Lázár Lászlóék megint nyertek

Románia - A Kolozsvár is győzött, Adomas Drungilas volt a mezőny legjobbja.
 
 
 
 
 

Lázár Lászlóék megint nyertek

Románia - A Kolozsvár is győzött, Adomas Drungilas volt a mezőny legjobbja.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A hétvégén a román bajnokság tizennegyedik fordulóját rendezték, az összes magyar érdekeltségű csapat nyerni tudott.

Lázár László együttese, a BCMU FC Arges Pitesti igen meggyőző, 103-73-as sikert aratott Galati ellen. A magyar-román állampolgárságú magasember 11 percet töltött a pályán, ami alatt 6 pontot szerzett (3/4 mezőnyből), leszedett 2 lepattanót, adott 1 blokkot, negatív oldalra pedig 4 beütött személyi és 1 eladott labda került a neve mellé (7 VAL).

A Kolozsvár a Dinamo Bukarest ellen nyert 88-62-re otthon, a korábban Körmenden és Jászberényben is megforduló Török Rolland azonban nem volt keretben. Lassan Kromah 11 percet játszott, 12 ponttal (4/10 mezőnyből, 2/2 büntető), 2 lepattanóval, 1 labdaszerzéssel, valamint 1-1 beütött és kiharcolt személyivel zárt (6 VAL). Adomas Drungilas volt a mezőny legjobbja, a tavaly még a ZTE-nél játszó center 18 pontot szórt (6/10 mezőnyből, 6/8 büntető), egy lepattanó hiányzott neki a dupla-duplához, volt még 2 gólpassza, 1 adott és 1 kapott blokkja, 1 labdaeladása, kiharcolt 5 faultot, azonban ő maga is begyűjtött 5 személyit (26 VAL). A korábbi szolnoki közönségkedvenc, Ousmane Barro 12 perc alatt 2 pontig (1/2 mezőnyből), 8 lepattanóig, 3 gólpasszig, továbbá 1-1 faultig, eladott labdáig és blokkig jutott.

Brandon Taylorék is nyertek, a Steaua Bukarest a Sibiut győzte le 78-68-ra. Az Alba tavalyi bajnokcsapatának irányítója 37 és fél percet volt a parketten, 16/3-as pontmutatóval végzett (6/11 mezőnyből, 3/4 büntető). Volt még 5 lepattanója, 8 gólpassza, 1 szerzett labdája és 6 kiharcolt faultja, negatív oldalra 3 személyi hiba 5 eladott labda, valamint 1 kapott blokk került a neve mellé.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!