Egyre nagyobb bajban a Sopron

Sopron - A Jászberény nyerni tudott a hűség városában.
 
 
 
 
 

Egyre nagyobb bajban a Sopron

Sopron - A Jászberény nyerni tudott a hűség városában.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Jászberényt csapatát fogadta az alsóházban a Sopron, amely nagyon gyengén védekezett az első félidőben. Ezt jelzi hazai pályán húsz perc alatt kapott 52 pont, a hazaiak főleg a berényiek magasembereivel, Lucsiccsal és Seficcsel nem bírtak a palánk alatt. A nagyszünetben így négy ponttal vezettek a vendégek (48-52).

A harmadik negyed elején Henderson triplájával egyenlített a Sopron, ám a túloldalon Wallace is betalált távolról (55-58). A folytatásban megint meglógott a Jászberény, de Henderson kosaraival zárkózni tudott a Sopron (61-65). A zárófelvonás előtt végül három pont volt a csapatok közti különbség (67-70).

El-Amin közelijével indult az utolsó etap, de aztán pillanatok alatt megint hét egységre duzzadt a JKSE előnye, sőt, Nelson triplájával már 10 volt közte (69-79). Hiába Sabáli időkérése, a Sopron hátránya egyre csak nőtt és innen már nem volt visszaút a hazaiak számára. A Jászberény tizedik sikerét szerezte meg a szezonban, a Sopron viszont egyre jobban közeledik a playouthoz.

 
 

 

 
 • 8chazby2018április15.14:03ÚjVálasz
  Idézet: blabla
  Gyalázat ami itt folyik idén Sopronban a férfi NB-es csapatnál! Ez kb. NBIII. nyugati csoport szint!
  ...

  Nem tudta a másodedző nevét, így hát maradt a megszokottnál. Amúgy jelen volt a meccsen civilben.

   
 • 7blabla2018április14.23:32ÚjVálasz

  Gyalázat ami itt folyik idén Sopronban a férfi NB-es csapatnál! Ez kb. NBIII. nyugati csoport szint! Kedves "riporternek" üzenem, aki biztos nem volt jelen, hogy Sabáli nem kérhetett időt, mert el volt tiltva, nem is volt jelen a mérkőzésen, de én is utoljára!!!

   
 • 6ficsi2018április14.21:34ÚjVálasz

  Hajrá Jászság és Szolnok !

   
 • 5szakerto2018április14.20:52ÚjVálasz

  Fekete éve ez a Sopronnak. Duvnjakkal mi van? Én mikor leigazolták azt hittem a liga egyik legjobbja lesz, de az SKC legjobbjának hittem.

   
 • 4omszesz2018április14.20:37ÚjVálasz

  Csak maradnánk bennt...Nem tíznél kellett volna időt kérni hanem mondjuk ötnél
  Hajrá Sopron!:((

   
 • 3dudu202018április14.20:27ÚjVálasz

  Őszintén sajnálom a Sopront. De ezt a mai meccset várható volt, hogy behúzzuk a center és edző nélkül felálló hazaiak ellen. Sajnos a playout párharc során is kevés esélyt látok az ő bennmaradásukra. Szervezettebben és egységesebben játszik a mafc.

  Hajrá JKSE!

   
 • 2amb222018április14.20:20ÚjVálasz

  A végén tényleg képesek leszünk kiesni. Azt hittem majd most megrázzuk magunkat és valahogy megússzuk, de egyre süllyedünk. Akár bennmaradunk, akár nem, sokan szégyellhetik magukat.

   
 • 1Kimi112018április14.20:08ÚjVálasz

  Bravó JKSE!! Szép volt fiúk! Csak így tovább!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!