Belgiumban már a legjobb nyolc a tét a soproniaknak

Braine-l'Alleud - Újabb komoly lépést tehet a magyar bajnok az Euroligában.
 
 
 
 
 

Belgiumban már a legjobb nyolc a tét a soproniaknak

Braine-l'Alleud - Újabb komoly lépést tehet a magyar bajnok az Euroligában.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Múlt héten, a Lille ellen a csoportból való továbbjutást már bebiztosította az Euroligában a Sopron Basket. Amennyiben szerdán 20.30 órától a Castors Braine ellen is győzni tud a magyar bajnok, akkor már a legrangosabb sorozat legjobb nyolc együttese között találná magát.

Novemberben nem okozott gondot a belga bajnok, amely jelenleg 3 győzelem mellett 8 vereséget számlál, ezzel a csoport hetedik helyét foglalja el. Egy hajszállal van csak azonban lemaradva az előtte álló Lille-től, egyben az Európa Kupa rájátszást biztosító hatodik pozíciótól. Ráadásul egymás ellen jobban állnak, így nincs más dolguk, mint utolérni őket. Ehhez a Sopronon, a Polkowice és a Prága csapatán keresztül vezet az út. Utóbbi idegenben kapták el, mely azért mutatja, hogy a többi csapattal együtt az Euroligában, ők is bárkire veszélyesek lehetnek - írja a wb-sopron.com.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!