Kiss Virág Szekszárdon marad

Szekszárd - Hosszabbított fiatal tehetségével a kupagyőztes.
 
 
 
 
 

Kiss Virág Szekszárdon marad

Szekszárd - Hosszabbított fiatal tehetségével a kupagyőztes.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A huszadik születésnapját csütörtökön betöltő középjátékos két éves szerződés hosszabbításban állapodott meg a KSC klubvezetésével.

Bár a Kosárlabda Sport Club Szekszárd háza táján jelenleg minden a Zalaegerszeg elleni bajnoki elődöntő körül forog, a klubvezetés már a jövő évi játékoskeret összetételén is gőzerővel dolgozik. Az előrelátó tervezésnek köszönhetően Theodoreán Alexandra, Bálint Réka, Studer Zsuzsa, Mansaré Manty, Gereben Lívia és Studer Ágnes is érvényes szerződéssel rendelkezik a 2018/2019-es szezonra, most pedig Kiss Virág személyében a kirakós egy újabb eleme került a helyére.

- Virág tavaly nyáron két éves szünet után került Szekszárdra. Nem volt egyszerű dolga, hiszen egyrészt karrierje egy igen fontos időszakát hagyta ki, másrészt pedig a magyar bajnokság ezüstérmes együttesében kellett újra bizonyítania. Ez az év elsősorban az újrakezdésről és a tapasztalatszerzésről szólt: a játékos Djokics Zseljko és Maljkovics Borisz vezetésével végig dolgozta az évet, és számos bajnoki, illetve nemzetközi kupamérkőzésen kapott játéklehetőséget. Virág pozitív hozzáállása, valamint a szezon második felében tapasztalt jelek alapján arra jutottunk, hogy együttesünknél – Studer Ágnes és Gereben Lívia mellett – az ő fejlődése is sikerrel folytatódhat. Véleményünk szerint a klubunknál zajló szakmai munka színvonala, illetve az Euroligába igyekvő csapatunk a következő két évben is számos komoly lehetőséget nyithat meg Virág számára – nyilatkozta a kscszekszard.hu honlapnak Szabó Gergő klubigazgató.

- Amikor úgy döntöttem, hogy a Szekszárd lesz az a csapat, amely segít visszatérnem újra a kosárlabdázáshoz, remélni sem mertem, hogy egyúttal egy ilyen család részese leszek. Rengeteg szeretetet és támogatást kapok itt mindenkitől, a szurkolóktól kezdve, a csapaton át, egészen a stábig. Igyekszem élni ezzel a lehetőséggel és meghálálni ezt a bizalmat. Úgy gondolom, ezekkel a gondolatokkal összefoglaltam mindazt, miért is döntöttem a továbbiakban emellett a fantasztikus társaság mellett – tette hozzá a játékos.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!