Grebenárnak megköszönték a munkát Bonyhádon

Bonyhád - Kaposvárról és Paksról is érkeztek játékosok a B-csoportos együtteshez.
 
 
 
 
 

Grebenárnak megköszönték a munkát Bonyhádon

Bonyhád - Kaposvárról és Paksról is érkeztek játékosok a B-csoportos együtteshez.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Hétfőn edzésbe állt a férfi NB I./B Piros csoportjában szereplő Knipl Kft. Bonyhádi KSE kosárlabda-csapata.

Az első edzésen 16 sportolóval számolhatott Morgen Frigyes edző. Arról már korábban írtunk, hogy a tavalyi szezon meghatározó tagjai, így a két magasember, Tömösváry Máté (átlagban 14,19 pont, 7,28 lepattanó) és Somogyfoki Szabolcs (9,88 pont, 5,75 lepattanó), valamint Somogyfoki Péter (12,7 pont, 4 assziszt) is Bonyhádon maradt. A teol.hu beszámolója szerint ott volt a parketten, s izzadta végig új társaival az edzést a kaposvári születésű, de a PEAC-ban is megfordult Nagy Bence, a szintén somogyi illetőségű és hozzá hasonló utat bejáró Kis Milán, valamint a PVSK-nevelés Buday-Sántha Attila.

Visszatért a szerb Szinisa Ugrinics, aki ugyan elsősorban a nyugdíjba vonuló edző, Mészáros András helyét veszi át az utánpótlásban, de nincs kizárva, hogy a felnőttcsapatban is játéklehetőséget fog kapni.

És ha már utánpótlás: az élvonalban szereplő Atomerőmű SE-vel kötött együttműködési megállapodás értelmében a bonyhádiaknál szerezhet majd további rutint a két fiatal tehetség, Pupp Bence és Dorogi Gergő.

Ami a tavalyi keretet illeti, nemcsak érkeztek, távoztak is játékosok. A vezetőség megköszönte a szerb Bojan Lazics és Grebenár Péter munkáját, míg Kovács Balázs visszavonult.

A harmadik héttől edzőmeccsek sora veszi kezdetét, a Morgen-csapat a Vasas Akadémiával, a PVSK-val és a Bajával is megmérkőzik, egyelőre pontos időpont nincsen. A szezon szeptember második hétvégéjén kezdődik.

 
 

 

 
  • 1adsl4653262018augusztus10.18:11ÚjVálasz

    Hát nem csodálkozom hogy Grebinek fel is út-le is út.Inkább azon csodálkozom,mekkora életművész,hogy el tudta magát adni éveken keresztül.Hosszú éveken keresztül különböző csapatoknál koptatta a padot,itt Szolnokon sem evett meg sok sót.Jóval hamarább vissza kellett volna neki vonulni,de nem volt benne annyi kurázsi,hogy ezt bevállalja.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!