JP Auto-Jászberényi KSE - Szolnoki Olaj KK

Jászberény - Megmutatná a Jászberény, hogy az utóbbi fordulók eredményei nem véletlenek.
 
 
 
 
 

JP Auto-Jászberényi KSE - Szolnoki Olaj KK

Jászberény - Megmutatná a Jászberény, hogy az utóbbi fordulók eredményei nem véletlenek.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Jász-Nagykun-Szolnok megyei rangadót rendeznek holnap a bajnokság huszadik fordulójában, hiszen a JKSE a Szolnokot fogadja. Nikola Lazics együttese egyre kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, legutóbb a Pécset győzte le hazai pályán 81-72-re. A Szolnok a FIBA Europe Cupból való kiesés után múlt hétvégén rangadót bukott az Alba ellen a Tiszaligetben (88-89).

A két együttes őszi mérkőzésén 85-58-ra nyert az Olaj.

Nikola Lazics, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: A Szolnokot nem kell bemutatni, mindenki ismeri. Ebben a szezonban is jól játszanak, minden poszton erősek. Komplett keretük van, nemrég pedig leigazolták Steven Browningot, aki egy jó játékos, de biztos, hogy kell neki egy kis idő. A bajnokságban már sok nehéz meccsünk volt, de a holnapi nem lesz az, hiszen az Olaj mindig az esélyesebb csapat, nem csak ellenünk. Szeretnénk megmutatni, hogy azok az eredmények, amiket az utóbbi találkozókon produkáltunk, nem véletlenek. Minden energiát mozgósítanunk kell, megpróbálunk jól játszani. Biztos, hogy jó hangulat lesz a csarnokban, Szolnok nincs messze. Nincs sérültünk, mindenkire számíthatok.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Egy nappal több időnk volt felkészülni a holnapi találkozóra. A Jászberény jó formában van az utóbbi öt-hat fordulóban, leginkább hazai pályán megy neki a játék. A kezdőötösük szinte végigjátssza a meccseket, a padról pedig Kerpel-Froniustól Balázstól és Cseh Györgytől szokott jönni a segítség. Megtalálták a kémiát a csapaton belül, jól támadnak, védekezésben pedig a leginkább a festékre figyelnek. Bízom benne, hogy jó ritmusban fogunk tudni játszani, és remélem, hogy minél több szurkoló elkísér majd minket. Nincs sérültünk, mindenkire számíthatok.

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy...

A mérkőzés esélyeit a Körmend korábbi játékosa, a kétszeres bajnok, kétszeres kupagyőztes és tízszeres válogatott Trummer Rudolf elemezte:

- Felszálló ágban van a Jászberény, szépen teljesít az utóbbi két hónapban, Nikola Lazicsot pedig nagyon tisztelem. Nem szeretném őket megbántani, de ez az első meccsem, amit könnyebb megtippelni. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy szolnoki győzelmet tippelek. Az Olaj nem véletlenül van elöl a bajnokságban, egy jó szerkezetű, jó összetételű csapat. A többi élcsapathoz képest talán egy kicsit rövidebb a padjuk, de azt gondolom, hogyha nem jön közbe komoly sérülés, akkor a végső győzelemre ők a legesélyesebbek.

A JKSE otthon veszélyes, akár a tabella elején lévő együttesek közül is elkaphat valakit. Ha a vendégek véletlen rossz napot fognak ki, de tudnak váltani a mérkőzés alatt, akkor nem fér kétség a győzelmükhöz.

Nem hiszem, hogy az Olaj hétközi kupameccse nagyban befolyásolná a holnapi összecsapást. Évek óta ebben a ritmusban játszanak, már hozzászoktak. Nem is volt presztízsmeccs, különösebb tétje nem volt. Felszabadultan játszhattak Vojvoda Dávidék, ennek eredményeképpen magabiztos győzelmet arattak.

 
 

 

 
 • 3vagasiteri2018február11.16:10ÚjVálasz

  Olaj TV 18:00-kor
  Hang nélkül talán 'elmegy'!

   
 • 2Bogyó212018február10.17:34ÚjVálasz
  Idézet: tyler
  Dragannak vki mutassa már be végre a fiatalokat ,hogy nem azért ülnek a pad végén ,mert jól mutatnak az Olaj tv közvetítésén , hanem ,mert játszatni kellene őket is néha. (pl. holnap)
  ...

  Reméljük hogy nem most kerül rá sor...(mármint nem lesz sima a meccs)! Mi Berényiek bízunk benne hogy most megtörjük a rossz a sorozatot, és végre nyerünk ellenetek!! Épp itt az ideje 8 év után...Hajrá JNKSZ Megye, csak a Berény!!!

   
 • 1tyler2018február10.17:07ÚjVálasz

  Dragannak vki mutassa már be végre a fiatalokat ,hogy nem azért ülnek a pad végén ,mert jól mutatnak az Olaj tv közvetítésén , hanem ,mert játszatni kellene őket is néha. (pl. holnap)

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!