Lauderdale visszatért a DEAC-ba

Debrecen - Régi ismerőssel bővült az újonc külföldi sora.
 
 
 
 
 

Lauderdale visszatért a DEAC-ba

Debrecen - Régi ismerőssel bővült az újonc külföldi sora.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A DEAC vezetősége az elmúlt héten szerződést bontott a januárban érkező Keron DeShieldsel, helyét az ősszel az újonc színeiben két mérkőzést már játszó, ám ezután megsérülő Dallas Lauderdale veszi át - adta hírül a klub honlapja.

– Nagyon nehéz volt a döntés, hiszen Keron személyében egy nagyon szimpatikus embert ismertünk meg, köszönjük neki ezt a szűk egy hónapot. Sajnos nem tudtuk úgy beépíteni, ahogy szerettük volna, nem tudtuk kihasználni csapatszinten az ő képességeit. Farkas Attila és Bognár Kristóf egy kisebb sérülést szenvedett, így a palánk alatti területeket mindenképp meg akartuk erősíteni. Dallas nem ismeretlen számunkra, azt várom tőle, hogy sokkal stabilabb legyen a lepattanózásunk és a védekezésünk, valamint a kettő-kettőink minőségében is javulást várok. Remélem, minél hamarabb felépül a két sérültünk, és akkor több, kifejezetten hatékony felállásban is képesek leszünk pályára lépni. –vélekedett a cseréről Berényi Sándor vezetőedző.

Lauderdale októberben már két mérkőzésen pályára lépett a DEAC színeiben. A Jászberény elleni sikerben főszereplő volt, hiszen 15 pontja mellett 14 lepattanót és 6 blokkot is jegyzett. Akkor úgy tűnt, hogy véglegesítik az amerikai próbajátékát, ám a MAFC ellen sajnálatos módon megsérült a center. Dallas már Debrecenben van, és a társakkal készül a Kaposvár elleni szerdai mérkőzésre.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!