A meccset és Govenst is elveszítette a Falco Fehérváron

Székesfehérvár - Centerük nélkül is egál meccset játszottak a vasiak a bajnok otthonában.
 
 
 
 
 

A meccset és Govenst is elveszítette a Falco Fehérváron

Székesfehérvár - Centerük nélkül is egál meccset játszottak a vasiak a bajnok otthonában.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Mohammed maradt ki az Alba hat légiósa közül, Taylor pedig nem volt még itt a Falcóban, ugyanis hazautazott Amerikába. Váradira 22 másodperc után sportszerűtlent fújtak, Hill két büntetőjére érkezett Simpson triplája, 5-0-val indult a meccs. Villámgyorsan fordított a Falco, méghozzá egy 7-0-s válasszal. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, a hetedik percben, Kovács ziccere után, 15-13-nál időt kért a Falco. Filipovity büntetői után Norfleet hármasa lejött, az első negyed után 23-20 volt az állás.

Govens csak egy büntetőt értékesített, de Pustahvar közelijével újra egál lett. Büntetőkkel és több dudaszós kosárral visszavette az előnyt a bajnok. A második negyed derekán, 31-27-nél ismét időt kért Szekulovics. Mindkét oldalon sokat hibáztak a játékosok, Dzunics 35-29-nél és 37-31-nél is felmutatta a T-betűt. Maradt ennyi is az állás a félidőig, Tóth Norbert ugyanis minkét büntetőjét elrontotta.

Alig két perc alatt 8-0-val kezdett az Alba, máris tizennégy volt közte, időt kért a Falco. A meccs pedig még nem dőlt el, Govens vezérletével ugyanis 13-3-mal feleltek a vendégek, úgyhogy 48-44-nél Dzunicsnak kellett rendet tennie. Hill a 27. percben összeszedte 4. hibáját, miközben 52-50-nél már az egyenlítésért támadott a Falco, Govens azonban sportszerűtlen hibát követett el. Kovács csak egy büntetőt értékesített, Borisov közelije után már csak eggyel mentek a hazaiak. A záró felvonás előtt 55-52 volt az állás.

Filipovity kosarával folytatódott a meccs, majd Horton zsákolt nagyot. Perl büntetőből szerezte meg a szombathelyiek első pontját, majd Borisov távolijával, illetve Tóth palánk alóli kosarával visszahozta háromra a vendégeket (59-58). Négy perccel a vége előtt Horton ment bele Tóthba, ezzel neki is megvolt a negyedik faultja. Govens középtávolijával hosszú idő után újra a Falco vezetett. Pointer azonnal felelt a kontrából, négy és fél perc volt hátra. Hill ütött oda Váradinak, ezzel kipontozódott, a Falco „csékája” viszont csak a második büntetőjét dobta be (63-64). Nem úgy Simpson a másik oldalon, akinek a keze nem remegett meg. 67-66-nál labdát szerzett Váradi, az akció végén Govens triplát hintett, 67-69-nél időt kért az Alba, egy perc volt hátra. Govens megkapta második sportszerűtlen faultját, amiért kiállították. Simpson bedobta mindkét büntetőjét (69-69). Tóth Norbertre is sportszerűtlent fújtak, Simpson pedig technikait kapott. Az amerikai biztos kézzel értékesítette a szabaddobásokat, Borisov is, de neki csak egy járt (71-70). 44 másodperc volt hátra. A Falco eladta, időt kért az Alba, 24.6 másodperccel a vége előtt. Borisov faultolt, Pointer viszont mindkettőt kihagyta. A győzelemért támadhatott a Falco, Perl középtávolija azonban lejött, így az izgalmas meccset a Fehérvár nyerte, egy ponttal.

Bár Govenst a mérkőzésen kiállították, az új szabály szerint a két sportszerűtlen faultért nem jár automatikus eltiltás, így Körmenden pályára léphet az amerikai-magyar hátvéd.

 
 

 

 
 • 80szombathely192018április17.08:40ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Direkt, csak miattatok vagyunk ilyenek. Hogy miért? Hát, csak...

  Azért nyugodtan keresd vissza a vereséggel zárult meccseinken, amiből akadt szép számmal sajnos...
  ...

  :)

   
 • 79Barracuda192018április17.00:53ÚjVálasz
  Idézet: r_
  Direkt vagytok ilyen sötétek?
  Abszolút korrekten válaszol nektek a csávó, erre a másik oldalról folyamatosan jön a tartalom nélküli fröcsögés. "Bla-bla-bla" novellában kiadott változatai.
  ...

  Direkt, csak miattatok vagyunk ilyenek. Hogy miért? Hát, csak...

  Azért nyugodtan keresd vissza a vereséggel zárult meccseinken, amiből akadt szép számmal sajnos, hogy hányszor vettük elő a bírókat. Most megnyertünk egy rangadót és mégis a bírók kerültek középpontba, holott beszélhetnénk arról is, hogy mi játszottuk szebben ezt a játékot, amihez ti csak asszisztáltatok. Az a gyanúm, hogy ha a srácok felfújják a pofájukat és elkapják a Szolnokot a Ligetben, akkor retteghettek ti is, mert az Arena sem várja meg a play offot vendég győzelem nélkül!

  HAJRÁ ALBA!!!

   
 • 78KosárFan72018április16.14:25ÚjVálasz
  Idézet: r_
  Direkt vagytok ilyen sötétek?
  Abszolút korrekten válaszol nektek a csávó, erre a másik oldalról folyamatosan jön a tartalom nélküli fröcsögés. "Bla-bla-bla" novellában kiadott változatai.
  ...

  Bane, Lori és Keller is reklamálnak. Ez így igaz.
  De kérlek következő meccseteken csak azt figyeld majd mikor áll a játék, hogy Govens és Beni mit csinál. Minden egyes játék megszakításnál magyaráznak. És ebben tényleg semmi túlzás nincs. Tényleg csak ennyi, hogy figyeld a következő meccsen ezt (én is fogom a saját meccsunkon) és ezután visszatérünk rá.

   
 • 77r_2018április16.11:32ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Látom nem érted, de ezen nem is csodálkozom a Falcos hozzászólások fényében. Ha te össze tudsz kaparni 5 olyan szitut, amikor a bírók a javunkra tévedtek, akkor mi kb.
  ...

  Direkt vagytok ilyen sötétek?
  Abszolút korrekten válaszol nektek a csávó, erre a másik oldalról folyamatosan jön a tartalom nélküli fröcsögés. "Bla-bla-bla" novellában kiadott változatai.
  Bírózásban meg max egy bolond fogja felvenni veletek a versenyt.

   
 • 76Barracuda192018április16.11:02ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Elfogult vagy. A Dzunics terrorrol megfeledkeztel vedobeszedet irni.
  Leirom megegyszer mert latom elkerulte a figyelmedet es savariazol meg naffalkozol.
  Szoval....
  ...

  Látom nem érted, de ezen nem is csodálkozom a Falcos hozzászólások fényében. Ha te össze tudsz kaparni 5 olyan szitut, amikor a bírók a javunkra tévedtek, akkor mi kb. 50-et, ami tévesen ellenünk történt. Így nem kicsit hozott ki a sodromból a 4-es hsz.

   
 • 75szombathely192018április15.22:16ÚjVálasz
  Idézet: Delirium
  Persze, hát hogy merhet valaki a naffalco ellen írni :) nyilván én vagyok a hülye, de a mostani meccsen Lóránt egyszer reklamált, és Ákos is egyszer (hozzáteszem teljesen jogosan...
  ...

  Elfogult vagy. A Dzunics terrorrol megfeledkeztel vedobeszedet irni.
  Leirom megegyszer mert latom elkerulte a figyelmedet es savariazol meg naffalkozol.
  Szoval....
  Az osszes csapatban vannak olyan emberek akik vegig reklamaljak a meccset. Van ahol az edzo is beszall (pl nalatok). Nincs ebben semmi rossz tudni kell kezelni.
  A meccsrol meg kiragadtal altalad vitatott itelereket amik velemenyed szerint bennetek.sulytottak. Ha most leirnek en is 5 ilyet elobbre lennenk? Hagyjuk mar, nyertetek mi itt tobben gratulaltunk csak ezt a birok minket tolnak dumat ne eroltessetek mar konyorgom.

   
 • 74Delirium2018április15.17:34ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Mindig mosolyogva olvasom amikor egy fehervari nevsorolvasast tart az ellen jatekosairol ki hogy reklamal ki kit terorizal.
  ...

  Persze, hát hogy merhet valaki a naffalco ellen írni :) nyilván én vagyok a hülye, de a mostani meccsen Lóránt egyszer reklamált, és Ákos is egyszer (hozzáteszem teljesen jogosan, a sportszerűtlen jogos volt, de lépéshiba után nincs kosár akkor sem..). De persze ehhez képest tényleg eltörpül Váradi Beni nettó 35 perces sipákolása, vagy hogy Govens minden egyes off the ball szituban kommunikál a sporikkal 1-2-3 perccel korábbi szitukkal kapcsolatban.

  Ha egy fehérvári mondja ültessük le, ha egy szolnoki, körmendi vagy egerszegi, akkor szintén. Mert a szent Savariában biztos, hogy mindenki legalább egy fokkal jobb, mint az aktuálisan panaszkodó ellenfélnél..

  Nekem alapvetően egészen addig nem is volt most bajom a Falcoval, amíg Govens következmények nélkül megúszott könyoköse után egy teljesen egyértelmű mezrángatásért (20 másodperccel előtte ugyan ez történt, ott nem fújtak semmit) kapott második sportszerűtlent úgy reklamáltak, mintha valami elképesztő csalás, vagy igazságtalanság történt volna. Na szerintem ez annyira undorítóra sikerült, hogy megnéztem az egész meccset. Ennek fényében teljesen találó és helytálló Barracuda hsz-e. És innentől csak attól jogos a reakció, aki látta Hortob támadóját, Kacsa techinkaiját, Hill 4-5. faultját és az előtte-utána történő Falco védekezést. :)

   
 • 73Barracuda192018április15.16:30ÚjVálasz
  Idézet: Falco1980
  Mikor veszítettük el a hazai pályás veretlenséget?Vagy talán Fehérváron vagyunk otthon?Mióta???
  ...

  Olvass tovább: 19. hsz.

   
 • 72Falco19802018április15.14:50ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Értem én, hogy fájdalmas elveszíteni a hazai pályás veretlenséget. Most ez is megtörtént, ráadásul gyenge játékkal tudtuk legyőzni a Falcot. Ezért jár a gratuláció a csapatnak.

  HAJRÁ ALBA!!!
  ...

  Mikor veszítettük el a hazai pályás veretlenséget?Vagy talán Fehérváron vagyunk otthon?Mióta???

   
 • 71Falco19802018április15.14:33ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Viszont ha már "belenyúltunk" ebbe a Taylor gyerekbe, már csak a rotáció miatt sem lenne kifizetődő elküldeni.
  ...

  Azért Taylor nem egy kategória Zsiigával.Hagyd már.Zsiga szimpi volt de csak ugatja Taylort.Te nem látsz?

   
 • 70Tobey2018április15.12:45ÚjVálasz

  "Bár Govenst a mérkőzésen kiállították, az új szabály szerint a két sportszerűtlen faultért nem jár automatikus eltiltás, így Körmenden pályára léphet az amerikai-magyar hátvéd. "

  húúúh akkor a szerkesztőség is megnyugodott! :D

  ha már egy ilyen hírt dőlt betűkkel hoznak le :))))))

   
 • 69Tobey2018április15.12:42ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Ajjaj, melózni szombat éjjel.....
  Ilyenkor nem azok az agyoniskolázottak szoktak munkába indulni.
  ...

  ez az a hozzászólás, ami a legalja......és hogy ezt te hoztad össze....meg sem lep.

  Gyomorforgató.

  Egy meccsről beszéltek, és ilyennel jössz? semmi közöd hozzá, hogy ki/mit/hol/merre dolgozik.
  legalább DOLGOZIK!

  belőled egy picsogó műkörmös plázacicát nézek ki, aki még egy taxit se tud hívni egyedül, arra is felvesz valakit.

  Ha még férfi vagy......(ilyen névvel nagyot röhögnék), akkor meg még szánalmasabb vagy.

  Szégyelld magad!

   
 • 68szombathely192018április15.12:25ÚjVálasz
  Idézet: Delirium
  Ha csak egy ember megtehetné azt az állandó répázást lökdösést minden felsőházi csapatban, amit nálatok Tóth, Borisov és Pushtavar egész meccseken csinál, akkor nem jönnétek ki az ötvenböl.
  ...

  Mindig mosolyogva olvasom amikor egy fehervari nevsorolvasast tart az ellen jatekosairol ki hogy reklamal ki kit terorizal.
  Igazabol egy csapat szurkolojanak se kellene errol velemenyt formalnia mert ez mindenkinel megtalalhato de ha mar egy fehervari szoba hozta azert ultessuk vissza a padra par eszrevetellel.
  Nalatok Keller-Lorant paros vegig dumalja a meccset. Lorant sokszor alattomos is. Keller ilyen teren sokat valtozott az elonyere.
  Dzunics sokszor a harompontos vonalon ugral uvoltve a birokkal, tegnap Varadit majdnem leutotte ahogy csapkodott a levegoben. Aztan az egyik biro mutatta neki nezd csak a sajat jatekosod ott ismeri el a faultot akkor egy kicsit lehiggadt. Az, hogy a zsuriasztalnal toporzekol egyfolytaban mar emlitesre se valo annyira termeszetes.
  Szoval elobb mindenki takaritson a sajat haza elott es utana johet az eszosztas.

   
 • 67Delirium2018április15.10:09ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Most fáj igazán Zsiga elküldése.
  Hoztunk egy félbolondot helyette, ráadásul úgy, hogy Zsigának még a versenyhelyzetet sem biztosítottuk egy év szolgálat után.
  ...

  Ha csak egy ember megtehetné azt az állandó répázást lökdösést minden felsőházi csapatban, amit nálatok Tóth, Borisov és Pushtavar egész meccseken csinál, akkor nem jönnétek ki az ötvenböl. De örüljetek csak a picsogó hátvédeiteknek, meg tapsikoljatok a híres szombathelyi utánpótlás felnőttcsapat ajtaján kopogtató növendékeinek! :)

  Szegény Beninek nagyon kevés figyelem jutott otthon a hatalmas Váradi-családban. Elképesztő, ahogy végigpofázza a meccset teljesen büntetlenül, nálunk meg pl. Kacsa kapott technikait színészkedésért amikor Tóth teljesen egyértelműen kilökte a pályáról. Egyébként kíváncsi lennék pár elfogulatlan szakértői véleményre pl. Papp Péter teljesítményéről. Na, ha ő nem nektek fújt ma szerinted, akkor valami mást sikerült megtekintened tegnap este :)

   
 • 66purple2018április15.06:25ÚjVálasz

  Grat az Albának, nekünk jól jött ez a győzelem, ilyen szar játékkal is sikerült legyőzni a pofázó bajnokot, mindenki kedvenc Filkóját!

   
 • 65purple2018április15.06:23ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Ne erőlködj már, tisztában vagyok vele, hogy dolgoznak emberek egyetemi végzettséggel éjszaka is.
  Viszont Barracuda írásai alapján nem ezek közé tartozik.
  ...

  A te kommentjeid alapján te nem, hogy sorban álltál, még a sort sem találtad meg. Így áthidaló megoldásként a jut is, marad is elv érvényesült. Nagyon gyenge vagy, a hat elemiddel játszod itt a nagyfiút. Te nappal sem dolgozol, a közmunkán csak reggel van névsorolvasás, utána tipli.

   
 • 64westsucks2018április15.04:47ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Az Albánál 71 dobott pontból 11-et szerzett csak magyar játékos. Szégyen!
  ...

  Ezt szerintem hagyjuk....

   
 • 63guczi2018április15.00:07ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Az Albánál 71 dobott pontból 11-et szerzett csak magyar játékos. Szégyen!
  ...

  Filipovity MAGYAR! Magyarországon született, nevelkedett, tanult, játszott stb. Vagy magyarnak az számít, aki Árpádig vissza tudja vezetni a családfáját?

   
 • 6219730624PETER2018április14.23:24ÚjVálasz

  Ezüst lesz ez megint nunika! Csak most OLAJ söpréssel!!!

   
 • 61Barracuda192018április14.23:23ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Ennyit tudsz mindössze kipréselni magadból?
  Nagyon gyenge.
  Erre mondják, hogy szellemi toprongy.


  ...

  Èn kèrek elnèzèst! Beugrott az a mondás mi szerint az emberi èsz van elosztva a legjobban a világon- senki sem panaszkodik, hogy neki túl kevès jutott.

  Kicsit lehiggadva azt gondolom, hogy dacára a több gyenge egyèni teljesìtmènynek (a bìròkkal az èlen!), sima lett volna egy kicsit határozottabb lepattanòzással ès jobb távoli dobòszázalèkkal.

  HAJRÁ ALBA!!!

   
 • 60roli882018április14.23:09ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Most fáj igazán Zsiga elküldése.
  Hoztunk egy félbolondot helyette, ráadásul úgy, hogy Zsigának még a versenyhelyzetet sem biztosítottuk egy év szolgálat után.
  ...

  Ki hát.. :D Ha az a volna nem lenne, még a GSW-t is kimosnátok. Még még még még még, ennyi nem elég. :)
  Te még sosem estél le arról a bizonyos magas lóról? Ami késik, nem múlik, ne feledd.

   
 • 59noni19902018április14.22:48ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Egyszer elèg volt ès így is hatványozottan több van, mint neked. Különben is, mièrt nem alszol mèg? Ha nem alszod ki magad rendesen, akkor karikás lesz holnap a szemed,ami árt a szèpsègednek.
  ...

  Ennyit tudsz mindössze kipréselni magadból?
  Nagyon gyenge.
  Erre mondják, hogy szellemi toprongy.

   
 • 58noni19902018április14.22:44ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Most fáj igazán Zsiga elküldése.
  Hoztunk egy félbolondot helyette, ráadásul úgy, hogy Zsigának még a versenyhelyzetet sem biztosítottuk egy év szolgálat után.
  ...

  Viszont ha már "belenyúltunk" ebbe a Taylor gyerekbe, már csak a rotáció miatt sem lenne kifizetődő elküldeni.
  Pár percre jó lesz Norbi helyett, támadásba nem rossz, védekezésbe meg üsse be a faultokat úgy, hogy az ellenfél centere ne dobjon ziccert, ha öt percet van emiatt a pályán akkor annyit.
  Valami hasznát vegyük már akkor, de itt látszik az, hogy év közbe már felesleges a cserebere, ilyen emberek vannak csak szabadon...

   
 • 57Barracuda192018április14.22:44ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Ne erőlködj már, tisztában vagyok vele, hogy dolgoznak emberek egyetemi végzettséggel éjszaka is.
  Viszont Barracuda írásai alapján nem ezek közé tartozik.
  ...

  Egyszer elèg volt ès így is hatványozottan több van, mint neked. Különben is, mièrt nem alszol mèg? Ha nem alszod ki magad rendesen, akkor karikás lesz holnap a szemed,ami árt a szèpsègednek. Legalább szèp legyèl, ha okos már sose leszel.

   
 • 56noni19902018április14.22:13ÚjVálasz

  Most fáj igazán Zsiga elküldése.
  Hoztunk egy félbolondot helyette, ráadásul úgy, hogy Zsigának még a versenyhelyzetet sem biztosítottuk egy év szolgálat után.
  Viszont Norbival működik a védekezés, ha lenne csak egy hasonló cseréje már jók lennénk.
  Ezt az Albát még pályahátrányból is simán kimosnánk...

   
 • 55roli882018április14.22:10ÚjVálasz
  Idézet: roli88
  Te is bizonyítottad párszor. De vegyük csak a mostanit. Munkakör alapján beskatulyázni embereket?
  ...

  Vagy a másik: előre leírni, hogy 28cal, vagy 20szal nyertek.. Mint tavaly a döntő 2. Meccsén? Az egyik legveszélyesebb dolog lenézni az ellenfelet, mert könnyen visszanyalhat a fagyi, ha olyan okos vagy, tudhatnád. :)

   
 • 54roli882018április14.22:06ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Ne erőlködj már, tisztában vagyok vele, hogy dolgoznak emberek egyetemi végzettséggel éjszaka is.
  Viszont Barracuda írásai alapján nem ezek közé tartozik.
  ...

  Te is bizonyítottad párszor. De vegyük csak a mostanit. Munkakör alapján beskatulyázni embereket? Nem 1 olyan embert ismerek, akinek nincs diplomája, de sokkal több a gógyija, mint sok diplomázott egyénnek..

   
 • 53roli882018április14.21:58ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Az Albánál 71 dobott pontból 11-et szerzett csak magyar játékos. Szégyen!
  ...

  Menj el matek korreppre, számold újra. :) Ellenben a Szolnokban igazi magyar fölény volt, 88/30 :) példa értékű ;)

   
 • 52noni19902018április14.21:57ÚjVálasz
  Idézet: freebulletz
  Hát te nem érted, úgyhogy nem csodálom hogy ennyien szerelmesek beléd. Te most lenézted azokat akik éjjel dolgoznak, mint pl. a mentők is.
  ...

  Ne erőlködj már, tisztában vagyok vele, hogy dolgoznak emberek egyetemi végzettséggel éjszaka is.
  Viszont Barracuda írásai alapján nem ezek közé tartozik.
  Már korábban is bizonyította itt, hogy nem állt kétszer sorba mikor az észt osztogatták!

   
 • 51szombathely192018április14.21:44ÚjVálasz

  Grat Fehervarra!

  Nem a birokon ment el. Par statisztikus szamolja ossze nekem a masodik felidoben hanyszor kertunk idot.
  Az utolso tamadasnal meg valaki magyarazza el mit szeretett volna Zozo.
  Amugy a kuzdes rendben volt minden meccsen igy kellene. Taylor meg ha igazak a hirek talan jobb is lenne ha otthon maradna.

   
 • 50freebulletz2018április14.21:42ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  A mentősök 6-ra járnak mert 12 óráznak...ha hülye vagy inkább maradj csendben.
  ...

  Hát te nem érted, úgyhogy nem csodálom hogy ennyien szerelmesek beléd. Te most lenézted azokat akik éjjel dolgoznak, mint pl. a mentők is. Képzeld, nekem is olyan munkám van, hogy 12 órázok, van hogy éjjel. És nem szalag mellett gyárban, egyetemmel. Kellemetlen lehet ennyire sötétségben élni. Na tipli.

   
 • 49uther2018április14.21:32ÚjVálasz

  Na még milyen bírózás lett volna, ha véletlenül behúzza a Falco 1 ponttal a meccset. Fehérváron már győztes meccs után is csalást kiáltanak. :))
  Ezért is kár, hogy nem jött össze.

   
 • 48roli882018április14.21:26ÚjVálasz
  Idézet: roli88
  Itt látszik az intelligencia.
  ...

  *Lóri

   
 • 47roli882018április14.21:24ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Ajjaj, melózni szombat éjjel.....
  Ilyenkor nem azok az agyoniskolázottak szoktak munkába indulni.
  ...

  Itt látszik az intelligencia. És még azt mondják, hogy az ország keleti felén vannak sötét emberek, hát, ott a nyugati végén is előfordul, de állítom, hogy több értelmes szolnoki van itt, mint szombathelyi. Amúgy te miben reménykedsz a továbbiakban, hogy az 1 db centeretek+egy halvány gyenge Tóth Norbi elég lesz a bajnoki címre? Móri és Ákos még egyszer nem lesz ilyen gyenge. Jó csapat a Falco de összességében így is magunknak adok több esélyt a döntőre, a potenciál miatt.

   
 • 46noni19902018április14.21:22ÚjVálasz
  Idézet: freebulletz
  Remélem a mentőknek is ezt mondod, miután kimennek hozzád ha valami bajod van te sutyerák.
  ...

  A mentősök 6-ra járnak mert 12 óráznak...ha hülye vagy inkább maradj csendben.

   
 • 45arpadarpad2018április14.21:17ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Árpina!
  Akkor mi a rákért reklamáltál a Körmend elleni meccsen után?
  Nem tök mindegy volt, hogy 1-el vagy 20-al égtetek?
  ...

  Na ennek fuss neku még1x nunika.

   
 • 44noni19902018április14.21:14ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Nyugodjál meg veled seggrészegen is IQ párbajoznék, bár elég szemét dolog lenne a részemről az esélytelent tönkreverni! Na, sírd szépen álomba magad!
  ...

  Jaja, percről percre ezt bizonyítod :-DDDD
  Azt se tudod, hogy a csapatod hol játszik!

   
 • 43mrcseh2018április14.21:10ÚjVálasz

  Megint a játékvezetői hármas volt a leggyengébb a pályán... Borzasztó gyors nekik már ez a szint. Rendre faultnak fújják a blokkokat és az apróbb lökéseket, viszont az aljas, szándékos húzásokat csak hosszas videózás után tudják megítélni. Érthetetlen....
  Amellett, hogy már az elejétől elveszítik a fonalat és csak kompenzációs ítéleteket tudnak hozni, elrontják meghatározó játékosok meccsét borzasztó buta fújásokkal, pl: Hill illetve Perl gyorsan összeszedett hibái.

  A játékra térve azért azok a Falco "szakértők" akik ebből a meccsből azt szűrték le, hogy az alba 1 ponttal jobb egy tartalékos csapat ellen annak problémái vannak fejben. Báne minden középszakaszt alapozással kezd, nem csoda a nagy rotáció és a fáradt játékos lábak.
  Rájátszásban a 2.félidőket mindig húzza az Alba még katasztrofális dobóteljesítmény mellett is. Majd akkor kijön mit tud a Falco a folytonos 30 perces játékosaival.

   
 • 42freebulletz2018április14.21:03ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Ajjaj, melózni szombat éjjel.....
  Ilyenkor nem azok az agyoniskolázottak szoktak munkába indulni.
  ...

  Remélem a mentőknek is ezt mondod, miután kimennek hozzád ha valami bajod van te sutyerák.

   
 • 41Barracuda192018április14.21:03ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Ajjaj, melózni szombat éjjel.....
  Ilyenkor nem azok az agyoniskolázottak szoktak munkába indulni.
  ...

  Nyugodjál meg veled seggrészegen is IQ párbajoznék, bár elég szemét dolog lenne a részemről az esélytelent tönkreverni! Na, sírd szépen álomba magad!

   
 • 40udii2018április14.21:03ÚjVálasz

  De hozzá tenném hogy még így is meglett volna az esélyünk, de Zozo elszúrta a végén.

   
 • 39freebulletz2018április14.21:02ÚjVálasz

  Majdnem elcsalta a 3 hülye, lejtőnek felfelé kellett játszanunk. Govens rettentő szimpatikusan fogadta a kizárást.

   
 • 38udii2018április14.21:01ÚjVálasz

  A szürkék az utolsó 2 percbe tálcán kínálták a győzelmet az albának.. Hihetetlen. Valahogy ki kellett szolgálni az asszonykórust. :D Ha itt van Taylor ez egy 5-10 pontos vendég győzelem. Sajnálatos hogy a végén így belenyúltak a meccsbe.

   
 • 37noni19902018április14.20:59ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Mindjárt indulok melózni, ezért egy kortyot sem ittam. De képzeld el, hogy ha ilyen vagyok józanul, akkor mit kapnátok ha pár sör is lement volna.
  ...

  Ajjaj, melózni szombat éjjel.....
  Ilyenkor nem azok az agyoniskolázottak szoktak munkába indulni.

   
 • 36suns2018április14.20:56ÚjVálasz
  Idézet: szebe
  Govens az alapszakaszmeccs után megint elköveti ugyanazt a mezhúzós sportszerűtlent, és még ő hisztizik.

  Nem tudom azon mit kellett videózni, totál egyértelmű volt.
  ...

  Az volt. Mondjuk volt két olyan meccs is, ahol a Lóránt volt tapló a Zsigeranoviccsal. Ő mégis megúszta mindegyiket, pedig tévés meccs volt, sok visszajátszással.
  Egyébként nem a bírókon ment el, ezt már többen is elmondtuk, sőt többen is gratuláltunk az Albának. Kár ebből ennyit kihozni.

   
 • 35szakerto2018április14.20:56ÚjVálasz

  Az Albánál 71 dobott pontból 11-et szerzett csak magyar játékos. Szégyen!

   
 • 34suns2018április14.20:53ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Sőőőt!
  Ha már a bemutatásnál kiállítanak minden Falco játékost Szombathelyen, akkor jó esélye van a Fehérvárnak a győzelemre.
  Feküdj le mert sokat ittál szerintem.
  ...

  Szerintem meg tök józan. Képzeld, ha inna :-)

   
 • 33Barracuda192018április14.20:53ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Sőőőt!
  Ha már a bemutatásnál kiállítanak minden Falco játékost Szombathelyen, akkor jó esélye van a Fehérvárnak a győzelemre.
  Feküdj le mert sokat ittál szerintem.
  ...

  Mindjárt indulok melózni, ezért egy kortyot sem ittam. De képzeld el, hogy ha ilyen vagyok józanul, akkor mit kapnátok ha pár sör is lement volna. De egyébként nem is ti, hanem a rigók érdemelnének egy tisztességes leosztást. Erről jut eszembe, hogy a rigók és a cinegék nem rokonok? :-)

   
 • 32szebe2018április14.20:53ÚjVálasz

  Govens az alapszakaszmeccs után megint elköveti ugyanazt a mezhúzós sportszerűtlent, és még ő hisztizik.

  Nem tudom azon mit kellett videózni, totál egyértelmű volt.

   
 • 31noni19902018április14.20:52ÚjVálasz
  Idézet: arpadarpad
  Nonika azt ne felejtsd, hogy itt a győzelmet számolják. Az, hogy egy vagy 20 csak egyenlő győzelemnél számít.
  ...

  Árpina!
  Akkor mi a rákért reklamáltál a Körmend elleni meccsen után?
  Nem tök mindegy volt, hogy 1-el vagy 20-al égtetek?

   
 • 30suns2018április14.20:52ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Baszki, neked vissza kellene ülni az iskolapadba vagy valami külön magyartanárhoz eljárni szövegértés korrepetálásra!
  ...

  Jaj, milyen frappáns válasz! Ámulok-bámulok Rajtad ;-)

   
 • 29noni19902018április14.20:49ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Ha a szombathelyi meccsen kapunk egy korrekt játékvezetést, akik a felesleges reklamálásokat annak és rendje és módja szerint díjazzák, akkor vagy 50 büntetőt fogunk dobni...
  ...

  Sőőőt!
  Ha már a bemutatásnál kiállítanak minden Falco játékost Szombathelyen, akkor jó esélye van a Fehérvárnak a győzelemre.
  Feküdj le mert sokat ittál szerintem.

   
 • 28Barracuda192018április14.20:46ÚjVálasz
  Idézet: suns
  Nem-nem, ezt írtad: Értem én, hogy fájdalmas elveszíteni a hazai pályás veretlenséget.
  Szerintem két eset lehetséges:
  1. Olyan nagy Alba szurkoló vagy, nem mész ki egy hazai rangadóra
  2.
  ...

  Baszki, neked vissza kellene ülni az iskolapadba vagy valami külön magyartanárhoz eljárni szövegértés korrepetálásra!

   
 • 27boston_celtics2018április14.20:45ÚjVálasz
  Idézet: falco2008
  Nem nagyon szoktak meccs legvégén fújni
  ...

  Azért az egyértelmű faultot nem nagyon lehet elsunnyogni. Összességében minden más megoldás jobb lett volna ennél.

   
 • 26Barracuda192018április14.20:44ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Te miben reménykedsz amúgy a továbbiakra nézve?
  Egy center nélküli és sérült mezőnyembert bevető Falco ellen 1 pontos hazai győzelem mire ad Neked ekkora önbizalmat?
  ...

  Ha a szombathelyi meccsen kapunk egy korrekt játékvezetést, akik a felesleges reklamálásokat annak és rendje és módja szerint díjazzák, akkor vagy 50 büntetőt fogunk dobni, nálatok pedig csak az eddig még epizódszerephez sem jutó játékosok maradnak a pályán Perl mellett!

   
 • 25suns2018április14.20:43ÚjVálasz
  Idézet: arpadarpad
  Nonika azt ne felejtsd, hogy itt a győzelmet számolják. Az, hogy egy vagy 20 csak egyenlő győzelemnél számít.
  ...

  Ami bőven előfordulhat a végén.

   
 • 24arpadarpad2018április14.20:42ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Te miben reménykedsz amúgy a továbbiakra nézve?
  Egy center nélküli és sérült mezőnyembert bevető Falco ellen 1 pontos hazai győzelem mire ad Neked ekkora önbizalmat?
  ...

  Nonika azt ne felejtsd, hogy itt a győzelmet számolják. Az, hogy egy vagy 20 csak egyenlő győzelemnél számít.

   
 • 23arpadarpad2018április14.20:39ÚjVálasz

  A Falcot azért tartottam jónak, mert sok jó játékosa van. Erre ma is 6 játèkos játszott 32 perc felett! Govens szerintem ismét nem lett lecserélve. Az Albában egy ember játszott 30 felett, vagy pld az Olajban senki sem volt fenn 25 fölött.

   
 • 22noni19902018április14.20:38ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Akkor gyengébbek kedvéért: a 3 rigó hazai pályát teremtett a Falconak. Nem mellesleg nincs a mezőnyben még egy csapat, amelyik ennyit pofázhat büntetlenül.
  ...

  Te miben reménykedsz amúgy a továbbiakra nézve?
  Egy center nélküli és sérült mezőnyembert bevető Falco ellen 1 pontos hazai győzelem mire ad Neked ekkora önbizalmat?
  Hogy Szombathelyen nem 28-al csak 20-al kaptok ki?

   
 • 21bbence2018április14.20:36ÚjVálasz
  Idézet: roli88
  Hagyjad a hülyeséget. Azért mert befújták a jogosat? Tudom, nem szoktatok hozzá. :)
  ...

  Ha minden jogosat befújtak volna , akkor dobtunk volna még 4 büntetőt az utolsó másfél percben. :) Ezek nem a jót fújták be, hanem össze-vissza fütyörésztek. Na, ezen már nem lehet változtatni, grat az Albának.
  Hajrá Falco!

   
 • 20suns2018április14.20:36ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Akkor gyengébbek kedvéért: a 3 rigó hazai pályát teremtett a Falconak. Nem mellesleg nincs a mezőnyben még egy csapat, amelyik ennyit pofázhat büntetlenül.
  ...

  Nem-nem, ezt írtad: Értem én, hogy fájdalmas elveszíteni a hazai pályás veretlenséget.
  Szerintem két eset lehetséges:
  1. Olyan nagy Alba szurkoló vagy, nem mész ki egy hazai rangadóra
  2. Kimész, de azt se tudod melyik városban vagy :-)

   
 • 19Barracuda192018április14.20:33ÚjVálasz
  Idézet: suns
  Szerintem ezt rakd újra össze...
  ...

  Akkor gyengébbek kedvéért: a 3 rigó hazai pályát teremtett a Falconak. Nem mellesleg nincs a mezőnyben még egy csapat, amelyik ennyit pofázhat büntetlenül.

   
 • 18kosar122018április14.20:25ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Értem én, hogy fájdalmas elveszíteni a hazai pályás veretlenséget. Most ez is megtörtént, ráadásul gyenge játékkal tudtuk legyőzni a Falcot. Ezért jár a gratuláció a csapatnak.

  HAJRÁ ALBA!!!
  ...

  Gyenge játèkkal,a kèt centeretek nulla volt,igaz kaptatok helyettük három játèkvezetőt.A Falcora nèzve pozitîv volt a mai meccs,ne legyetek annyira büszkèk az egy pontos győzelemre.Hajrá Falco!

   
 • 17lufi2018április14.20:24ÚjVálasz

  1. Nem egál lett,hanem győzött az Alba.
  2. Govens azt hitte neki mindent szabad---meztépés.reklamálás,könyökös,lökdösés,stb---,sokáig mi is azt hittük,de aztán a videózás sem menthette meg a meznyújtás után.
  3. Ilyen fújások,vagy nem fújások miatt nem lehet győzni Szombathelyen,amellett hogy nagyon jó csapat a Falko.
  4. Nem nagyon volt olyan fault,amit a szombathelyiek ne reklamáltak meg,állandóan ment a bírók puhítása,szerintem ez már a taktika része,mindig bekajálják a bírók.Sőt már az ellenfél játékosait is provokálják,amire a végén majdnem ráfizettünk,mikor tóth n mészárlása után eldurrant Simpson agya,és tekót kapott.
  5. Nagyon jó meccs volt,összességében bármi lehetett volna a vége.

   
 • 16suns2018április14.20:21ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Értem én, hogy fájdalmas elveszíteni a hazai pályás veretlenséget. Most ez is megtörtént, ráadásul gyenge játékkal tudtuk legyőzni a Falcot. Ezért jár a gratuláció a csapatnak.

  HAJRÁ ALBA!!!
  ...

  Szerintem ezt rakd újra össze...

   
 • 15uther2018április14.20:21ÚjVálasz
  Idézet: Barracuda19
  Értem én, hogy fájdalmas elveszíteni a hazai pályás veretlenséget. Most ez is megtörtént, ráadásul gyenge játékkal tudtuk legyőzni a Falcot. Ezért jár a gratuláció a csapatnak.

  HAJRÁ ALBA!!!
  ...

  Center nélküli Falcot 1 ponttal büntetőzve otthon. Jaja, jók voltatok. : D

  Nagyon érik az Olaj arany sajnos.

   
 • 14Barracuda192018április14.20:19ÚjVálasz
  Idézet: falco2008
  Na itt van a hazai fújás kéremszépen, nem nálunk
  ...

  Értem én, hogy fájdalmas elveszíteni a hazai pályás veretlenséget. Most ez is megtörtént, ráadásul gyenge játékkal tudtuk legyőzni a Falcot. Ezért jár a gratuláció a csapatnak.

  HAJRÁ ALBA!!!

   
 • 13hali792018április14.20:14ÚjVálasz

  Egyébként Grat az Albának a győzelemhez!
  Borzasztóan gyengén dobott mindkét csapat..mi még kicsit gyengébben..jól küzdöttünk viszont!!
  Ezért Grat a saját csapatomna kis!
  ..és mint az alapszakasz Fehérvári meccsén..saját magunkat vertük meg..az utolsó20mp-et így kijátszani..
  Érthetetlen!
  Hajrá Falco!Hajrá Szombathely!

   
 • 12ForzaFalco2018április14.20:14ÚjVálasz
  Idézet: ForzaFalco
  https://www.bb1.hu/tartalom/cikk/40052_januar_1_tol_valtozott_a_kiallitasokra_vonatkozo

  Ezek alapján miért is veszítettük el?
  ...

  Elvileg az a szabály eltűnt, hogy jár az egy meccs automatikusan

   
 • 11ForzaFalco2018április14.20:12ÚjVálasz

  https://www.bb1.hu/tartalom/cikk/40052_januar_1_tol_valtozott_a_kiallitasokra_vonatkozo

  Ezek alapján miért is veszítettük el?

   
 • 10falco20082018április14.20:09ÚjVálasz
  Idézet: boston_celtics
  Azért az is megér egy misét amit az utolsó 20mp-ben műveltünk! 71-70-nél megteszi az Alba azt a szívességet, hogy kihagyja mindkét büntetőt. Megvan a lepattanó, végig támadhatjuk a maradék időt.
  ...

  Nem nagyon szoktak meccs legvégén fújni

   
 • 9suns2018április14.20:08ÚjVálasz

  Egy alapember hiányában is játszottunk egy egylabdás meccset. Kimaxoltuk, most így alakult. Majd Szombathelyen - remélhetőleg teljes csapattal - behúzzuk. Gratuláció az Albának.

   
 • 8boston_celtics2018április14.20:07ÚjVálasz
  Idézet: falco2008
  Na itt van a hazai fújás kéremszépen, nem nálunk
  ...

  Azért az is megér egy misét amit az utolsó 20mp-ben műveltünk! 71-70-nél megteszi az Alba azt a szívességet, hogy kihagyja mindkét büntetőt. Megvan a lepattanó, végig támadhatjuk a maradék időt. Se egy betörés vagy valami, holott megvolt az Albának az 5 személyi, helyette Perl elhajigálja a hármast...

   
 • 7roli882018április14.20:04ÚjVálasz
  Idézet: falco2008
  Na itt van a hazai fújás kéremszépen, nem nálunk
  ...

  Hagyjad a hülyeséget. Azért mert befújták a jogosat? Tudom, nem szoktatok hozzá. :)

   
 • 6hali792018április14.20:02ÚjVálasz

  persze közbe Loránt meg a fenekével megtolta Govenst...Nézd csak vissza.

   
 • 5kymie2018április14.20:01ÚjVálasz
  Idézet: suns
  Ki hisztizett?
  ...

  Meg senki. :)

   
 • 4falco20082018április14.19:56ÚjVálasz

  Na itt van a hazai fújás kéremszépen, nem nálunk

   
 • 3suns2018április14.19:56ÚjVálasz
  Idézet: kymie
  Pedig felesleges a hiszti, a Govens-eset tiszta mezhuzas volt, ennyi. Toth Norbi meg egy pankrator.
  ...

  Ki hisztizett?

   
 • 2kymie2018április14.19:53ÚjVálasz

  Pedig felesleges a hiszti, a Govens-eset tiszta mezhuzas volt, ennyi. Toth Norbi meg egy pankrator.

   
 • 1istipisti123452018április14.19:52ÚjVálasz

  Az utolsó 1 percben történtek asszem generálnak majd vagy 100 hozzászólást.:)

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!