A Szekszárd került közelebb a döntőhöz

Szekszárd - Későn kapcsolt a ZTE.
 
 
 
 
 

A Szekszárd került közelebb a döntőhöz

Szekszárd - Későn kapcsolt a ZTE.

A mérkőzés elején Mccall pontjaival kezdett a KSC, majd a 2. percben Koizar is beköszönt (4-2). Theodoreán hármasa után Gáspár Dávid időt kért. Jeffery egy közelivel kezdte meg a pontgyártást, majd Studer hintett egy újabb távolit. A 4. percben Jeffery hármasával zárkóztak a vendgek, de Studer újabb hármasával már tíz pont volt a Szekszárd előnye (17-7). Nem sikerült elkapni a ritmust a ZTE-nek, nem úgy a hazaiaknak, akik Bálint hármasával növelték előnyüket. A hazaiak lendülete nem tört meg a folytatásban sem és Mccall és Kis pontjaival már 17 ponttal vezettek (24-7). A 8. perc elején Parker törte meg a másik oldal gólcsndjét. A negyed végéig még egy duplát szerzett amerikai center, amit Szalay Virág is megtoldott egy közelivel. Hazai oldalon Gereben és Oblak szerzett egy-egy kosarat. A KSC magabiztosan vezetett (27-13)- írja tudósításában a ztenkk.hu.

Kapkodva kezdték a csapatok a második negyedet. Egy perc elteltével Pavel szerzett egy büntetőt (27-14). Hazai oldalon Bálint mindkettő büntetőjét bedobta, majd Oblak hármasával úgy tűnt leszakítja ellenfelét a kupagyőztes (32-14). A negyed felénél egyre jobban összeállt a ZTE védekezése. Jeffery igazi vezére volt a csapatnak. Előbb egy duplát, majd egy triplát is szerzett (34-19). A 17. perc elején Oblak közelijével, majd Mccall büntetőjével tartotta előnyét a KSC (37-19). A negyed hajrájában egyre pontosabban támadtak az egerszegi lányok. Pavel duplája után Jeffery és Szalay is szerzett egy –egy távolit (41-27). Hegedüs-Őri Györgyi öt büntetőt értékesített, plusz Parker szerzett egy duplát. A félidő utolsó támadásából Hegedüs-Őri szerzett egy távolit, ezzel négy pontra csökkentve a hátrányunkat a nagyszünetre (41-37).

Mccall büntetőire Jeffery válaszolt, majd újabb Mccall pont után Parker is betalált a szekszárdi gyűrűbe (45-41). Kapkodva játszott mindkét csapat. A 24. percben Gereben, majd kicsivel később Silva büntetőivel távolodott a KSC (49-41). Pavel duplája után a negyed felénél Gereben újra csak büntetőből tudott eredményes lenni. Védekezésben remekelt a ZTE, de a támadás befejezései nem sikerültek. A 26. perc elején Pavel egy büntetőjével zárkóztak, majd az üresen maradt Studer Ági szerzett egy könnyű ziccert. A 28. percben Szalay Virág dobott egy duplát, majd faultolt, de Kis Virág nem tudta bedobni a büntetőit. Hosszan támadhatott a Szekszárd és Studer egy hármassal 10 pontra növelte a különbséget (56-46). A 29. perc elején Jeffery kiszorított helyzetben szerzett egy duplát majd Koizar büntetőivel 6 pontra zárkóztunk (56-50). A negyed utolsó kosarát Mansare szerezte (58-50).

Bálint Réka duplájával kezdődött a záró negyed, majd Mansare értékesített egy büntetőt Parker szabálytalansága után (61-50). Koizar a támadóidő végén egy palánkos hármassal válaszolt, majd labdaszerzés után a büntetővonalra állhatott, de csak egyik dobása ment be (61-54). Sok szabálytalanságot vettek észre a játékvezetők, így sokat állt a játék. A vendégek letámadással próbálták megzavarni a hazaiakat. A 32. percben Gorjanácz faultja után Oblak büntetőzhetett, majd Parker szerzett egy közelit. Tapadt a ZTE a hazaiakra, de Studer hármasa jókor jött a Szekszárdnak (69-59). A negyed felénél Koizar ismét csak egy büntetőt értékesített, majd Jeffery faultja után időt kért Gáspár (69-60). A rövid taktikai szünet után Gereben csak egyik büntetőjét dobta be, majd egy kihagyott dobás után Parker is kipontozódott. A 35. percben Gereben újabb büntetőivel távolodtak a hazaiak (72-60). A 37. perc elején Pavel szerzett betörésből kosarat, amire Mccall egy közép távolival felelt (74-62). A Studer büntetője és Bálint közelijére Szalay Virág még egy büntetővel felet, kialakítva a végeredményt (77-65).

 
 

 

 
  • 1csocsa2018április14.23:43ÚjVálasz

    Kellemes színfoltja ez a Zete a női mezőnynek.Lenne még egy xtra játékos (+Gorjanácz alibi)..... Frau Gáspár pedig megköszönhetné ,ha egy néző fel szeretné sgíteni, nem pedig elküldené a p....ba! ÷( Szép volt csajok, HAJRÁ KSC!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!