezetése részéről nincs (különösebben) igény a minőségi kosárlabdára, úgyhogy ne álmodozz! Látod, ez az egyik legnagyobb baj, etetik a szurkolókat, hitegetik, aztán egy nagy légvár az egész. Az ügyvezető csak egy bábu, neki megmondják, hogy mit és mikor nyilatkozzon (nagyjából ennyire képes), jelen állás szerint nem áldoznak pénzt a kosárlabdára a városban. A focira most van, de azok meg így is kieső helyre csúsztak a "nagy" Artnerrel meg a pályák építőinek, füvesítőinek gyöngyszemével...
  Az edzővel nem foglalkozom (amúgy nem tartom élvonalbelinek), mert való igaz, most nem tudnék (pénz hiányában) jobbat nála. Egyébként nem volt szívderítő ez a mai, szedett-vedett brigád lettünk a tavalyi bronz után, és ez bosszantó, mert abból lehetett volna (tovább) építkezni. Csak az igény meg a pénz hiányzott, semmi más... Utóbbit meg nem a szurkolónak kell előteremteni, hanem a vezetésnek. Csak hát a vezetés...

   
 • 9szakerto2018április15.21:15ÚjVálasz
  Idézet: toews1
  Szerinted Benkén, meg esetleg Radicon kívül melyikük kellene más csapathoz? Mondjuk arról nem volt szó, hogy hányadik osztályról van szó...
  ...

  Akkor lesz a rossz nektek, ha Benke is tovább áll. Ár-érték arányban extra játékos és magyar is. Amire sok esély van, mert biztos jobb szerződéseket ajánlanak neki, mint a zegi.

  Egy Olaj vagy egy Alba is húzóemberként, 25-30 perces játékosként tekintene rá. E mellé jön még a több fizetés, európaibb körülmények és a nemzetközi szereplés (ami nála szinte az egyik legfontosabb).

  A Zeténél az a probléma, hogy nincs legalább 2 MINŐSÉGI légiósuk, mint az előző években. Mert bárki bármit mond se Kinney, se Radics nem az. Ezek középszintűek. Mikovicset meg megkockáztatom, hogy bármelyik posztján lévő magyar játékos tudná azt a teljesítményt nyújtani, mint ő. Bencze Tomi a magyarok szerepeltetését nem helyezi előtérbe. Persze oké, hogy mindenhol légiósok játszák a főszerepet, de épp ez a lényeg, hogy pl. ő se főszereplő, hanem egy átlag vagy csak az alatti teljesítményre képes.

   
 • 8Bolognai2018április15.21:14ÚjVálasz
  Idézet: solyomszem
  Vagy Bencze Tamásnak kell "modernizálni" a kosárlabda filozófiáját ,vagy pedig a ZTE-nek kell új edző után nézni...
  ...

  Ő hozza a kötelezőt!Mindig 8 ba kell lenni!Ennyi

   
 • 7hp122018április15.21:09ÚjVálasz

  Nincs Pécsen egy sportújságíró, hogy normális tudósítást olvashassunk ? Többen kifogásolták már, de igaz: lassan minden helyszínről ez az 5 mondatos, semmitmondó bb1 összefoglaló kezd teret nyerni. Szerintem ez így siralmas és édeskevés.

   
 • 6DannyG2018április15.21:07ÚjVálasz

  Jobb volt ma a Pécs, gratula nekik, szimpatikus csapat egy jó edzővel véleményem szerint. Nem lennék meglepve, ha a nyáron bejelentkeznénk valamelyik egy vagy akár több Pécsett pattogtató magyarért. Antónit például el tudnám képzelni jövőre Szili helyett.

   
 • 5pgabor2018április15.21:05ÚjVálasz
  Idézet: toews1
  Szerinted Benkén, meg esetleg Radicon kívül melyikük kellene más csapathoz? Mondjuk arról nem volt szó, hogy hányadik osztályról van szó...
  ...

  Szerinted ehez a teljesítményhez mit lehet hozzá szólni??? Inkább csendbe marad az ember.

   
 • 4toews12018április15.20:45ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Elèg szar lehet úgy meccselni,hogy a csapat 80%már más csapat mezére vágyik!
  ...

  Szerinted Benkén, meg esetleg Radicon kívül melyikük kellene más csapathoz? Mondjuk arról nem volt szó, hogy hányadik osztályról van szó...
  Amúgy mintha fogynának a szurkolók és a hozzászólások a csapat mellől. A végén még igazat adnak néhányan nekünk, a már fél éve "károgóknak"...

   
 • 3solyomszem2018április15.20:30ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Elèg szar lehet úgy meccselni,hogy a csapat 80%már más csapat mezére vágyik!
  ...

  Vagy Bencze Tamásnak kell "modernizálni" a kosárlabda filozófiáját ,vagy pedig a ZTE-nek kell új edző után nézni...

   
 • 2freddy572018április15.20:22ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Elèg szar lehet úgy meccselni,hogy a csapat 80%már más csapat mezére vágyik!
  ...

  A pécsiek is, vagy nem?!
  Talán ott ésszerűbben vezetik a klubot, és a játékosaik nem szerződtek el.
  Más: a végig a bírókat pocskondiázó egerszegi fazon ultra gáz.

   
 • 1Bolognai2018április15.20:17ÚjVálasz

  Elèg szar lehet úgy meccselni,hogy a csapat 80%már más csapat mezére vágyik!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!