Hanga elementáris zsákolása videón

Barcelona – Erőt demonstrált a palánk alatt a magyar légiós.
 
 
 
 
 

Hanga elementáris zsákolása videón

Barcelona – Erőt demonstrált a palánk alatt a magyar légiós.

Arról már korábban írtunk, hogy Hanga Ádámék sikerrel vették az akadályt a hétvégén, simán, 90-58-ra verték új edzőjükkel, Szvetiszlav Pesiccsel a Retabet Bilbaót a spanyol bajnokság (ACB Liga) 20. fordulójában. A magyar válogatott hátvéd csereként beállva 24 percet játszott, ami alatt 8 pontig, 2 lepattanóig, 2 labdaszerzésig, 1 gólpasszig és 4 eladott labdáig jutott. Most megmutatjuk az egyik zsákolását videón:

Hanga brutális zsákolása
 
 

 

 
 • 5csakugy2018február14.22:07ÚjVálasz
  Idézet: szagértő
  Te tudsz szöveget értelmezni te idióta barom? Egy rossz szót nem írtam rá, de az ilyen üldözési mániás fél analfabéták megmondják a tutit. Amúgy meg a jó édes anyád a gyökér...
  ...

  Halkan elárulom, hogy nem kell csúnya szavakat írni ahhoz, hogy iróniát mutass illetve negatívan szólj hozzá. Szóval ha a magyarral jössz előbb próbálj a saját házad táján söprögetni.
  Ahogy nézem te képtelen voltál egy "szép volt!", vagy "gratulálok!" vagy "így tovább!"-ot kifacsarni magadból. Tehát nem kell bizonygatnod, mert a bizonyítványt kiállítottad már az első hozzászólásoddal is.:)
  Szánalmas vagy, sajnállak.

   
 • 4szagértő2018február13.00:43ÚjVálasz
  Idézet: csakugy
  Ádám nagyon szép teljesítményt nyújt a nemzetközi mezőnyben. A szép megmozdulásaival a időről-időre a top 10-ben van.
  ...

  Te tudsz szöveget értelmezni te idióta barom? Egy rossz szót nem írtam rá, de az ilyen üldözési mániás fél analfabéták megmondják a tutit. Amúgy meg a jó édes anyád a gyökér... takarodjál inkább vissza általánosba.

   
 • 3csakugy2018február12.16:25ÚjVálasz
  Idézet: szagértő
  Be kellett mutatkozni az új edzőnek.:D
  ...

  Ádám nagyon szép teljesítményt nyújt a nemzetközi mezőnyben. A szép megmozdulásaival a időről-időre a top 10-ben van. Mutatnak egy szép jelenetet és jössz te, aki "jó" magyar módjára valami negatívat keres, beszólási lehetőséggel. A gyökér fajtádat....

  Szép volt Ádám, így tovább!

   
 • 2szakerto2018február12.13:34ÚjVálasz

  Simon Balázs ereje volt itt is...

   
 • 1szagértő2018február12.10:31ÚjVálasz

  Be kellett mutatkozni az új edzőnek.:D

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!