Mindegy, hogy OSE vagy Veszprém, megpróbálja a bravúrt a Nagykőrös

Nagykőrös - Lakosa Zsolt vezetőedző nincs könnyű helyzetben, hiszen idegenben ritkán áll rendelkezésére a teljes keret.
 
 
 
 
 

Mindegy, hogy OSE vagy Veszprém, megpróbálja a bravúrt a Nagykőrös

Nagykőrös - Lakosa Zsolt vezetőedző nincs könnyű helyzetben, hiszen idegenben ritkán áll rendelkezésére a teljes keret.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A B-csoport előző szezonjában a rájátszás 13–16. helyért folyó párharcaiban a Nagykőrösi Sólymok KE a Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub és a Calle Pubfood Békés testén keresztül szerezte meg a 13. helyet, ezzel pedig jogot szerzett magának arra, hogy a mostani szezont a felsőházban, azaz a Piros-csoportban kezdje meg.

Lakosa Zsolt vezetőedző csapata a jelenlegi bajnokságban ennél is előkelőbb helyet foglal el, az utolsó fordulótól függetlenül már biztosan az első nyolcban végez – az még kérdés, hogy a nyolcadik vagy a hetedik helyen folytatja a rájátszást.

– A szezon előtti célkitűzésünk az volt, hogy maradjunk bent a Piros-csoportban – kezdte honlapunknak adott nyilatkozatát a Nagykőrös trénere. – Szerintem az U23-as együtteseken kívül mi vagyunk az egyetlen amatőr csapat, ahol a játékosok ingyen játszanak a másodosztályban. Ilyen szempontból nézve is azt mondhatom, hogy jól alakult eddig a mostani bajnokság. Jó csapatunk van, de sajnos nem tudunk rendesen edzeni, mindenki dolgozik vagy tanul, csupán két edzést tudok tartani egy héten. Hazai pályán egy-két meccs kivételével rendre jó teljesítményt nyújtunk a remek közönségünk előtt, amely mindig nagyszerű hangulatot teremt. A problémáink általában az idegenbeli találkozókon jönnek elő, amikor is a dolgozó játékosok nem mindig tudtak eljönni, ezért felemás a szereplésünk.

A Sólymok az alapszakasz utolsó fordulójában az utolsó helyezett Vásárhelyi Kosársulihoz látogat, míg a közvetlenül előttük álló MTK Törökbálint az alapszakasz-bajnok OSE Lionshoz utazik, így reális esélyük van Doboséknak az előrelépésre. De vajon kinek örülnének jobban a rájátszásban, az Oroszlánynak vagy a Veszprémnek?

– Mindkét együttes mellett van pozitív érv – folytatta a Bb1-nek Lakosa Zsolt vezetőedző. – Az oroszlányi drukkerek mindig elkísérik csapatukat, így eljönnének Nagykőrösre is, ezáltal pedig a megszokottnál is még jobb hangulat lenne a csarnokban. A Veszprémet pedig még nem tudtuk megverni, hiányzik az ő skalpjuk, azt is szívesen begyűjtenénk. Nem mi leszünk egyik párosításnál sem az esélyesek, de természetesen megpróbálunk mindent beleadni, jó meccseket játszani és győzni.

Lakosa zárásként hozzátette, a hangsúly ezúttal is azon lesz, hogy az idegenbeli hétközi találkozókra mennyien tudnak elutazni, amennyiben teljes csapattal indulnak el, akkor úgy érzi, idegenben is képesek bárkit megverni.

 
 

 

 
 • 9bnyaiviktor2018április16.15:00ÚjVálasz

  Ákosnak sincs munkahelye nálunk, nem kap pénzt, de ezt már többen leírták. A "le a kalappal"-nak meg szerintem semmi köze a kapott vagy adott pénzhez. Óriási tisztelet jár mindenkinek, aki azt emberi vagy szakmai teljesítményével kiérdemelte. A rájátszásba jutottunk, erre büszkék vagyunk, amatőrök vagyunk, ez nem érdem, csak körülmény. Rengeteget dolgozunk azon, hogy a körülményeink javulhassanak.

   
 • 8csakugy2018április13.23:54ÚjVálasz

  Nekem nincsenek konkrét információim. De ott van pl Lakosa Ákos, aki szakmai okok miatt ki lett rúgva Veszprémből, majd Nagykőrösön találta meg a csapatát. Csak elképzelem, hogy egy fizetős helyről elküldik, majd aláír ingyen 100 km-el odébb. Egyből munkahelyet is kapott a hirtelen fizu nélküli játék mellé? Ha tényleg mindenki ingyen játszik, akkor tényleg le a kalappal.

   
 • 7Hattori-OSE2018április13.23:34ÚjVálasz

  Tisztelet a Kőrösnek! Ha jön a papírforma, akkor rögtön összeakadunk. Ha így lesz, akkor viszont bízom benne, hogy hamar lezárjuk a párharcot.

   
 • 6makelovenotwar692018április13.19:15ÚjVálasz

  Maximális tiszteletem a Kőrösieknek ezért a hozzáállásért! Volt ott is NB1/A csoportos csapat, a városban mindig szerették a kosárlabdát. Hajrá!

   
 • 5kese10012018április13.14:07ÚjVálasz
  Idézet: nb-x
  A cikk elején csak felvezetést van. Nem írja le a konkrét kérdést. Valószínűleg egy általános: "Mennyire elégedett az eddigi teljesítménnyel (eredménnyel, táblázaton elfoglalt hellyel, stb.)?
  ...

  +1 és nagyon tetszik ! Szuper meccsek voltak a hazaiak, Különösen az OSE elleni, aki kimondottan szimpatikus csapat , de a Nyíregyháza elleni volt a csúcs az ici-pici pályánkon !

   
 • 4nb-x2018április13.13:51ÚjVálasz
  Idézet: Kiss
  "Szerintem az U23-as együtteseken kívül mi vagyunk az egyetlen amatőr csapat, ahol a játékosok ingyen játszanak a másodosztályban."

  Még, ha lett volna kérdés, ami erre irányul.
  ...

  A cikk elején csak felvezetést van. Nem írja le a konkrét kérdést. Valószínűleg egy általános: "Mennyire elégedett az eddigi teljesítménnyel (eredménnyel, táblázaton elfoglalt hellyel, stb.)?" lehetett.
  Amúgy tényleg gáz... Azoknak a hetet, nyolcat edző profi csapatoknak, akik megégtek a "nézőtérnek nem nevezhető" lelátó előtt.

   
 • 3tothviktor2018április13.11:47ÚjVálasz

  Kiss!

  Teljes mértékben igazad van. Az idegenbeli meccseken szerzett századik pontot követően ugyanis Lakosa Zsolt egy tálca sörrel támogat meg minket. Mondjuk ezt még írásban nem fixáltuk, csak úgy baráti alapon egymás kezébe csaptunk. Azóta is rendre érkezik a kocka minden százas nagyságrendű pötty után. Jóérzésű ember ilyennel nem tréfál. Zsolt sem teszi.

  Viccet félretéve leri rólad, hogy semmi közöd a klubhoz. Nem is igazán értem, hogyan veszed a bátorságot, hogy számonkérjed Zsoltot a fentebb leírtakért.

   
 • 2feketeparduc2018április13.11:40ÚjVálasz
  Idézet: Kiss
  "Szerintem az U23-as együtteseken kívül mi vagyunk az egyetlen amatőr csapat, ahol a játékosok ingyen játszanak a másodosztályban."

  Még, ha lett volna kérdés, ami erre irányul.
  ...

  Mi volt ebben a füllentés? Fejtsd ki kérlek

   
 • 1Kiss2018április13.10:17ÚjVálasz

  "Szerintem az U23-as együtteseken kívül mi vagyunk az egyetlen amatőr csapat, ahol a játékosok ingyen játszanak a másodosztályban."

  Még, ha lett volna kérdés, ami erre irányul. De magamtól soha nem "füllentenék" ekkorát. Ez gáz.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!