Rosco Allen csuklótörést szenvedett

Tenerife – Véget ért számára a szezon, de veszélybe került a világbajnoki-selejtezőkön való szereplése is.
 
 
 
 
 

Rosco Allen csuklótörést szenvedett

Tenerife – Véget ért számára a szezon, de veszélybe került a világbajnoki-selejtezőkön való szereplése is.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Arról már tegnap este beszámoltunk, hogy a spanyol bajnokságban nyolcba igyekvő Iberostar Tenerife hazai pályán 92-88-as vereséget szenvedett a Delteco GBC ellen.

A magyar válogatott erőcsatára, Rosco Allen egy esést követően súlyos sérülést szenvedett, eltörte a jobb csuklóját. A tegnap esti orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy sebészeti beavatkozást nem igényel, de körülbelül két és fél hónapra harcképtelenné vált az egyik legmagasabban jegyzett játékosunk.

Ezzel veszélybe került a június végi - július eleji Koszovó és Litvánia elleni világbajnoki selejtezőkön való részvétele.

Allenre rájár a rúd, tavaly ugyanis az Obradoiro játékosaként az egyik edzésen – szintén egy rossz esést követően – eltörte a lábát, és kénytelen volt idő előtt befejezni az ACB Ligát. Akkor szerencsére az Európa-bajnokságig felépült, ha minden a tervek szerint halad, az idei selejtezőkre is rendbe jöhet.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!