Gibbs megjött, sőt már edzett is

Kaposvár - Még átállással küzd az amerikai, de a hétvégén már játszhat.
 
 
 
 
 

Gibbs megjött, sőt már edzett is

Kaposvár - Még átállással küzd az amerikai, de a hétvégén már játszhat.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Tegnap délután fél 3-kor szállt le a gépe, majd este fél 7-kor már a csapattal átvette a figurákat Sterling Gibbs, a Kaposvári KK legújabb légiósa.

A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint a héten megküzd még az időátállással, de a hétvégén minden valószínűség szerint játszik, hiszen kedden megérkezett Novgorodból a leigazoláshoz szükséges papírja is.

 
 

 

 
  • 1k.robert2018január11.16:40ÚjVálasz

    Örülök Gibbs érkezésének vele várhatóan jobb lesz a csapat. Félelmem ott van, hogy most kezdődik igazán Ádám szerepének felértékelődése. Remélem megtudja tartani Tóth , Baki,Hock és a felépülő Papp hitét ,hogy nem csak tölteléknek vannak Kaposváron és az alkalmazott rotációjával és a kialakított taktikával a begyakorolt figurákkal ami nem csak a légiósokra lesz kihegyezve teljes felelősséggel cserepad is ponterős része lesz a csapatnak a fiatalokról sem megfeledkezve.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!